бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Бързи кредити online

Бързи кредити online – защо тази услуга се развива толкова сериозно?

Интересът към бързи кредити online нараства доста сериозно през последните години. Главна роля за развитието на този тип услуга играят два фактора. От една страна това е все по-голямата дигитализация на сферата на бързите кредити и адаптирането на дейността на повечето компании към новата реалност и технологичното развитие в глобален мащаб. От друга, става въпрос за ежедневието и навиците на съвременния човек, непрекъснато разкъсващ се между поредица от професионални и лични ангажименти. За него извършването на подобни финансови операции online е най-добрият вариант, тъй като му спестява време и му дава възможност да се заеме с останалите си задължения и отговорности.

Бързи кредити online – какви са преимуществата за вас като клиенти?

За вас като клиенти вземането на бързи кредити online ще бъде максимално лесно и комфортно. При услугите, свързани с бързи кредити online, процедурите за кандидатстване и одобрение са доста опростени. В повечето случаи ще трябва единствено да попълните формуляр за кандидатстване, в който се съдържат главно данни от личната ви карта – имена, ЕГН, адрес, номер на документа за самоличност и т.н. Попълването става за няколко минути, докато сте се разположили удобно пред своя настолен компютър или лаптоп. Можете да очаквате одобрение от кредитора в рамките на часове, като веднага след въпросното одобрение парите ще бъдат преведени по сметката ви.

Бързи кредити online – за какво да внимавате?

Преди вземане на бързи кредити online трябва да се уверите, че сте набелязали правилната фирма за целта. Истината е, че в мрежата могат да се открият множество компании, предлагащи бързи кредити online. Не всички сред тях обаче са достатъчно надеждни и коректни към своите клиенти. Затова е нужно да потърсите колкото се може повече информация за всяка една набелязана фирма, включително мнения и отзиви от предишни и настоящи клиенти. Подобни мнения и отзиви ще ви дадат независима оценка за услугите на фирмата, за да прецените дали наистина бихте могли да й се доверите.

Подписването на договора също е момент, който изисква вашето внимание. Когато става въпрос за договори за бързи кредити online, винаги правете внимателен преглед на всички условия и клаузи в тях. Нужно е да се уверите, че няма никакви скрити такси или малки букви, които е възможно да бъдат във финансов ущърб за вас като клиенти. Все пак не желаете неприятни изненади при изплащане на кредита впоследствие, нали? Насочете се към бързи кредити online, които не само ще отговорят на моментните ви нужди и изисквания, но и ще бъдат погасени бързо и безпроблемно.  

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq