бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Вивус кредит

Како да земете Вивус кредит?

Како да земете Вивус кредит?

Вивус кредит е една од најпопуларните кредитни компании во Бугарија. За да земете Вивус кредит, прво треба да се регистрирате на нивниот веб-сајт.

Регистрацијата е бесплатна и лесна, а потребно е да ги пополните вашите лични податоци. Кога ќе се регистрирате, можете да аплицирате за кредит преку веб-сајтот или преку мобилната апликација на Вивус кредит.

Кога ќе го пополните апликациониот формулар, треба да го наведете износот на кредитот и периодот на враќање. Во најкраток можен рок, ќе добиете одговор за вашата апликација.

Ако вашата апликација е одобрена, парите ќе бидат преведени на вашата банкарска сметка во рок од 15 минути.

Вивус кредит е достапен за сите граѓани на Бугарија кои имаат исполнето 18 години и имаат редовен приход. Кредитот може да се земе во износ од 50 до 1500 лева, а периодот на враќање може да биде од 5 до 30 дена.

За да земете Вивус кредит, не е потребно да имате гарант или да давате залог.

Кредитот е без обезбедување и може да се земе во најкраток можен рок. Во случај на проблеми со враќањето на кредитот, Вивус кредит има флексибилни услови за промена на периодот на враќање.

Вивус кредит е брз, лесен и сигурен начин за земање на кредит. Со нивните услуги можете да го реши вашето финансиско затруднување во најкраток можен рок.

Услови за Вивус кредит

Услови за Вивус кредит

Вивус кредит е компанија која нуди краткорочни кредити на граѓаните на Бугарија. За да земете Вивус кредит, потребно е да исполнувате неколку услови.

Првиот услов е да имате исполнето 18 години и да бидете резидент на Бугарија.

Вториот услов е да имате редовен приход, кој може да биде од работа, пензија или друг извор на приход.

Третиот услов е да имате банкарска сметка во некоја од банките во Бугарија. Кога ќе го пополните апликациониот формулар, потребно е да го наведете бројот на вашата банкарска сметка.

Ова е потребно за да може да ви бидат преведени парите на вашата сметка во рок од 15 минути.

Износот на кредитот може да биде од 50 до 1500 лева, а периодот на враќање може да биде од 5 до 30 дена. Во случај на проблеми со враќањето на кредитот, Вивус кредит има флексибилни услови за промена на периодот на враќање.

Ова значи дека ако не можете да го вратите кредитот во договорениот период, можете да го продолжите периодот на враќање.

Вивус кредит е компанија која ги почитува своите клиенти и нуди прозрачни услови за земање на кредит.

Сите услови за кредитот се јасно наведени на нивниот веб-сајт и во договорот за кредитот. При земање на кредитот, треба да ги прочитате условите и да бидете сигурни дека можете да го вратите кредитот во договорениот период.

Вивус кредит е брз, лесен и сигурен начин за земање на кредит. Со нивните услуги можете да го реши вашето финансиско затруднување во најкраток можен рок.

Предности на Вивус кредит

Предности на Вивус кредит

Вивус кредит е компанија која нуди краткорочни кредити на граѓаните на Бугарија. Оваа компанија има многу предности, кои ги прават нивните услуги многу популарни меѓу луѓето.

Една од главните предности на Вивус кредит е што кредитот може да се земе во најкраток можен рок.

Ако ви требаат пари веднаш, Вивус кредит е најдобриот избор за вас. Парите ќе бидат преведени на вашата банкарска сметка во рок од 15 минути.

Втората предност на Вивус кредит е што кредитот е без обезбедување.

Ова значи дека не е потребно да имате гарант или да давате залог за да земете кредит.

Ова е многу погодно за луѓето кои немаат имот или други имовини за обезбедување на кредитот.

Третата предност на Вивус кредит е што условите за земање на кредитот се многу прозрачни.

Сите услови за кредитот се јасно наведени на нивниот веб-сајт и во договорот за кредитот. Ова значи дека нема скриени трошоци или услови кои можат да ве изненадат.

Четвртата предност на Вивус кредит е што компанијата има флексибилни услови за промена на периодот на враќање.

Ако не можете да го вратите кредитот во договорениот период, можете да го продолжите периодот на враќање. Ова е многу погодно за луѓето кои имаат привремени финансиски затруднувања.

Вивус кредит е компанија која ги почитува своите клиенти и нуди прозрачни услови за земање на кредит.

Со нивните услуги можете да го реши вашето финансиско затруднување во најкраток можен рок. Вивус кредит е најдобриот избор за луѓето кои имаат потреба од краткорочен кредит.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq