бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Всички бързи кредити

Всички бързи кредити: те са наистина бързи

Първата отличителна черта за всички бързи кредити, която бихме могли да посочим, е, че те са наистина бързи. Ако имате спешна нужда от средства за покриване на текущи разходи или задължения, определено насочването към фирмите за бързи кредити е правилната опция. При тях процедурите са значително опростени и няма нужда да чакате седмици наред за одобрение, какъвто е стандартният случай при банките. Кандидатстването за почти всички бързи кредити става с попълването на един формуляр, който съдържа основно данни от личната карта – имена, ЕГН, адрес, номер на документа за самоличност. След подаването на съответния формуляр обикновено решението за одобрение излиза в рамките на часове, а ако то е положително – парите се превеждат своевременно по сметката на клиента.

Всички бързи кредити: те са изключително удобни 

Можем да кажем категорично, че всички бързи кредити, чиито процедури са изградени според съвременните стандарти в бранша, са изключително удобни за потребителите. При тях няма нужда да чакате по опашки и гишета, както и да търсите купища документи, каквито банките биха изисквали от вас. Вече отбелязахме в началото на текста, че при почти всички бързи кредити кандидатстването става с един максимално улеснен за попълване формуляр. В повечето случаи той може да се подаде и онлайн, което означава, че дори няма да ви се наложи да ставате от своя настолен компютър или лаптоп.

Всички бързи кредити: те са достъпни за широк кръг от потребители

Почти всички бързи кредити, предлагани на пазара, са достъпни за доста по-широк кръг от потребители в сравнение с традиционните банкови заеми. Това се дължи главно на по-достъпните изисквания за кандидатстване и одобрение. При кандидатстване за бърз кредит няма да се изисква от вас да имате трудов договор, да доказвате сигурността на настоящата си работа, както и положителните перспективи пред вас в професионален план. Единственото, от което фирмите за бързи кредити се интересуват, е да имате редовни доходи, които биха ви позволили безпроблемно да се справите с връщането на средствата впоследствие.

В допълнение, за бързи кредити имат възможност да кандидатстват и хора, чиято кредитна история не е особено изрядна и не им позволява да бъдат одобрени за банкови заеми. При това без да им се налага да търсят поръчители, лица за контакт или други хора, които да гарантират за тяхната платежоспособност. Последното би ви спестило дискомфорта да разкривате пред близките или приятелите си за финансовите затруднения, които изпитвате към настоящия момент. А и ще получите средствата, които ви трябват, в максимално кратки срокове и ще можете бързо и уверено да си стъпите на краката.   

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq