бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Бързи кредити без доказване на доход

Бързи кредити без доказване на доход – концепция на услугата

Услугата „Бързи кредити без доказване на доход“ е предназначена за потребители, нуждаещи се спешно от финансови средства. Тя им дава възможност да избегнат бюрократичните банкови механизми и да получат желаните суми в най-кратки срокове. При тази услуга няма нужда да си изкарвате купища документи за доказване на личния доход, в това число удостоверения и служебни бележки от работодателя. Достатъчно е само да предоставите на кредитора си необходимата информация, за да може той да направи справка относно моментното ви финансово състояние. Ако всичко е наред, веднага след това ще бъдете одобрени и ще можете да използвате съответната сума пари според своите нужди и изисквания.

Бързи кредити без доказване на доход – какъв е процесът за одобрение и отпускане на средствата? 

Фирмите, предлагащи услугата „Бързи кредити без доказване на доход“, са опростили максимално процедурите си, така че те да са възможно най-лесни и удобни за клиентите. На практика всичко, което се изисква от вас в процеса на кандидатстване, е да попълните един формуляр. Формуляр, в който повечето данни могат да се видят от личната ви карта. Сред тях вашите имена, ЕГН, адрес, както и номера на документа за самоличност. Тази информация е напълно достатъчна на кредитора, за да провери настоящото ви финансово състояние и кредитното ви минало. Обикновено при редовни доходи и чисто кредитно минало няма никакъв проблем да бъдете одобрени.

Полезни съвети при вземане на бързи кредити без доказване на доход 

Както сами разбирате, вземането на бързи кредити без доказване на доход става  доста бързо и лесно. И все пак е хубаво да следвате някои полезни съвети и практики, за да си спестите трудностите и притесненията при последващото връшане на сумите. Кандидатствайте само и единствено за средствата, които наистина ви трябват. Колкото по-големи бързи кредити без доказване на доход изтеглите, толкова повече лихви ще ви бъдат начислени. Така че предварително прецизирайте нуждите си, за да не допуснете грешки, които биха били във финансов ущърб за вас.

И не на последно място, четете предлаганите ви договори за бързи кредити без доказване на доход с необходимото внимание. Нужно е да се уверите, че в тях не се съдържат скрити такси, нито пък текстове с малки букви, които впоследствие е възможно да доведат до неприятни изненнади за вас. Не е излишно да потърсите и повече информация за набелязаната от вас фирма за бързи кредити без доказване на доход. Отзивите от нейни настоящи и предишни клиенти ще ви бъдат от голяма полза, за да прецените дали имате срещу себе си наистина надежден и коректен партньор.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq