бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Бързи кредити

Бързи кредити – удачният избор!

Живеем в атрактивно съвремие, в което всеки търси самостоятелност. Това изисква финансови средства, които не падат от небето. Вариантите да се сдобиете с известна сума пари бързо не са много. Работата е важно нещо, но тя не може да ви осигури необходимото така бързо. Заемите от приятел са нож с две остриета, а незаконните методи мисля, че няма смисъл да се обсъждат.

Ето защо най -удачното решение е да потърсите помощ от външен източник.

Днес кредит можете да изтеглите от всяка банка, но когато имате нужда от малка сума пари лесният избор е фирма за бързи кредити.

Положителните страни на бързи кредити

Бързите кредити са предпочитани по редица причини. Една от най-важните е, че не изискват излишна подготовка на документи. При кандидатстване за бързи кредит в банка ситуацията е малко по-различна, тъй като банките трудно отдават суми, за който нямат доказателство, че сте в състояние да върнете. При тях подготовката на документи започва отдалече и е свързана със снабдяването с най-различни документи доказващи, че имате доходи, лична собственост и какво ли още не.

Друг приоритет, който дава тегленето на бързи кредити е, че не се налага специално да отсъствате от работа за да присъствате лично на заявката. За да заявите интереса си вече има и по-модерни  начини. Например можете да го направите онлайн или по телефона.

Още една черта, която ще ви допадне, е че може да теглите бързи кредити от всякъде в България. В по-малките населени места рядко има клон на банка, която да посетите с цел кредитиране. Опцията теглене на бързи кредити дистанционно отново ви дава предимството, че можете да го направите дори докато сте на село.

Бързи кредити и лихвен процент.

Често при дискутирането на условията, при които ще теглите бързи кредити, се сблъсквате с понятието ГЛП (Годишен лихвен процент). Цифрите, които олицетворява разбира се, са големи, като погледнете реално на нещата това са цифри за година време. Бързите кредити се характеризират с това, че се теглят малки суми с кратък срок за връщане. Сроковете за погасяване на кредита варират според нуждата от средства и възможностите ви за гарантирана месечна вноска. Те могат да бъдат както седмица-две, така и до няколко месеца. Ето защо когато вземете заем от кредитна фирма ГЛП намалява значително и сумата за връщане придобива далеч по реалистична стойност за връщане.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq