бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Българска банка за развитие

История на Българска банка за развитие

Българска банка за развитие е една от най-големите банки в България, която е специализирана в предоставянето на финансови услуги за развитие на икономиката на страната. Банката е основана през 1999 година и е регистрирана като акционерно дружество с пълен държавен капитал.

Българска банка за развитие е създадена с цел да подпомага развитието на малките и средните предприятия, както и на инфраструктурата в страната. Тя предоставя финансови услуги, като кредити, гаранции и лизингови услуги, на предприятията, които имат нужда от финансова помощ за развитието си.

Една от водещите банки в България участва активно в програмите за развитие на Европейския съюз, като предоставя финансова помощ на местните органи за развитие на инфраструктурата и подпомагане на малките и средните предприятия.

Банката е създадена като част от националната стратегия за развитие на България и има за цел да подпомага икономическия растеж и развитието на страната.

През годините една от водещите банки в България е развила силни партньорства с местни и международни институции, които са насочени към подпомагане на икономическия растеж и развитието на България. Банката има дългогодишни партньорства с Европейската инвестиционна банка, Европейската банка за възстановяване и развитие, Световната банка и други международни институции.

Историята на една банка, която е свързана с развитието на икономиката на България и нейното присъединяване към Европейския съюз. Банката е създадена като част от националната стратегия за развитие на България и е активен участник в програмите за развитие на Европейския съюз. Тя предоставя финансова помощ на местните органи за развитие на инфраструктурата и подпомагане на малките и средните предприятия.

Продукти и услуги на Българска банка за развитие

Продуктите и услугите на Българска банка за развитие са насочени към подпомагане на развитието на малките и средните предприятия, както и на инфраструктурата в страната. Банката предлага различни видове кредити, гаранции и лизингови услуги, които са насочени към подпомагане на развитието на бизнеса и инфраструктурата в страната.

Българска банка за развитие предлага кредити за различни цели, като например кредити за инвестиции в малки и средни предприятия, кредити за развитие на инфраструктурата, кредити за енергийна ефективност и други. Банката предлага гъвкави условия за кредитиране, които са насочени към удовлетворяване на нуждите на клиентите.

Освен кредити, тази банка предлага и гаранции, които са насочени към подпомагане на малките и средните предприятия.

Гаранциите на банката могат да бъдат използвани за покриване на различни видове рискове, като например риска от неплащане на кредити или риска от неизпълнение на договори.

Услугите за лизинг на една от водещите банки в България са насочени към подпомагане на малките и средните предприятия, като предлагат възможност за лизинг на различни видове оборудване и машини. Лизинговите услуги на банката са гъвкави и насочени към удовлетворяване на нуждите на клиентите.

Финансовата институция предлага различни финансови услуги, включително факторинг, който е насочен към подпомагане на малките и средните предприятия. Факторингът на банката предлага възможност за финансиране на краткосрочни задължения на клиентите.

Услугите и продуктите на тази банка са насочени към подпомагане на икономическия растеж на страната и на малките и средните предприятия. Банката предлага гъвкави условия за кредитиране, гаранции и лизингови услуги, които са насочени към удовлетворяване на нуждите на клиентите.

Партньорства на Българска банка за развитие

Българска банка за развитие има дългогодишни партньорства с местни и международни институции, които са насочени към подпомагане на икономическия растеж и развитието на България. Банката работи с различни организации, като например Министерството на икономиката, Министерството на регионалното развитие и благоустройството, Европейската инвестиционна банка, Европейската банка за възстановяване и развитие, Световната банка и други.

Българска банка за развитие работи с местни организации, като например общини и регионални развойни агенции, за да подпомага развитието на инфраструктурата в страната. Банката предоставя финансова помощ за различни проекти, като например строителство на пътища, мостове, летища и други.

Освен това, финансовата институция работи с международни институции, като например Европейската инвестиционна банка и Европейската банка за възстановяване и развитие, за да подпомага развитието на малките и средните предприятия в страната.

Банката предоставя финансова помощ за различни проекти, като например развитие на бизнеса, подпомагане на иновациите и други.

Една от водещите банки в България работи с международни организации, като например Световната банка, за да подпомага развитието на инфраструктурата в страната. Банката предоставя финансова помощ за различни проекти, като например развитие на енергийната инфраструктура, подпомагане на енергийната ефективност и други.

Финансовата институция има за цел да подпомага икономическия растеж и развитието на България чрез сътрудничество с местни и международни институции. Банката работи с различни организации, като например Министерството на икономиката, общини и регионални развойни агенции, Европейската инвестиционна банка, Европейската банка за възстановяване и развитие, Световната банка и други, за да подпомага развитието на малките и средните предприятия и инфраструктурата в страната.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq