бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Вива кредит контакти

Основни контакти на Вива кредит: телефон, имейл и адрес

Вива кредит е една от водещите финансови институции в България, която предлага различни видове кредити и финансови услуги на своите клиенти. За да се свържете с Вива кредит и да получите необходимата информация, имате няколко опции за контакт.

Първата опция е да се обадите на телефонен номер на Вива кредит. Телефонният номер за контакт е 0700 10 200. Необходимо е да имате предвид, че телефоните са отворени от понеделник до петък от 9:00 до 17:30 часа. Така можете да се свържете с Вива кредит и да получите отговори на всички въпроси, които имате.

Втората опция за контакт с Вива кредит е по имейл.

Можете да изпратите имейл с вашите въпроси и запитвания на адреса info@vivacredit.bg. В този случай, ще получите писмен отговор от страна на Вива кредит възможно най-скоро.

Ако предпочитате да се свържете с Вива кредит по пощата, можете да се отправите на адреса на фирмата – булевард “Цар Освободител” 5, 1000 София. Така ще можете да изпратите вашите запитвания, документи или друга необходима информация чрез пощата.

Всички тези контактни данни са основни и предоставени от Вива кредит, за да бъде възможно за клиентите да се свържат с тях. Независимо от начина, по който ще се свържете с Вива кредит, винаги е добре да бъдете ясни и конкретни във вашите запитвания, за да получите бърз и точен отговор от техния екип. Не се колебайте да използвате тези контакти, когато се нуждаете от помощ или информация от Вива кредит.

Как да се свържем с Вива кредит: онлайн форма за контакт и социални мрежи

За да се свържете с Вива кредит, имате различни възможности, които могат да бъдат удобни за вас. Една от тях е използването на онлайн формата за контакт на техния уебсайт. В тази форма можете да въведете вашето име, имейл адрес и съобщение, което искате да изпратите на Вива кредит. След като попълните формата, трябва да кликнете върху бутона “Изпрати”. Вашето съобщение ще бъде изпратено до отдела за клиентска поддръжка на Вива кредит, който ще се свърже с вас възможно най-скоро.

Освен това, Вива кредит е активна и в социалните мрежи.

Те имат профили във Facebook и LinkedIn, където могат да бъдат намерени последните новини, информация и актуални оферти на компанията. Можете да се свържете с Вива кредит, като публикувате въпрос или проблем в коментарите или като използвате функцията за директни съобщения (DM). Отделът за клиентска поддръжка на Вива кредит редовно преглежда социалните мрежи и отговаря на въпросите и запитванията на клиентите си.

Използването на онлайн формата за контакт и социалните мрежи е удобен начин да се свържете с Вива кредит, особено ако предпочитате да комуникирате в електронен формат или ако имате спешен въпрос и искате бърз отговор. Не се колебайте да използвате тези възможности, за да се свържете с Вива кредит и да получите необходимата помощ и информация. Всички контактни данни и възможности за контакт са осигурени, за да предоставят удобство на клиентите на Вива кредит.

Често задавани въпроси и поддръжка на Вива кредит: контакт с клиентската поддръжка и помощ при проблеми

Когато става въпрос за обслужване на клиенти и поддръжка, Вива кредит предлага богата гама от ресурси и контактни опции, за да се увери, че клиентите са доволни и получават необходимата помощ. За да се свържете с клиентската поддръжка на Вива кредит и да получите отговори на вашите въпроси или помощ при проблеми, имате няколко опции.

Една от опциите е да се свържете с Вива кредит по телефон. Телефонният номер на клиентската поддръжка е 0700 10 200. Тук можете да получите подкрепа при проблеми, да зададете въпроси относно кредитни условия, да се информирате за състоянието на вашата заявка или да получите помощ с други въпроси, свързани с Вива кредит.

Освен това, можете да се свържете с Вива кредит чрез онлайн формата за контакт на техния уебсайт. Тук можете да изпратите запитване или да поискате помощ по всякакви въпроси, свързани с Вива кредит.

Отделът за клиентска поддръжка ще прегледа вашето запитване и ще ви отговори с подходящата помощ или информация.

Клиентите на Вива кредит имат достъп и до раздела с Често задавани въпроси на техния уебсайт. Тук можете да намерите отговори на най-често задаваните въпроси относно кредитите, условията, процеса на кандидатстване и други важни аспекти на Вива кредит. Ако не намерите отговор на вашето въпрос, все още можете да се свържете с клиентската поддръжка на Вива кредит чрез един от предишните методи за контакт.

Необходимо е да имате предвид, че клиентската поддръжка на Вива кредит е на разположение в работно време и отговаря възможно най-скоро. С цел да получите най-добра помощ и отговор на вашите въпроси, бъдете ясни и конкретни в запитванията си. Вива кредит се стреми да осигури качествено обслужване на клиентите и да реагира бързо и ефективно на техните нужди и проблеми.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq