бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Бърз кредит с лошо ЦКР

Бърз кредит с лошо ЦКР – какво означава?

Услугата „Бърз кредит с лошо ЦКР“ става все по-разпространена и популярна на българския пазар през последните години. Какво всъщност означава тя? Съкращението „ЦКР“ идва от Централния кредитен регистър, в който се съдържа цялата информация относно кредитите и заемите, отпускани от банковите и небанковите институции. На практика да притежавате лошо ЦКР означава вашата кредитна история да не е особено благоприятна и да не ви представя в добра светлина пред потенциалните кредитори и финансови партньори. Ако сте в подобна ситуация, най-удачната опция, която би могла да ви помогне да си набавите необходимите ви финансови средства, е прибягването до услугата „Бърз кредит с лошо ЦКР“.

Описание на услугата „Бърз кредит с лошо ЦКР“    

Услугата „Бърз кредит с лошо ЦКР“ дава възможност и на потребителите с неблагоприятна кредитна история да получат необходимите им средства за покриване на текущи разходи и задължения. Обикновено става въпрос за малки суми, отпускащи се своевременно след одобрението с изискването да бъдат върнати в кратки срокове. В повечето случаи процедурите за кандидатстване са максимално опростени, като се изисква попълването само на един формуляр (може да бъде направено и онлайн). Шансът за одобрение за бърз кредит с лошо ЦКР е доста по-голям, тъй като фирмите, предлагащи тази услуга, се интересуват основно от това потребителят да има редовни доходи към настоящия момент.

Бърз кредит с лошо ЦКР – най-често допускани грешки

Когато вече имате натрупана неблагоприятна кредитна история, трябва да сте една идея по-внимателни при вземането на нови заеми. Сред най-често срещаните грешки по отношение използването на услугата „Бърз кредит с лошо ЦКР“ е неправилната преценка относно размера на сумата, която е нужна. Препоръчваме ви да кандидатствате за сума, която наистина ви е необходима и с чието връщане впоследствие няма да имате никакви проблеми. Не забравяйте, че твърде големият размер на кредита може да означава прекалена финансова тежест за вас и поява на проблемите, които сте имали в миналото.

Друга грешка, която допускат потребителите, е липсата на финансова дисциплина и отговорност след вземане на желания бърз кредит с лошо ЦКР. Съветваме ви да съобразите всички свои покупки и разходи с размера на вноските по въпросния кредит и с периодите, в рамките на които е необходимо да ги направите. Като цяло при изплащане на бърз кредит с лошо ЦКР трябва да сте една идея по-внимателни по отношение на редовните си харчове и винаги да се уверявате, че тези харчове няма да поставят под въпрос вашата платежоспособност и да доведат до усложнения във взаимоотношенията ви с кредиторите. 

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq