бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Бързи кредити онлайн

Най-бързият начин да се сдобиете със задоволителна сума пари, за която да не давате обяснение на близки и приятели е да изтеглите бърз кредит онлайн.

Кредитирането е модерен метод за самофинансиране и при добре претеглени условия може да се окаже перфектното решение винаги когато са ви нужни пари. Бързи кредити онлайн може да намерите навсякъде в днешно време. Финансовите услуги се радват на засилено медийно внимание. Реклами за микрокредитиране текат по всички възможни комуникационни канали. За това, ако ви предстои заявка за кредитиране или го обмисляте, внимателно проследете актуалните предложения.

Как се кандидатства за бързи кредити онлайн?

При всички положения най-дискретният начин да кандидатствате и да получите бърз кредит е онлайн. Услугата, както може да се подразбере е дистанционна. Не е свързана с лично посещение в офиса на кредитора. Тъкмо обратното – в удобството на личният ви дом, по време на почивка или от работното място може съвсем спокойно и безпрепятствено да попълнете кратката онлайн форма. Не ви е необходимо висше образование за да се справите с нея. Въпросите са регулярни. Въоръжете се с лична карта, тъй като се изискват данни, които рядко се помнят наизуст. Такива са например номерът на документа Ви за самоличност, кога е издаден и кога изтича. Освен тях ще бъде необходимо да попълните  ЕГН-то си и имена. След всичките тези формалности трябва да определите каква сума желаете да изтеглите. За да не се окаже нож с две остриета тегленето на бързи кредити онлайн, внимателно пресметнете колко в действителност са ви необходими и за какъв период от време сте готови да го изплатите. Двете са взаимно зависими, тъй като те са определящи за размера на лихвата. По-дълъг период = по-висока лихва и съответно така оскъпявате взетата сума. Това са всички индикатори от които зависи да бъдете одобрение за бързи кредити онлайн.

Получаване и изплащане на бързи кредити онлайн

До тук разбрахте как да кандидатствате за бързи кредити онлайн и да останете незабелязани от обкръжението си. Сега за да разберете, че това наистина е най-дискретният метод за финансиране може да разберете как да получите парите си, без да будите съмнение. 

Общо приетите начини са два: единият е чрез превод по банкова сметка, а другият чрез изпращане на пари по разплащателна каса. И двата варианта са дискретни и са по ваше предпочитание. 

За да върнете взетата сума отново може да използвате някой от споменатите пътища. За да сте наистина сигурни, че няма да ви заподозрян, че имате външен спонсор бъдете винаги точни по отношение на спазване на срока за погасяване. Следвайте предварително изготвеният план за погасяване и винаги ще имате готовност за изплащане на сумата. 

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq