бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Бяла карта кредит

Како да се квалификувате за Бяла карта кредит?

Бяла карта кредит е еден од најпопуларните начини за финансиска помош во Бугарија. Со оваа карта, клиентите можат да заемат пари и да ги користат за различни цели, како што се плаќање на сметки, купување на стоки, реновирање на домот или придобивање на автомобил.

Но, пред да се одлучите за Бяла карта кредит, треба да знаете како да се квалификувате за истата.

Еден од најважните аспекти за квалификација е кредитниот рекорд. Банките го користат кредитниот рекорд на клиентот за да одредат дали е прифатлив за заем на пари. Брзината на одобрување на карта може да биде пониска ако кредитниот рекорд е лош.

Сепак, тоа не е критериум за исклучување од квалификација. Дори ако нямате кредитна история, може би ще може да се квалифицирате за кредитна карта Бяла карта чрез работната история и други фактори.

Друг аспект, който може да повлияе на квалификацията за кредитна карта “Бяла карта”, е стабилността на работата.

Банките сакаат да ги видат клиентите кои имаат постојан и стабилен извор на приходи. Ако сте на почетокот на работа или сте прекинување на работата, можеби ќе имате потешкотии да се квалификувате за карта.

Но, тоа не е критериум за исклучување. Некои банки ќе го одобрат заемот, дури и ако не сте на работа, доколку имате друг извор на приходи, како на пример, пензија или дополнителна работа.

Във всеки случай, преди да се опитате да се квалифицирате за кредитна карта, трябва да посетите банката и да се запознаете с условията и критериите за квалификация. Така ќе можете да го знаете вашиот статус и ќе можете да одлучите дали да го поднесете барањето или не.

Предности и недостатоци на Бяла карта кредит

Кредитната карта “Бяла карта” има многу предности и недостатоци за клиентите кои ги користат. Тука се некои од нив.

Предностите на “Бяла карта” вклучуваат:
– Флексибилност во користењето на кредитот.

Клиентите можат да заемат пари и да ги користат за какви било цели, кога било.
– Разумни каматни стапки. Кредитните карти “Бяла карта” имаат ниски каматни стапки според понудите на други кредитни продукти.
– Попусти и бонуси. Многу кредитни карти “Бяла карта” имаат различни видови на попусти и бонуси, како што се попусти за плаќање на сметки, бонуси за покупка на стоки и други.
– Лесен пристап до пари.

Клиентите можат да заемат пари лесно и брзо кога им требаат.

Но, како што е случај со секој финансиски производ, “Бяла карта” има и неколку недостатоци, вклучувајќи:
– Високи годишни такси. Многу карти “Бяла карта” имаат високи годишни такси, кои можат да го зголемат вкупниот износ на кредитот.
– Каматни стапки кои можат да бидат високи ако не се плаќаат воодушевувањата.

Клиентите треба да бидат внимателни и да ги плаќаат своите рати редовно, за да избегнуваат високи каматни стапки.
– Ризик од задолженост. Клиентите кои не може да го плаќаат кредитот можат да се најдат во задолженост и да го зголемат износот на долгот.
– Ограничувања на вкупниот износ на кредитот. Кредитните карти “Бяла карта” можат да имаат ограничувања на вкупниот износ на кредитот кој може да го заемат клиентите.

Пред да се одлучите за “Бяла карта”, треба да ги разгледате предностите и недостатоците и да ги упоредите со потребите и финансиските цели на вашата семејство. Можете да се консултирате со финансиски советник или да разговарате со банкар.

Како да изберете најдобра Бяла карта кредит за вас?

Кога се одлучите за кредитната карта “Бяла карта”, треба да знаете како да изберете најдобра карта за вашите потреби.

Еве неколку фактори кои треба да ги разгледате кога избирате кредитна карта “Бяла карта”:
– Каматни стапки. Каматните стапки можат да бидат различни за различните карти “Бяла карта”. Важно е да ги споредувате и да изберете картата со најниската каматна стапка според вашите потреби.
– Годишни такси.

Многу карти “Бяла карта” имаат годишни такси, кои можат да влијаат на вкупниот износ на кредитот. Важно е да ги споредувате годишните такси и да изберете картата со најниска годишна такса според вашите потреби.
– Попусти и бонуси. Различните карти “Бяла карта” нудат различни видови на попусти и бонуси, како што се бонуси за покупка на стоки или попусти за плаќање на сметки.
– Опции за пренос на баланси.

Ако веќе имате кредитна карта со висока каматна стапка, можеби ќе сакате да ја пренесете на картата “Бяла карта”. Важно е да проверите дали картата има опција за пренос на баланси и каква е каматната стапка за тоа.
– Ограничувања на вкупниот износ на кредитот. Различните карти “Бяла карта” можат да имаат ограничувања на вкупниот износ на кредитот кој може да го заемат клиентите.

Важно е да знаете колку пари може да заемете со вашата карта и дали тоа е доволно за вашите потреби.

Кога ги разгледате овие фактори, треба да можете да изберете најдобра карта за вашите потреби. Сепак, треба да знаете дека кредитните карти “Бяла карта” нудат различни услуги и да имаат различни каматни стапки и годишни такси во зависност од условите на банката. Затоа, треба да се консултирате со финансиски советник или банкар пред да ја изберете кредитната карта “Бяла карта” која најдобро одговара на вашите потреби.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq