бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Вива кредит

Вива Кредит е една от водещите финансови институции в България, която предлага широка гама от финансови услуги и продукти, включително кредити, кредитни карти, депозити, застраховки и др. Компанията е основана през 2006 година и има дългогодишен опит и репутация на пазара на кредити в България.

Кредитите на Вива Кредит са известни със своята гъвкавост и конкурентност на условията. Компанията предлага както потребителски, така и бизнес кредити, които се предоставят срещу различни видове залози. Въпреки че условията за кредитиране се различават в зависимост от вида кредит, кредитната история на клиента, доходите и други фактори, Вива Кредит предлага много гъвкави условия, които отговарят на нуждите на всеки клиент.

Една от големите предимства на кредитите на Вива Кредит е, че те могат да бъдат използвани за различни цели – от ремонт на имот, до покупка на кола или дори за пътуване. Компанията предоставя кредити за почти всички видове потребителски нужди, като възможностите включват и кредити за образование, здравеопазване, кредити за сватби и много други.

Вива Кредит има много гъвкави условия за получаване на кредити. Те могат да бъдат издадени както на място в офиса на компанията, така и онлайн. За да получите кредит, трябва да подадете заявка, която да съдържа информация за вашия доход, кредитната история и други фактори, които могат да влияят на одобрението на кредита. След като компанията одобри вашата заявка, ще получите кредитните си средства в рамките на няколко дни.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq