бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Бързи кредити до заплата

Бързи кредити до заплата – бързоусвоими средства

Всички знаем, че в повечето случаи бързи кредити до заплата се отпускат с цел да бъдат бързо усвоени. Това са парични средства, които още в момента на теглене вече имат отредена роля в месечният ви бюджет. Някои хора имат за цел да ги изхарчат разумно, за наистина важен непредвиден разход, а други най-лекомислено ги влагат в ненужна вещ. Няма значение каква е идеята за взимането на тези средства винаги спазвайте крайният срок за връщане и всичко ще е наред!!! Така ще останете чисти пред кредитодателя и ще имате винаги изрядно кредитно минало. Това е важно, за да можете в утрешния ден отново да се обърнете за съдействие към кредитна компания.

При какви условия се дават бързи кредити до заплата?

Изискванията са елементарни при тегленето на бързи кредити до заплата. Те са малки суми. Не се налага дълго оформяне не документация или безброй посещения в офиса на кредитора. Такива са условията при взимане на заем от банките, например. Когато става въпрос за малка сума /50-1000 лв./ нещата се случват далеч по-бързо и лесно.

Заявката може да стане по един от следните 3 начина:

  • Еднократно посещение в офиса на избраната от Вас кредитна компания;
  • Онлайн, чрез мобилно устройство, което е свързано с интернет;
  • По телефона.

Всеки от методите си има своите положителни страни, но разбира се най-удобни и най-предпочитани са последните два. Повода за това е, че дават привилегията да направите заявка от всяко кътче на страната ни. Независимо кой от методите за кандидатстване ще изберете, за всеки от тях ще са ви нужни валидна лична карта и трудов  договор от работодател. От документа за самоличност ще трябва да дадете елементарни данни като имена, ЕГН, номер на документа. С тях ще бъде направен задължителната проверка на кредитния ви статус до момента. Трудовият ви договор ще даде информация за лецето, което ви осигурява и което може да бъде потърсено за потвърждение, че имате възможност да изплатите кредита.

Когато задействате процедурата по заявяване за заем ще трябва да определите каква сума желаете да ви бъде отпусната. Следващото важно условие за какъв период от време ще се ангажирате с изплащането му. От срока зависи размера на месечната вноска, а също и лихвата. Запомнете, че колкото по-дълъг е периода, толкова и лихвата ще бъде по-голяма. Винаги е добре да взимате заеми, които знаете, че ще върнете по-бързо и в срок.

Как да процедираме, ако не сме върнали бързи кредити до заплата?

Ако вече сте просрочили датата за погасяване на кредита, не е повод за паника. Вашият кредитор също има интерес да улесни задачата ви. Обърнете се възможно най-скоро към него, за да изготви подходящ погасителен план, с който да ви улесни при изплашането на бързи кредити до заплата.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq