бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Бърз кредит за хора с лошо цкр

Какво е бърз кредит за хора с лошо цкр?

Бърз кредит за хора с лошо цкр е финансов продукт, който е насочен към хора, които имат нисък кредитен рейтинг. Тези хора обикновено имат затруднения да получат кредит от банките, поради лошата си кредитна история. Бързият кредит за хора с лошо цкр е предназначен да им помогне да получат необходимите пари за покриване на разходи, като например ремонт на дома, плащане на медицински сметки или други неотложни нужди.

Този вид кредит е наречен “бърз”, защото процесът на одобрение и изплащане на парите е много бърз.

Обикновено кредиторите, които предлагат бърз кредит за хора с лошо цкр, не изискват сложни документи и процедури за одобрение. В повечето случаи, кандидатите могат да получат одобрение за кредита в рамките на няколко часа или дни.

Бързият кредит за хора с лошо цкр може да бъде предоставен от различни кредитори, включително онлайн кредитни компании, кредитни карти и други финансови институции. Важно е да се отбележи, че тези кредити обикновено имат по-високи лихвени проценти и такси, поради по-голямото рисковано положение на кредитополучателя.

В следващите раздели ще разгледаме как да получите бърз кредит за хора с лошо цкр, какви са предимствата и недостатъците на този вид кредит и как да изберете най-добрия кредитор за вас.

Как да получите бърз кредит за хора с лошо цкр?

Ако имате лош кредитен рейтинг, може да се чувствате отчаяно и безнадеждно, когато става въпрос за получаване на кредит. Въпреки това, има няколко начина да получите бърз кредит за хора с лошо цкр. Ето някои от тях:

1.

Използвайте онлайн кредитни компании – Тези компании предлагат бързи кредити за хора с лошо цкр, като изискват минимална документация и процедури за одобрение. Можете да кандидатствате онлайн и да получите одобрение за кредита в рамките на няколко часа или дни.

2. Използвайте кредитни карти – Ако имате кредитна карта, можете да я използвате за покриване на неотложни разходи.

В повечето случаи, кредитните карти имат по-високи лихвени проценти, но те могат да бъдат полезни, ако имате нужда от бърз кредит.

3. Използвайте залогови кредити – Ако имате имущество, като например кола или недвижим имот, можете да използвате тези активи като залог за получаване на кредит. Тези кредити обикновено имат по-ниски лихвени проценти, но имат риск от загуба на имуществото, ако не успеете да изплатите кредита навреме.

4.

Използвайте поръчител – Ако имате близък приятел или родственик, който има добър кредитен рейтинг, той може да ви помогне като поръчител за кредита. Това може да увеличи шансовете ви за одобрение на кредита и да намали лихвения процент.

Важно е да се отбележи, че при кандидатстване за бърз кредит за хора с лошо цкр, трябва да бъдете внимателни и да изберете кредитор, който е надежден и има добра репутация. Трябва да се уверите, че можете да изплатите кредита навреме, за да избегнете допълнителни такси и глоби.

Какви са предимствата и недостатъците на бърз кредит за хора с лошо цкр?

Бързият кредит за хора с лошо цкр има своите предимства и недостатъци. Ето някои от тях:

Предимства:
1.

Бързо одобрение – Един от най-големите предимства на бързия кредит за хора с лошо цкр е бързото одобрение. Кандидатите могат да получат одобрение за кредита в рамките на няколко часа или дни.

2. Лесен процес на кандидатстване – Кандидатстването за бърз кредит за хора с лошо цкр е много лесно и изисква минимална документация и процедури за одобрение.

3.

Помощ при финансови затруднения – Бързият кредит за хора с лошо цкр може да бъде полезен, ако имате неотложни финансови нужди, като например плащане на медицински сметки или ремонт на дома.

Недостатъци:
1. По-високи лихвени проценти – Бързият кредит за хора с лошо цкр обикновено има по-високи лихвени проценти и такси, поради по-голямото рисковано положение на кредитополучателя.

2.

Риск от допълнителни такси и глоби – Ако не успеете да изплатите кредита навреме, може да се наложи да платите допълнителни такси и глоби.

3. Риск от допълнителни дългове – Ако не успеете да изплатите кредита навреме, може да се наложи да кандидатствате за друг кредит, който може да доведе до допълнителни дългове.

Важно е да се отбележи, че бързият кредит за хора с лошо цкр не е подходящ за всеки. Трябва да се уверите, че можете да изплатите кредита навреме и да изберете кредитор, който е надежден и има добра репутация. Преди да кандидатствате за бърз кредит за хора с лошо цкр, трябва да се уверите, че сте запознати с условията и да разберете какви са разходите и таксите, свързани с кредита.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq