бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Бърз кредит по телефона

Бърз кредит по телефона -където и да си!

Смисълът на бързите кредити, не е да правят финансовото ни състояние по – тежко когато търсим пари на заем. Напротив това е съвкупност от различни финансови продукти, която има какво да предложи на всеки от нас. Според размера на сумата и условията за връщане всеки си има своята таргет група. Фирмите за бързи кредити предлагат и усъвършенстват условия та си, за да достигнат до повече хора в нужда. Ако вашата нужда е изникнала на непонятно за вас място, може да потърсите подкрепа със заявка на бърз кредит по телефона.

Бърз кредит по телефона – лесно и бързо

Сред най – големите приоритети на бърз кредит по телефона, е че могат бързо да ви уредят прилична сума пари. Обикновено когато ви свари нуждата от пари, не разполагате с различни документи, които биха ви се изискали, ако кандидатствате за кредит в банка. Човек не е подготвен за ремонт на вилата, когато се отбие за почивка, нито, че баба му ще му поиска пари за да подсигури зимата, когато си иде до село. За всякакви подобни случаи може да кандидатствате за бърз кредит по телефона. С едно телефонно обаждане може да получите финансова подкрепа между 50 -2000 лв. Достатъчно пари, за да посвършите планирани козметични промени по дома,например.

Чудите ли се за какво точно ще ви разпитват?

От другата страна на телефонната линия ще ви отговори винаги любезен сътрудник. Въпросите, които ще ви зададе са тясно свързани с личната ви карта, за това я подгответе на удобно място. След като получи всички необходими данни, ще трябва да го информирате от каква сума имате нужда и за колко време се ангажирате да я върнете. По време на разговора може да зададете всички въпроси, които според вас са важни. Например, какъв е размера на лихвата. Имате предвид, че колкото е по-дълъг периода за погасяване на заема, толкова по-малко са вноските, но лихвата е по-висока. Така също можете да се информирате за крайният обем на кредита, за да не се окажете изненадани в последствие.

Други важни детайли за които да ви консултират са какво да правите, ако не успеете да приключите ангажимента до договорената дата.

Тези и още много други въпроси, които изникват в процеса на разговор може да обсъдите със служителя. Той е там да ви напътства и да отговаря на всяко запитване.

Бърз кредит по телефона – каква сума можете да изтеглите?

Размера на заема не е строго фиксиран. Всеки клиент индивидуално взема решението от колко има нужда и къде ще ги вложи. Когато заявявате интереса си за бърз кредит по телефона винаги претегляйте добре факторите, от които сте зависими. Вземете под внимание месечните си доходи, колко от тях можете да отделите за месечните вноски? Ще ви останат ли достатъчно, за да преживявате месеците през периода на погасяване. Когато кредитната компания ви одобрява за заем тя също размишлява по тези въпроси и за да получите със сигурност одобрение, трябва да създадете у нея впечатлението, че наистина ще се справите със погасяването на задължението.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq