бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Булбанк уникредит

История на Булбанк Уникредит: от създаването до днес

Булбанк Уникредит е една от най-големите банки в България и част от групата Уникредит, която е една от най-големите банкови групи в Европа. Банката е създадена през 1997 година, като след 10 години става част от групата Уникредит.

През годините Булбанк Уникредит се развива и се превръща в една от най-успешните банки в България. През 2010 година банката придобива друга голяма банка в България – Булбанк ЕАД. С тази сделка Булбанк Уникредит се превръща в една от най-големите и най-успешните банки в България.

През годините Булбанк Уникредит се развива и предлага различни продукти и услуги на своите клиенти.

Банката предлага кредити, депозити, кредитни карти, инвестиционни продукти и други. Булбанк Уникредит е известен също така със своята обществена отговорност и социални и екологични инициативи.

Булбанк Уникредит продължава да се развива и да предлага нови продукти и услуги на своите клиенти. Банката е силно ангажирана с обществената отговорност и продължава да подкрепя социални и екологични инициативи в България. Булбанк Уникредит е една от най-успешните банки в България и продължава да бъде водеща в банковия сектор.

Продукти и услуги на Булбанк Уникредит: какво предлага банката

Булбанк Уникредит е една от най-големите банки в България и предлага различни продукти и услуги на своите клиенти. Банката предлага кредити, депозити, кредитни карти, инвестиционни продукти и други. Булбанк Уникредит е известен също така със своята обществена отговорност и социални и екологични инициативи.

Булбанк Уникредит предлага различни видове кредити на своите клиенти.

Банката предлага кредити за жилище, автомобили, лични нужди и други. Кредитите на Булбанк Уникредит са с различни условия и могат да бъдат персонализирани според нуждите на клиента.

Банката предлага също така различни видове депозити на своите клиенти. Булбанк Уникредит предлага депозити с различни срокове и лихви.

Клиентите на банката могат да изберат най-подходящия депозит за тях според своите нужди.

Кредитните карти на Булбанк Уникредит са също много популярни сред клиентите на банката. Банката предлага различни видове кредитни карти с различни лимити и условия. Кредитните карти на Булбанк Уникредит предоставят на клиентите възможност да правят покупки в магазини и онлайн, както и да теглят пари от банкомати.

Булбанк Уникредит предлага също така различни инвестиционни продукти на своите клиенти.

Банката предлага фондове, облигации, паеве и други инвестиционни продукти. Клиентите на банката могат да изберат най-подходящия инвестиционен продукт за тях според своите нужди и инвестиционни цели.

Булбанк Уникредит е една от най-големите и най-успешните банки в България и продължава да предлага нови продукти и услуги на своите клиенти. Банката е ангажирана с обществената отговорност и продължава да подкрепя социални и екологични инициативи в България.

Булбанк Уникредит и обществената отговорност: социални и екологични инициативи

Булбанк Уникредит е една от най-големите банки в България и е ангажирана с обществената отговорност. Банката има различни социални и екологични инициативи, които са насочени към подпомагане на обществото и опазване на околната среда.

Една от социалните инициативи на Булбанк Уникредит е програмата “Образование за бъдещето”. Тази програма има за цел да подпомага образованието в България и да помогне на учениците да развият своите умения и таланти. Булбанк Уникредит предоставя стипендии на талантливи ученици, които имат нужда от финансова помощ за образованието си.

Банката има и различни екологични инициативи, които са насочени към опазване на околната среда.

Булбанк Уникредит е една от първите банки в България, която е въвела електронни документи и електронно банкиране. Това намалява употребата на хартия и спомага за опазване на околната среда.

Банката има и различни програми за енергийна ефективност. Булбанк Уникредит предоставя на клиентите си финансиране за инвестиции в енергийно ефективни технологии и решения. Това помага на клиентите на банката да намалят разходите си за енергия и да намалят въглеродните си емисии.

Булбанк Уникредит е ангажирана с обществената отговорност и продължава да подпомага социални и екологични инициативи в България. Банката се стреми да бъде добър гражданин и да допринася за подобряване на обществото и опазване на околната среда.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq