бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Бърз кредит онлайн

Бърз кредит онлайн – предимството да си мобилен!

В днешно време всеки от нас разполага дори с най-елементарното мобилно устройство. Това е или смартфон, компютър, лаптоп или таблет. Те могат да ни служат не само за да харчим пари, правейки различни поръчки онлайн, но могат и да ни съдействат. Когато имаме нужда от скромна сума пари, получена в кратък срок най-лесното решение да потърсиш подходяща кредитна компания, която да ви удари едно рамо. Смисълът на възможността да теглите бърз кредит онлайн, е че може да го направите буквално от всякъде, независимо в кой отдалечен край на страната сте. Трябва да си отделите 5-6 минути, за да попълните онлайн формуляра и след още 10 решението ще е при Вас.

Какво включва формуляра при заявка за бърз кредит онлайн?

Формата изисква минимална информация, която предимно се съдържа в личната Ви карта. Попълват се основни детайли за идентификация. Такива са имена, ЕГН, адрес и номер на документа за самоличност. Задавайки тази информация кредитора лесно може да направи справка за актуалното ви финансово състояние и дали имате неиздължени кредити. Ако кредитното ви минало е чисто /поне за последните 5 години/ няма повод заема да Ви бъде отказан.

При кандидатстване за бърз кредит онлайн освен попълването на заявлението се дава информация относно сумата която желаете да изтеглите и срокът, за който ще се ангажирате да я върнете. Това са важни детайли, за които трябва да помислите предварително. Сумата трябва да е внимателно преценена, така че да не надхвърля възможностите ви и да успеете в срок да я върнете. Да, разбира се, че е важно нещо да Ви стигне, но за да получите положителен отговор и да ви бъде отпусната, трябва да имате реална възможност да я върнете.

До каква сума можем да заявим бърз кредит онлайн?

Както във всеки друг бранш кредиторите също се стремят към осъвременяване на практиката си. Това означава, че се стараят да сведат до минимум броят на необслужените заеми. За целта сумите които се отпускат са строго премерени според възможностите на клиентите си. За да са доволни накрая и двете страни, а именно заявителя да получи необходимата финансова помощ от една страна, и фирмата за кредити да си възвърне успешно заетите пари плюс известна печалба отгоре, от друга страна.

Бърз кредит онлайн може да изтеглите в различни диапазони, като всяка фирма сама определя лимита си. За едни разбирането за малка сума е между 50 -1000 лв., за други тавана на заема е до 3000 лв.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq