бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Вива кредит контакти

Како да контактирате Вива кредит?

Вива кредит е финансиска институција која го обезбедува финансиското задоволство на своите клиенти. За сите кои се интересираат за услугите кои ги нуди оваа институција, контактот со нив е од големо значење. Со цел да го контактирате Вива кредит, може да го направите на следниве начини:

Телефонски контакт:

Во случај да се почувствувате попречени да одете до блиската канцеларија на Вива кредит, можете да ги контактирате преку телефонот. Контактот може да го направите на следниов број: 0800 111 35.

Оваа линија е достапна за сите клиенти на Вива кредит, кои сакаат да ја добијат информацијата во врска со услугите кои ги нуди институцијата.

Интернет контакт:

Повеќето од финансиските институции денес имаат онлајн канали за контакт со своите клиенти. Вива кредит има веб страна на која може да ги прочитате условите за заем и да ги добиете одговорите на вашите прашања. Исто така, можете да ги контактирате преку e-mail адресата: info@vivacredit.bg.

Настан:

Вива кредит учествува во многу настани и изложби, каде што на клиентите им е овозможено да ги претстават своите услуги и да добијат одговори на прашањата во врска со заемите. Можете да ги контактирате на ваквите настани и да добиете директен одговор на вашите прашања и барања.

Во случај да се појават било какви прашања, Вива кредит контакти се најдостапни за сите свои клиенти. Кон тие може да се обратите за помош и да добиете одговор на вашите прашања.

Вива кредит контакти за поддршка на клиенти

Вива кредит е позната по својата поддршка на клиенти, која е некој од најважните делови на нивната работа. Организацијата има ангажиран и професионален тим за поддршка на клиенти. Во продолжение, ќе ви презентираме како да добиете поддршка од Вива кредит контакти.

1. Контакт центар:

Контакт центарот на Вива кредит е достапен за сите клиенти.

Тој работи од 9 до 17 часот и е достапен за повици од телефонскиот број 0800 111 35. Клиентите може да ги контактираат за секое прашање поврзано со заемите и услугите на Вива кредит.

2. Жив чет:

Жив чет е уште еден начин да контактирате со Вива кредит. Тој е достапен на веб страната и клиентите можат да добијат одговори на своите прашања во реално време.

Овој начин на контакт е особено погоден за клиентите кои не сакаат да ги користат телефонските услуги за повици.

3. E-mail:

Вива кредит има електронска адреса на која може да се испратат било какви прашања во врска со услугите кои ги нуди оваа институција. E-mail адресата е info@vivacredit.bg.

4.

Филијали:

Вива кредит има филијали во цела Бугарија, каде што клиентите може да ги посетат и да добијат одговори на сите свои прашања во врска со услугите на институцијата. Контактите со Вива кредит контакти преку филијалите се особено корисни за онлајн банкарството и исплата на заемите.

За да завършим, всички клиенти, използващи услугите на Вива Кредит, могат да получат контакти за връзка с тях. Контактите со оваа институција може да се прават преку телефон, жив чет, е-mail и филијали. Тие се посветени за да одговорат на сите вашите прашања и да ви помогнат да ги користите услугите на Вива кредит.

Како да добиете информации за Вива кредит преку контакт центарот?

Ако се интересирате за услугите на Вива кредит, може да добиете информации за заемите и услугите од контакт центарот на оваа институција. Контакт центарот, како што споменавме и претходно, работи од 9 до 17 часот и е достапен на телефонскиот број 0800 111 35. Преку овој број можете да ги добиете сите информации во врска со услугите на Вива кредит.

Освен преку контакт центарот, информации за услугите на Вива кредит можат да се добијат и преку нивната веб страна. На оваа страна, клиентите може да ги најдат условите за заемите, да изберат тип на заем, како и да го испратат својот барање за заем во напредок.

Клиентите исто така можат да ги добијат информациите за заемите и услугите преку е-mail, на адресата info@vivacredit.bg.

Контактите со Вива кредит контакти можат да се направат и преку филијалите, кои се распространети низ цела Бугарија. Во филијалите, клиентите може да ги посетат и да добијат информации во врска со услугите на оваа институција, како и да добијат совети за избор на најдобриот заем за нивните потреби.

Последниот начин да добиете информации за Вива кредит е преку социјалните мрежи. Институцијата има присуство на социјалните мрежи, како на пример Фејсбук, каде што може да ги контактирате и да добиете одговори на своите прашања.

Во заклучок, Вива кредит контакти се достапни за сите клиенти кои се интересираат за услугите на оваа институција. Информациите можат да се добијат преку телефонскиот контакт центар, е-mail, веб страната, филијалите, како и преку социјалните мрежи. Вива кредит е посветена да им обезбеди на своите клиенти секогаш најдобра поддршка и услуги.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq