бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Булбанк уникредит

История и развитие на Булбанк Уникредит

Булбанк Уникредит е една от водещите банки в България и част от глобалната банкова група Уникредит. Банката има богата история и успешно развитие през годините.

Булбанк Уникредит е основана през 1992 година и оттогава се развива и утвърждава като една от най-предпочитаните банки от клиентите в страната. През годините банката е успяла да се превърне във водеща финансова институция, която предлага широка гама от продукти и услуги на своите клиенти.

Булбанк Уникредит разполага с богато портфолио от продукти и услуги, които отговарят на нуждите на различни групи клиенти. Банката предлага различни видове кредити, вкл. ипотечни кредити, потребителски кредити и бизнес кредити.

Освен това, Булбанк Уникредит предлага и широка гама от банкови сметки, дебитни и кредитни карти, както и инвестиционни продукти.

Булбанк Уникредит също така е ангажирана със социалната отговорност и подкрепя различни инициативи и проекти. Банката подкрепя младите хора в тяхното образование и развитие, като предлага стипендии и грантове. Освен това, Булбанк Уникредит съдейства за развитието на малките и средни предприятия, като предоставя финансиране и консултации.

В заключение, Булбанк Уникредит е банка с богата история и успешно развитие. Банката предлага широка гама от продукти и услуги на своите клиенти и е ангажирана със социална отговорност. Булбанк Уникредит продължава да бъде един от водещите играчи на банковия пазар в България и продължава да иновира и развива своите услуги, за да отговори на нуждите на клиентите си.

Продукти и услуги на Булбанк Уникредит

Продуктите и услугите, предлагани от Булбанк Уникредит, са разнообразни и отговарят на нуждите на различни групи клиенти. Банката предлага различни видове кредити, които могат да бъдат използвани за различни цели. Това включва ипотечни кредити, които предоставят възможност на клиентите да закупят недвижими имоти, както и потребителски кредити, които могат да бъдат използвани за финансиране на лични нужди и покупка на различни стоки и услуги.

Освен кредити, Булбанк Уникредит предлага и широка гама от банкови сметки, които отговарят на различните нужди на клиентите. Това включва сметки за физически лица, които предлагат удобство и лесен достъп до парите, както и сметки за бизнес клиенти, които предоставят различни функционалности и услуги, свързани със справяне със сметките и управление на финансите.

Булбанк Уникредит също така предлага и различни видове карти, които осигуряват удобство при плащанията и тегленето на пари.

Това включва дебитни карти, които са свързани със сметките на клиентите и позволяват им да извършват различни операции, както и кредитни карти, които предоставят възможност за разсрочено плащане и набиране на кредит.

Освен основните банкови продукти, Булбанк Уникредит предлага и инвестиционни продукти, които позволяват на клиентите да инвестират своите средства и да постигнат по-висок доход. Това включва фондове, облигации, депозити и други инвестиционни възможности.

В заключение, Булбанк Уникредит предлага широка гама от продукти и услуги, които отговарят на нуждите на различни групи клиенти. Банката предоставя различни видове кредити, банкови сметки, карти и инвестиционни продукти, които позволяват на клиентите да управляват своите финанси по удобен и ефективен начин. Булбанк Уникредит продължава да развива и иновира своите продукти и услуги, за да отговори на нуждите на своите клиенти и да им осигури най-доброто банково обслужване.

Корпоративна отговорност и социална ангажираност на Булбанк Уникредит

Булбанк Уникредит е ангажирана с корпоративна отговорност и социална ангажираност към обществото. Банката прилага различни инициативи и програми, които имат положителен принос за обществото и околната среда.

Булбанк Уникредит активно подкрепя образователни и културни проекти.

Банката предоставя стипендии и грантове на млади таланти, които имат желание да развиват своите умения и знания. Това допринася за развитието на образованието и научните изследвания в страната.

Освен това, Булбанк Уникредит подкрепя различни инициативи и проекти, свързани със защитата на околната среда. Банката провежда кампании за подобряване на енергийната ефективност и намаляване на емисиите на вредни газове.

Това допринася за опазването на околната среда и борбата с изменението на климата.

Булбанк Уникредит също така се ангажира с развитието на малките и средни предприятия. Банката предоставя финансиране и консултации, които помагат на предприятията да растат и да се развиват.

Това подкрепя икономическото развитие на страната и създава нови работни места.

В заключение, Булбанк Уникредит проявява корпоративна отговорност и социална ангажираност към обществото. Банката подкрепя образователни, културни и екологични инициативи, които имат положителен принос за обществото и околната среда. Освен това, Булбанк Уникредит помага на малките и средни предприятия да се развиват и растат, като предоставя финансиране и консултации. Банката продължава да бъде активен участник в подкрепата на обществените инициативи и да изпълнява своята социална отговорност.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq