бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Вход за служители

Како да се пријавите на Вход за служители?

Вход за служители е веб портал, който дава достъп до информацията, свързана с работното място на служителите. За да използвате Вход за служители, трябва да имате потребителско име и парола. Ако все още нямате нито едно от тях, лесно можете да се регистрирате, като посетите страницата за вход за служители и щракнете върху “Регистрирай се”.

След като попълните информацията, ще получите потвърждение на електронната си поща, за да завършите регистрацията си.

Когато имате потребителско име и парола, можете да влезете във вашата сметка. За да направите това, посетете страницата за вход за служители и въведете вашето потребителско име и парола. След като щракнете върху бутона за влизане, ще бъдете автоматично пренасочени към страницата си, където ще имате достъп до всички функции, които предлага входът за служители.

Важно е да помните, че потребителското име и паролата ви трябва да бъдат зададени отделно и да не съвпадат с тези, които използвате за други услуги. За да осигурите безопасността на своята сметка, трябва да изберете сложна парола и да я сменяте периодично.

Ако сте забравили паролата си или искате да я смените по друга причина, можете лесно да го направите, като посетите страницата за вход за служители и щракнете върху “Забравена парола”.

Ще бъдете попитани да въведете вашето потребителско име и да отговорите на сигурностното питане, за да потвърдите самоличността си. След това ще получите електронно писмо с инструкции за смяна на паролата си.

Така че, ако все още не сте се регистрирали за достъпа на служителите, направете го сега, за да можете да получите пълен достъп до информацията, свързана с вашата работа. Ако искате да смените паролата си или да влезете във вашия работен имейл, може да го направите бързо и лесно чрез опцията за вход.

Како да промените лозинку на Вход за служители?

Ако искате да промените паролата си за Входа за служители, можете да го направите лесно и бързо. Първата стъпка е да влезете във вашата сметка. След като сте влезли, трябва да отидете в настройките на своя профил и да изберете опцията “Смяна на паролата”.

След като щракнете върху тази опция, ще бъдете попитани да въведете вашата текуща парола и след това да въведете новата си парола два пъти, за да потвърдите промяната. Новата ви парола трябва да бъде силна и сложна, за да защитите своята сметка.

Ако сте забравили паролата си, можете да я възстановите, като посетите страницата за вход за служители и щракнете върху “Забравена парола”. Ще бъдете попитани да въведете вашия имейл адрес, който сте използвали за регистрацията си, и след това да отговорите на сигурностното питане, за да потвърдите самоличността си.

След като потвърдите самоличността си, ще получите електронно писмо с инструкции за възстановяване на паролата си. Тези инструкции обикновено включват линк, който ще ви отведе до страница за възстановяване на паролата, където може да въведете нова парола.

Не забравяйте, че е много важно да имате силна и сложна парола за защита на вашата сметка.

Паролите трябва да бъдат дълги и да съдържат комбинация от големи и малки букви, цифри и специални символи. Също така е добра практика да сменяте паролата си периодично и да не я споделяте с никого друг.

Накрая, ако имате проблеми с влизането във вашата сметка за Вход на служителите или с промяната на паролата си, винаги можете да се свържете с IT поддръжката във вашата компания. Те могат да ви помогнат да решите всякакви проблеми, които може да имате, за да можете да получите пълен достъп до Входа за служители.

Како да приступите до својата работна електронска пошта преку Вход за служители?

Една от полезните функции на Входа за служители е възможността да получите достъп до своята работна електронна поща. Това ви дава възможност да проверите вашата поща, докато сте далеч от офиса или пътувате.

За да получите достъп до вашата работна електронна поща през Входа за служители, трябва да влезете във вашата сметка.

След като сте влезли, трябва да потърсите опцията “Имейл” или “Работна поща” и да щракнете върху нея. Това ще ви отведе до страницата за вход на вашата работна електронна поща.

След като сте там, ще трябва да въведете вашето потребителско име и парола, които сте задали за вашата работна електронна поща. След като сте въвели вашите данни, щракнете върху бутона “Вход”.

След това ще бъдете автоматично пренасочени към вашата работна електронна поща.

Сега можете да проверите вашия входяща поща, да прегледате изпратените съобщения и да изпратите нови съобщения. Това е особено полезно, ако имате нужда да получите достъп до информацията, която е изпратена до вас по имейл, докато не сте в офиса си.

Накрая, не забравяйте да излезете от Входа на служители и от вашата работна електронна поща, когато сте готови. Това е много важно, особено ако използвате публичен компютър или споделен компютър. Излизането от Входа за служители и от вашата работна електронна поща ще защити данните ви и ще предотврати други хора да ги видят.

В общи линии, Входът за служители е много полезен инструмент, който ви дава достъп до информацията на вашата компания и позволява да работите от разстояние. Ако все още не сте регистрирани за Входа на служителите, свържете се с IT поддръжката във вашата компания, за да получите помощ в този процес.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq