бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Българо американска банка

История на Българо американската банка

История на Българо американската банка

Българо американската банка е основана през 1994 година като съвместно предприятие между Американската банка на България и Американската корпорация за развитие. Тя е една от най-големите банки в България и предлага широк спектър от финансови услуги на своите клиенти.

През първите години на своето съществуване, Българо американската банка се фокусира върху предоставянето на услуги за малки и средни предприятия. С течение на времето, тя разширява своите услуги и започва да предлага и на частни лица финансови продукти като кредити, депозити, кредитни карти и други.

През 2007 година, Българо американската банка е купена от Група Корпорация за финансови услуги, която е една от най-големите финансови институции в света.

С тази сделка, банката става част от глобалната мрежа на Корпорацията за финансови услуги и получава допълнителни възможности за развитие.

Днес, Българо американската банка е една от най-успешните банки в България и предлага широк спектър от финансови услуги на своите клиенти. Тя има мрежа от над 100 отделения в цялата страна и е активен участник в икономическия живот на България. Българо американската банка продължава да се развива и да иновира, за да отговаря на нуждите на своите клиенти и да бъде една от водещите банки в България.

Услуги на Българо американската банка

Услуги на Българо американската банка

Българо американската банка предлага широк спектър от финансови услуги на своите клиенти. Тя е насочена към малки и средни предприятия, както и към частни лица, които търсят надежден и качествен финансов партньор.

Една от основните услуги, които предлага Българо американската банка, е кредитирането.

Тя предлага различни видове кредити, включително ипотечни кредити, автокредити, потребителски кредити и други. Банката предоставя конкурентни лихви и гъвкави условия за погасяване на кредитите.

Освен кредитирането, Българо американската банка предлага и различни видове депозити. Те включват банкови депозити, депозити с фиксиран лихвен процент и други.

Банката предоставя високи лихви за депозитите и гъвкави условия за тяхното откриване и управление.

Българо американската банка предлага и различни видове кредитни карти. Те включват кредитни карти с наградни точки, кредитни карти с ниски лихви и други.

Банката предоставя гъвкави условия за използване на кредитните карти и висококачествено обслужване на клиентите.

Освен тези услуги, Българо американската банка предлага и други финансови продукти като инвестиционни фондове, застраховки и други. Банката има екип от професионалисти, които могат да помогнат на клиентите да изберат най-подходящите продукти за техните нужди.

Българо американската банка е надежден и качествен финансов партньор за своите клиенти. Тя предлага широк спектър от финансови услуги и продукти, които могат да отговорят на нуждите на всеки клиент. Банката има мрежа от над 100 отделения в цялата страна и е готова да помогне на своите клиенти да постигнат финансовата си цел.

Развитие на Българо американската банка в България

Развитие на Българо американската банка в България

От момента на своето създаване, Българо американската банка е била активен участник в икономическия живот на България. Тя е играла важна роля в развитието на малките и средни предприятия в страната и е предоставяла финансови ресурси за тяхното развитие.

През годините, Българо американската банка е разширила своята мрежа от отделения в цялата страна. Това й позволява да бъде близо до своите клиенти и да им предоставя качествено обслужване.

През последните години, Българо американската банка е инвестирала значителни средства в модернизацията на своите услуги и технологии. Тя е внедрила нови онлайн услуги и мобилни приложения, които позволяват на клиентите да управляват своите финанси по-лесно и удобно.

Българо американската банка е активен участник в различни инициативи за подкрепа на обществото и околната среда.

Тя е инвестирала в различни проекти за опазване на природата и е подкрепяла различни социални каузи.

Българо американската банка е една от най-успешните банки в България и продължава да се развива и да иновира. Тя е готова да отговори на нуждите на своите клиенти и да бъде един от водещите финансови институции в страната.

В заключение, Българо американската банка е надежден и качествен финансов партньор за своите клиенти. Тя предлага широк спектър от финансови услуги и продукти, които могат да отговорят на нуждите на всеки клиент. Банката е активен участник в икономическия живот на България и продължава да се развива и да иновира, за да отговаря на нуждите на своите клиенти.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq