бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Бърз заем

Бърз заем – същност и основни характеристики на услугата

Услугата „Бърз заем“ цели да помогне на хората, които имат спешна нужда от финансови средства и не могат да чакат продължителните банкови процедури. Фирмите, предлагащи тази услуга, са опростили максимално дейностите по кандидатстване за своите клиенти, като въпросното кандидатстване може дори изцяло да се извърши по телефона или онлайн. Одобрението за бърз заем става в рамките на часове, а веднага след него парите се превеждат по посочената сметка. Друго преимущество е, че ще ви бъде отпусната точно сумата, която желаете. За разлика от банките, при фирмите за бърз заем няма минимални прагове по отпусканите кредити, така че не е нужно да теглите по-голяма от необходимата сума, с чието изплащане впоследствие бихте срещнали затруднения.

Бърз заем – най-честите грешки, които потребителите допускат

Първата група грешки, допускани при вземането на бърз заем, са свързани с процеса по кандидатстване. Доста потребители не правят добра преценка относно размера на кредита и вземат твърде малък такъв, неспособен да покрие текущите им разходи, или пък прекалено голям, който се изплаща трудно впоследствие. Проблем е и склонността за избиране на първата по-примамлива оферта, попаднала пред човешкия поглед. Преди да бъде сключен договор за бърз заем, условията по него трябва да се прегледат внимателно и сравнят с други подобни оферти на пазара.

Втората група грешки се отнасят по-скоро към поведението на потребителя след получаването на съответния бърз заем. Прекаленото отпускане и склонността за харчене на наличните финансови средства за цели, различни от предварително предвидените такива, определено не е добра идея. Подобна практика може да доведе до невъзможност за връщане на заема и изпадане в спирала от дългове. Освен това немалко хора се отнасят леко небрежно към сроковете за плащане на отделните вноски. Имайте предвид, че всяко закъснение ще доведе до начисляване на наказателни такси или лихви, което би било изключително неизгодно за вас във финансов аспект.

Кое е правилното потребителско поведение след вземане на бърз заем?

След вземане на бърз заем най-важното за вас като потребители е да останете достатъчно разумни и отговорни по отношение на личните си финанси. Не надвишавайте обичайните си разходи и не използвайте получения бърз заем за странични неща. Следете внимателно крайните срокове за заплащането на всяка отделна вноска, за да сте сигурни, че няма да се получи закъснение. И накрая, поддържайте постоянен контакт със своя кредитор и при възникнал проблем, който ще засегне процеса по изплащане на заема, веднага го информирайте. Немалко фирми за бърз заем биха могли да ви предоставят експертна помощ, за да преодолеете трудния момент и да погасите успешно задълженията си. 

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq