бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Бързи кредити online без трудов договор

В повечето случаи, за да ви бъде отпуснат бърз кредит като минимално изискване се явява да имате трудов договор. Той служи като вид гаранция, че имате стабилен месечен доход, с който да изплатите заема. За никой обаче не е тайна, че в България много хора предпочитат да не се обвързват с договор за трудово-правни взаимоотношения с работодателя си. Причините са много. Някои хора не планират да останат за дълго на настоящата си работа и така си осигуряват временен доход, докато излезе нещо по-добро. Други са твърдо решени, че няма да спонсорират държава, от която не са получили нищо и по тази причина решават, че ще останат в сивият сектор, за да получават една идея повече пари. Не е важно каква е вашата причина да сте без трудов договор, важното е, че малките фирми за кредити знаят, за този феномен. За да имат подходящ продукт, който да могат да предложат на тази таргет група те имат опцията да отдават бързи кредити online без трудов договор.

Бързи кредити online без трудов договор – как да процедирате?

Ако и вие сте сред хората без доказана трудова заетост може да заявите желанието си за бързи кредити online без трудов договор като подсигурите едно от следните изисквания:

Вариант 1: чрез поръчител. Това е лице, обикновено се явява ваш близък или роднина. Той трябва да е с чисто кредитно минало. Това означава, че може да има заем на негово име, но стриктно спазва сроковете за погасяване. Той ще гарантира за вашата възможност да обслужите кредита, за който кандидатствате.

Вариант 2: Ако не желаете да занимавате близките си с подобен ангажимент, може да гарантирате възможността си да изплатите заема чрез имот или движимо имущество. Тази опция е удобна, когато искате да вземете заем независими от обкръжението си.

Бързи кредити online без трудов договор – как да заявим желанието си?

Онлайн заявката е изключително удобна функция на модерното кредитиране. Кандидатстването за бързи кредити online без трудов договор може да стане независимо къде сте локализирани. Стига да разполагате с мобилно устройство и връзка с интернет електронния формуляр може да попълните за десетина минути. Както сами можете да се досетите въпросите в него не са вид кръстосан разпит. Тъкмо обратното! Необходимо е да си подготвите личната карта, тъй като повечето от полетата за попълване изискват данни от нея. След това задавате размерът на сумата, за която кандидатствате и броят месеци /или седмици/, за които желаете да я изплатите. Одобрението отнема още петнадесетина минути и сумата за която кандидатствате ще бъде налична още същият ден по сметката ви. Така бързо и лесно можете да я харчите както сметнете за редно.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq