бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Булбанк телефон

Булбанк телефон – удобство и бързина при онлайн банкиране

В днешно време все повече хора използват онлайн банкиране за управление на своите финанси. Това е удобен начин да следим нашите банкови сметки и да правим бързи преводи, без да се налага да посещаваме банката. С Булбанк телефон всичко това става още по-лесно и бързо.

Булбанк телефон е мобилно приложение, което ни позволява да управляваме нашите банкови сметки директно от нашите мобилни телефони. Това значително ни спестява време и усилия, тъй като няма нужда да се логваме в компютъра си или да посещаваме банката.

С мобилния ни телефон от Булбанк можем да извършваме бързи и лесни преводи, да проверяваме баланса на нашите сметки, да плащаме сметки и да извършваме други банкови операции.

Всичко това става много по-бързо и удобно, отколкото да го правим на компютъра си или да посещаваме банката.

Телефонното банкиране на Булбанк е сигурно, както и онлайн банкирането на компютъра. Можем да се логваме с нашите потребителско име и парола, както и да използваме допълнителни методи за защита, като токен или биометрични данни. Това гарантира, че нашите финанси са максимално защитени.

С мобилното приложение на Булбанк можем да бъдем сигурни, че нашите банкови операции ще бъдат извършени бързо и безопасно. Това е удобен начин да управляваме нашите финанси, без да се налага да посещаваме банката или да се логваме в компютъра си. Използвайки Булбанк телефона, можете да се насладите на идеалното решение за онлайн банкиране.

Как да използваме Булбанк телефон за максимална сигурност на нашите финанси

Когато става въпрос за нашите финанси, сигурността е от решаващо значение. С Булбанк телефон можем да бъдем сигурни, че нашите банкови операции ще бъдат извършени максимално сигурно.

Един от начините, по които можем да увеличим сигурността на нашите финанси, е да използваме Булбанк телефон за максимална сигурност. Телефонното банкиране на Булбанк е сигурно, както и онлайн банкирането на компютъра. Можем да се логваме с нашите потребителско име и парола, както и да използваме допълнителни методи за защита, като токен или биометрични данни.

Телефонът на Булбанк предлага множество полезни функции, които ни помагат да повишим сигурността на нашите финанси. Например, можем да настроим двуфакторна автентикация, която изисква въвеждане на допълнителен код или използване на биометрични данни, за да се влезе в приложението. Това означава, че дори ако някой получи нашата парола, няма да може да влезе в нашата банкова сметка.

Освен това, нашият телефон от Булбанк има функция за уведомления, която ни изпраща съобщения за всяка нова плащане или транзакция, направена от нашата банкова сметка. Това ни позволява да следим нашите финанси и да забележим незаконни транзакции, ако има такива.

В крайна сметка, използването на мобилното приложение на Булбанк ни позволява да бъдем сигурни, че нашите финанси са максимално защитени. Телефонното банкиране на Булбанк е бързо, удобно и сигурно, което ни позволява да управляваме нашите банкови сметки безопасно и ефективно.

Нови функции на Булбанк телефон – по-лесно и бързо управление на нашите банкови сметки

Булбанк телефон е мобилно приложение, което ни позволява да управляваме нашите банкови сметки директно от нашите мобилни телефони. Това е удобен начин да следим нашите финанси и да правим бързи преводи, без да се налага да посещаваме банката.

Но това не е всичко, което можем да правим с Булбанк телефон. Новите функции на телефона правят управлението на нашите банкови сметки още по-лесно и бързо.

Една от новите функции на мобилното приложение на Булбанк е възможността за извършване на бързи преводи до 100 лева, без да е необходимо да се въвежда допълнителен код за потвърждение.

Това прави преводите много по-бързи и удобни, тъй като няма нужда да въвеждаме допълнителни данни.

Освен това, телефонът на Булбанк има функция за автоматично попълване на данни за плащане. Тази функция запомня данните за получателя и автоматично ги попълва при следващо плащане. Това прави процеса на плащане много по-бърз и удобен, тъй като няма нужда да въвеждаме данните на получателя всеки път.

Освен това, телефонът на Булбанк има функция за управление на нашите кредитни карти. Можем да проверим нашия текущ баланс, да преглеждаме нашите транзакции и да правим плащания по нашите кредитни карти директно от телефона.

В крайна сметка, използването на телефона за Булбанк е много по-удобен и бърз начин за управление на нашите банкови сметки. Новите функции правят телефона още по-полезен, като ни позволяват да извършваме бързи преводи, да плащаме сметки и да управляваме нашите кредитни карти директно от нашите мобилни телефони.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq