бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Бързи заеми

Бързи заеми – причини за появата на услугата

Услугата „Бързи заеми“ през последните години набира сериозна скорост и на българския пазар. Тя се появи в резултат на търсенето и нуждата на потребителите от бързо и ефективен метод за получаване на свежи средства. Метод, който да бъде алтернатива на традиционните банкови заеми, известни със своята бюрократичност и продължителни процедури. Благодарение на услугата „Бързи заеми“ няма да ви се налага да чакате по опашки и гишета, както и да изготвяте купища от документи, свързани с процедурата за кандидатстване. В допълнение, ще можете да получите парите, които ви трябват спешно, в наистина кратки срокове и съответно да ги използвате оптимално, за да си стъпите на краката.

Кои са основните преимущества и отличителни характеристики на услугата „Бързи заеми“? 

Услугата „Бързи заеми“ като цяло дава възможност на по-широк кръг от потребители да бъдат одобрени и да получат средствата, от които се нуждаят. Това се дължи на липсата на толкова много критерии за одобрение, каквито са налице при банковите заеми. Когато става въпрос за бързи заеми, основното, от което кредиторът се интересува, е лицето да има редовни доходи. Не е необходимо да се представят трудови договори, удостоверения и служебни бележки от работодателя, гаранции за сигурността на настоящата работа и т.н.

Друго преимущество на предлаганите бързи заеми, което е особено важно за съвременния работещ човек, е възможността цялата процедура по кандидатстване да се извърши по телефона или онлайн. Всичко, което се изисква от вас, е да попълните едно заявление за кандидатстване, съдържащо основно данни от личната ви карта – имена, ЕГН, адрес, номер на документа за самоличност и т.н. Използвайки въпросните данни, кредиторът ще направи необходимите справки и в рамките на часове ще ви съобщи дали сте одобрени или не.

За какво трябва да внимавате при вземане на бързи заеми?

Най-важното при вземане на бързи заеми е да прецените правилно своите финансови възможности, както и способността си впоследствие да върнете въпросните бързи заеми без никакви затруднения. Помнете, че фирмите за бързи заеми очакват от своите клиенти да използват съответните средства за текущи нужди и разходи, след което да ги върнат в максимално кратки срокове. Това най-общо казано е цялостната концепция на услугата „Бързи заеми“.

Също така обърнете необходимото внимание на всички условия и клаузи в договора, преди да го подпишете. Трябва да се уверите, че в него не се съдържат скрити такси или части с малки букви, които биха могли да бъдат във финансов ущърб за вас. Не е излишно да проверите и репутацията на конкретната фирма за бързи заеми, като потърсите мнения и отзиви от нейни настоящи и предишни клиенти.  

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq