бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Бърз кредит калкулатор

Бърз кредит калкулатор: за какво служи?

Услугата „Бърз кредит“ е все по-популярна и разпространена на българския пазар през последните години. Тя дава възможност на потребителите да се сдобият с необходимите им финансови средства, без да се налага да преминават през сложните и продължителни банкови процедури. Винаги при кандидатстване е препоръчително човек да използва подходящ за съответния тип бърз кредит калкулатор. Благодарение на въпросния калкулатор ще можете да изчислите с абсолютна точност всички разходи, които биха отишли за погасяване на взетия бърз кредит. Така предварително ще сте наясно с финансовия аспект на нещата и няма да има никакви неприятни изненади.

Бърз кредит калкулатор: къде да го откриете?  

Подходящ за бърз кредит калкулатор може да се намери изключително бързо и лесно в мрежата. Това става чрез съвсем стандартно използване на интернет търсачката, като по-голямата част от появяващите се на екрана калкулатори са напълно безплатни и достъпни за всички потребители. От вас се изисква единствено в избрания за бърз кредит калкулатор да въведете основните данни, свързани с желания кредит. Като например размер на сумата, за която ще кандидатствате, предлагана от кредитора лихва, месечни вноски, цялостен период на изплащане и т.н. След като въведете въпросните данни, калкулаторът ще изчисли колко точно би ви се наложило да платите във връзка с погасяването на кредита. 

Бърз кредит калкулатор: на какво друго да обърнете внимание?

Освен употребата на подходящия за даден бърз кредит калкулатор, преди вземането на такъв тип заем трябва да обърнете внимание на още няколко неща. Сред основните цели на бързия кредит е да се получат необходимите финансови средства в достатъчно кратки срокове, така че потребностите на клиента да бъдат напълно удовлетворени. Препоръчваме ви да поискате информация от своя потенциален кредитор за това колко време бихте чакали за одобрение и дали след него парите веднага ще бъдат преведени по вашата сметка. В крайна сметка трябва да сте сигурни, че взетият бърз кредит наистина ще ви помогне да покриете текущите си разходи и да се справите с финансовите предизвикателства, пред които сте изправени.

И не на последно място, уверете се, че сметките, направени с използвания за вашия бърз кредит калкулатор, ще се окажат верни и няма да има никакви неприятни изненади. Трябва да прегледате внимателно договора, за да сте сигурни, че в него не са налице скрити такси или условия, които биха били във финансов ущърб за вас. Не е излишно да потърсите и отзиви от настоящи и предишни клиенти на набелязаната фирма за бързи кредити, които ще ви подскажат дали съответната фирма е надежден и коректен партньор.   

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq