бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Бърз кредит без лихва

Бърз кредит без лихва – същност и причини за поява на услугата

Бърз кредит без лихва е услуга, която някои от утвърдените фирми в сферата започнаха да предлагат през последните години. Тя обикновено се предоставя на нови клиенти, които за първи път вземат кредит от съответната фирма. Съвсем естествено целта на този своеобразен бонус е привличане на нови клиенти и спечелване на конкурентно предимство пред останалите компании. Наименованието на услугата „Бърз кредит без лихва“ на практика показва и нейната същност. Залагайки на бърз кредит без лихва, вие ще си набавите необходимите средства в максимално кратки срокове, а впоследствие ще върнете точно толкова, колкото сте взели.    

Бърз кредит без лихва – какво означава за вас като клиенти?

Най-важното за вас като клиенти е, че няма да ви се начислява лихва и съответно сумата, която ще трябва да връщате, е абсолютно същата като взетата. Бърз кредит без лихва е отлична възможност за вас при моментни затруднения да получите свежи финансови средства. Финансови средства, благодарение на които да покриете текущите си разходи или да заплатите неотложни задължения. Обикновено отпусканите суми в рамките на услугата „Бърз кредит без лихва“ са от 50 до 1000 лева, а срокът на погасяване е от 5 до 30 дни.

Какви други преимущеста ще получите от залагането на бърз кредит без лихва?

Сред останалите преимущества, които ще получите от залагането на бърз кредит без лихва, няма как да не посочим и бързината. Попълването на необходимия за кандидатстване формуляр става в рамките на няколко минути, а отговор ще получите след по-малко от час. Ако сте одобрени за получаване на бърз кредит без лихва, съответната сума ще бъде преведена по сметката ви още на същия ден. По отношение размера на самата сума, както и сроковете за нейното връщане, също имате възможност да сте достатъчно гъвкави. Ако направите адекватна преценка за нуждите и финансовите си възможности, няма да имате никакъв проблем с връщането на взетия бърз кредит без лихва.

Когато става въпрос за бърз кредит без лихва, трябва да подчертаем и удобството за съвременния потребител, чието ежедневие е изпълнено с множество професионални и лични ангажименти. Благодарение на услугата „Бърз кредит без лихва“ няма да ви се налага да чакате по опашки и гишета, нито пък да подготвяте купища документи и да следвате мудните и продължителни банкови процедури. Целият процес по кандидатстване за бърз кредит без лихва може да бъде извършен онлайн, без да ви се налага въобще да ставате от своя настолен компютър или лаптоп.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq