бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Бързи кредити с лошо цкр

Една от най-неприятните последици при неизплатените кредити е лошата кредитна история, която оставяте след себе си. Не стига гузното чувство за дълг, което ви тормози отвътре, а ми факта, че това застрашава бъдещето ви от различни гледни точки. Влошената кредитна история може да се окаже пречка, ако в бъдеще отново опрете до кредитните фирми от една страна, а от друга вероятността да ви притесняват събирачи на дългове по телефона или дори пред дома ви е огромна.

Бързи кредити с лошо цкр – какво зависи от нас?

За да не стигате до лоша развръзка след изтеглен заем първо премислете внимателно дали наистина това е което ви трябва. Първо – при теглене на заем, е необходимо да имате ясна концепция как ще го върнете.

Второ – калкулирайте внимателно сумата която взимате, за да имате реална възможност да я върнете, когато дойде момента за това.

Трето – бъдете стриктни със срокът за внасяне на погасителната вноска. Всяко закъснение може да ви коства много на по-късен етап.

Това за важни психологически етапи в процеса и за да не ви докарват до влошаване на кредитният ви запис, трябва да се отнасяте респективно както към тях, така и към самият заем, за да не се чудите после дали имате възможност да ви отпуснат бързи кредити с лошо цкр.

Бързи кредити с лошо цкр – какви са възможностите за нов заем?

Дори и вече да сте извървели целият път, който ви е довел до лош кредитен запис, надежда все още има. При заявката за кредити първото нещо, което прави кредитора е справка на кредитното ви минало. Тя се прави в Централния кредитен регистър. Той е институцията, която пази досиетата на всеки, който някога е взимал заем на територията на страната. Колкото и да е било лошо положението, ако последните 5 години показват желание да изчистите петното от регистрацията си, имате сериозни шансове да бъдете одобрен за бързи кредити с лошо цкр.

Ако и последните години не говорят добре за отношението ви към кредитните институции, винаги може да потърсите помощ от приятел. Това не означава, че единствено ваш близък може да ви заеме пари, а че може да разчитате на такъв, за да гарантира, че ще върнете кредита, за който кандидатствате сега. Човекът, който ще ходатайства за вас пред фирмата за кредити трябва да има чиста кредитна регистрация. Този човек също до известна степен ще бъде материално отговорен към сумата, която желаете да ви бъде отпусната. Той ще бъдем информиран всеки път, когато се забавите с вноската. За да не съсипвате отношенията си това ще бъде гаранция, че този път ще се отнесете съвестно към дълга си. Така въпреки, че имате пропуски в миналото си получавате шанс да ви бъдат отпуснати бързи кредити с лошо цкр.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq