бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Бърз кредит

Бърз кредит – услуга, чиято популярност нараства все повече!

Услугите, свързани с отпускане на бърз кредит, повишиха значително своята популярност през последните години. Те са една отлична алтернатива на традиционните банкови заеми. Алтернатива, която е доста по-бърза, удобна и отговаряща на нуждите и изискванията на потребителите. От бърз кредит вече се възползват хора от всички възрасти, стремящи се да си набавят необходимите средства, за да преодолеят труден във финансов аспект момент. В резултат на повишаването на потребителския интерес, се увеличи и броят на фирмите на пазара, предлагащи услуги за отпускане на бърз кредит. Увеличаването на конкуренцията съвсем естествено доведе до появата на редица изгодни и атрактивни оферти, измежду които клиентите биха могли да избират.

Бърз кредит – особености и характеристики

Както подсказва и наименованието му, главна отличителна характеристика на един бърз кредит е именно бързината на получаването му от страна на потребителя. В повечето случаи одобрението става броени часове след подаването на самото заявление за кандидатстване, а парите се превеждат своевременно по посочената сметка. Освен това няма нужда да се занимавате с търсенето на купища документи, които банките биха изисквали от вас, като например потвърждение от работодател за настоящата ви заетост, служебни бележки за получаваните доходи и т.н. Можете дори да кандидатствате за бърз кредит онлайн, без въобще да се налага да излизате от дома или офиса си.

Другият важен момент при вземането на бърз кредит е, че ще ви бъде отпусната точно сумата, която желаете. Сума, която от една страна ще бъде достатъчна, за да покрие настоящите ви разходи и задължения, а от друга – впоследствие ще можете да върнете без особени затруднения. При банките нещата стоят по доста различен начин. Те си имат минимални прагове във връзка с отпусканите кредити и няма как вземаният от вас заем да е под въпросните прагове.

Как да изберете фирма за бърз кредит?

Важно е да изберете фирма за бърз кредит, която е наистина надеждна и коректна към своите клиенти. Фирма, в чиито договори не се съдържат никакви скрити условия или такси, както и малки букви, които да са в ущърб на потребителя. Фирма, чиято процедура за кандидатстване и одобрение е максимално опростена и ще ви позволи да получите необходимата ви сума в най-кратки срокове. Би било мъдро от ваша страна преди избирането на дадена фирма за бърз кредит, да прегледате мнения и отзиви от нейни предишни клиенти. Това е една независима оценка за съответната фирма и ви дава по-ясна представа дали действително можете да й се доверите.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq