бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Виваком вход

Како да се најавите на Виваком вход?

Виваком вход е еден од најпопуларните портали во Бугарија. Со оваа платформа корисниците можат да го пристапат својот профил и да управуваат со своите услуги како телефонски планови, интернет, телевизија и дигитални услуги.

Во овој чланок, ќе дознаете како да се најавите на Виваком вход и кои проблеми можат да се појават при најава и како да ги решите.

Как да влезете във Виваком профила си?

За да влезете в своя акаунт на Виваком, трябва да посетите уеб страницата на компанията и да изберете опцията “Вход”. По тоа, ќе бидете пренасочени кон страната за најава, каде што ќе треба да внесете својот кориснички и лозинка за да го отворите својот профил.

Ако сте нов корисник на Виваком, треба прво да се регистрирате за да го креирате својот профил. За да го направите тоа, кликнете на копчето “Регистрирај се” на главната страница на Виваком и следете ги инструкциите за регистрација.

Проблеми при влизане във Виваком и как да ги решите?

Въпреки че обикновено влизането във Виваком е без проблеми, може да се случи да имате затруднения при влизането.

Еден од најчестите проблеми е заборавена лозинка.

Ако сте заборавиле лозинка, можете да кликнете на копчето “Заборавена лозинка” на страната за најава. Следете ги инструкциите за ресетирање на лозинката и примете ја новата лозинка на вашата електронска пошта.

Друг проблем кој може да се појави е да имате проблеми со мрежната конекција или да не можете да се најавите поради проблем со серверот на Виваком.

Во овие случаи, препорачуваме да го проверите вашиот интернет конекција и да обидете се повторно да се најавите по некое време.

Как да нулирате паролата за Виваком влизане?

Ако сте заборавиле вашиот кориснички и лозинка, можете да ги ресетирате со кликнување на копчето “Заборавена лозинка” на страната за најава. Внесете го вашиот е-маил, а потоа ќе добиете инструкции за ресетирање на лозинката. Следете ги инструкциите за ресетирање на лозинката и примете ја новата лозинка на вашата електронска пошта.

Като заключение, достъпът до вашите услуги чрез Виваком е лесен и бърз начин. Сепак, ако имате проблеми со најавата, препорачуваме да го следите нашето упатство за да ги решите проблемите и да пристапите до својот профил без проблеми.

Проблеми при најава на Виваком вход и како да ги решите?

Во овој оддел, ќе разгледаме некои од проблемите кои можат да се појават при најава на Виваком вход и како да ги решите.

Проблем со корисничко име или лозинка

Ако ви се појави проблем со корисничкото име или лозинката, може да е неопходно да ги ресетирате. Кликнете на копчето “Заборавена лозинка” на страницата за најава и следете ги инструкциите за ресетирање на лозинката. Ако ова не помогне, контактирајте го тимот за поддршка на Виваком и тие ќе ви помогнат да го решите проблемот.

Проблем со мрежната конекција

Ако имате проблеми со мрежната конекција, може да не можете да се најавите успешно. Препорачуваме да го проверите вашиот интернет конекција, да ја рестартирате мрежата и да обидете се повторно да се најавите. Такоѓе, проверете дали нема проблем со серверот на Виваком.

Проблем со веб-прелистувачот

Ако сте користеле стара верзија на вашиот веб-прелистувач, може да имате проблеми со најавата на Виваком вход.

Препорачуваме да го ажурирате вашиот веб-прелистувач на најновата верзија и обидете се повторно да се најавите.

Проблем со сесијата

Ако вашиот профил е отворен на друго место или на друг уред, може да имате проблем со најавата. Затворете ја сесијата на другите уреди и обидете се повторно да се најавите. Ако и понатаму имате проблеми, контактирајте го тимот за поддршка на Виваком.

В заключение, достъпът до Виваком портала е ключов за управление на вашите услуги и сметки. Иако можат да се појават проблеми при најава, со правилно следење на инструкциите можете да ги решите лесно и да пристапите до својот профил без проблеми. Ако и понатаму исклучоци, контактирајте го тимот за поддршка на Виваком за помош.

Како да го ресетирате Виваком вход лозинката?

Во овој оддел, ќе ви покажеме како да го ресетирате вашето корисничко име или лозинка за Виваком вход.

Заборавена лозинка

Ако сте заборавиле вашата лозинка, можете да го ресетирате во само неколку чекори. Кликнете на копчето “Заборавена лозинка” на страницата за најава на Виваком. Внесете го вашиот е-маил и следете ги инструкциите за ресетирање на лозинката.

Во рок од неколку минути, ќе добиете е-маил со инструкции за ресетирање на лозинката.

Заборавено корисничко име

Ако сте заборавиле вашето корисничко име, можете да контактирате го тимот за поддршка на Виваком. Тие ќе ви помогнат да го ресетирате вашето корисничко име и да го пристапите до вашиот профил.

Како да го ресетирате вашето корисничко име или лозинка

Ако сте заборавиле и корисничкото име и лозинката, можете да контактирате го тимот за поддршка на Виваком. Тие ќе ви пратат линк за ресетирање на корисничкото име и лозинката на вашиот е-маил. Следете ги инструкциите за ресетирање на корисничкото име и лозинката и во рок од неколку минути, ќе бидете во можност да го пристапите до вашиот профил на Виваком.

По ресетирањето на корисничкото име или лозинка, препорачуваме да ги промените веднаш во вашите најсигурни лозинки.

Внимавајте да користите различни лозинки за секој од вашите профили на интернет и да ги чувате во сигурно место.

Во заклучок, Виваком вход ви овозможува да го пристапите до вашиот профил и да управувате со вашите услуги. Ако сте заборавиле вашата лозинка или корисничко име, не треба да се притискувате. Следете ги инструкциите за ресетирање и контактирајте го тимот за поддршка на Виваком ако имате било какви прашања или проблеми.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq