бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Бърз кредит до заплата

Бърз кредит до заплата – за какво можете да го използвате?

„Бърз кредит до заплата“ е сред услугите, набиращи голяма скорост в кредитната сфера през последните години. Той дава възможност за получаване на необходимите средства от страна на потребители, които трябва да извършат спешни плащания и не могат да чакат до получаването на следващата заплата. Бихте могли да използвате взетия бърз кредит до заплата за покриване на текущи и ежедневни разходи, за изплащане на спешни задължения, както и за редица други неща. В следващите редове ще научите малко повече за сроковете за получаването му и за вашите шансове да бъдете одобрени за бърз кредит до заплата.

Бърз кредит до заплата – в какви срокове ще го получите?

Най-голямото преимущество на услугата „Бърз кредит до заплата“ е, че ви позволява да получите желания кредит в максимално кратки срокове. Обикновено в рамките на процедурата за кандидатстване за бърз кредит до заплата е нужно да попълните само едно заявление, съдържащо главно данните от личната ви карта – имена, ЕГН, адрес, номер на документа за самоличност. Ако сте одобрени, това ще стане няколко часа след подаване на самото заявление. Одобрените за бърз кредит до заплата потребители своевременно получават парите по своята сметка.

Бърз кредит до заплата – колко големи са шансовете ви за одобрение?     

Шансовете ви за одобрение за бърз кредит до заплата са много по-големи в сравнение с тези за традиционните банкови заеми. Причината за това е, че при кандидатстване за бърз кредит до заплата съответната фирма няма да изисква от вас трудов договор, потвърждения от работодател и гаранции за сигурността на вашата работа, поръчител и т.н. На практика единственото, от което се интересуват фирмите за бърз кредит до заплата, е да имате редовен доход. Ако последното е факт и в кредитната ви история няма поредица от негативни моменти, едва ли ще бъде особено трудно за вас да бъдете одобрени.

При вземане на бърз кредит до заплата ви съветваме да подходите с необходимото внимание към избора на конкретна фирма, както и към преглеждането на самия договор за кредит, който ви се предлага. Търсете достатъчно надеждна и коректна фирма, за която са налице положителни отзиви от настоящи и предишни клиенти. В допълнение, прегледайте всяка една точка и клауза от договора за бърз кредит до заплата. Нужно е да се уверите, че няма никакви скрити такси или малки букви, които биха могли да ви ощетят финансово. Датите за извършване на отделните погасителни вноски също трябва да са съобразени с вашите нужди и с периодите, в рамките на които получавате редовните си доходи.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq