бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Давам лични заеми

Същност на обявите „Давам лични заеми“

Обявите от типа „Давам лични заеми“ стават все по-популярни и разпространени в интернет пространството през последните години. При тях дадено физическо или юридическо лице предлага услуги, свързани с отпускане на лични заеми, на потребители и бизнеси. Обикновено сумите на съответните заеми са ограничени и се изисква стриктно спазване на сроковете за погасяването им. Причините за повишаването на интереса към обявите „Давам лични заеми“ са повече от ясни. Съвременните потребители усилено търсят алтернативи на традиционните банкови кредити, характеризиращи се с тромави процедури и строги критерии за одобрение. Алтернативи, които да повишат шансовете им за одобрение, както и да им позволят да получат необходимите финсансови средства в максимално кратки срокове.

Обявите „Давам лични заеми“ – недостатъци и рискове

Преди да се насочите към обявите от типа „Давам лични заеми“, имайте предвид, че те биха могли да крият някои недостатъци и дори рискове за вас. В много случаи това са обяви, при които липсва надеждна информация за лицето, отпускащо съответните финансови средства назаем. Или казано с други думи, няма как да сте сигурни в неговото добро отношение и коректност, нито пък в това, че ще ви влезе в положение при извънредна ситуация. Когато се попадне на обяви от типа „Давам лични заеми“, задължително трябва да се потърсят мнения и отзиви от други хора, които са работили със съответното физическо или юридическо лице и могат да дадат обективна оценка за услугите му.   

Защо да предпочетете фирмите за бързи кредити пред обявите „Давам лични заеми“?

Когато става въпрос за спешна нужда от допълнителни финансови средства, специализираните фирми за бързи кредити ще ви предоставят много по-високи нива на сигурност в сравнение с лицата, публикуващи обяви от типа „Давам лични заеми“. При специализираните фирми за бързи кредити условията за отпускане на средствата са стандартни, регламентирани и много ясни. Освен това те имат богат опит по отношение предоставянето на тази дейност, работили са с най-различни типове клиенти и биха проявили разбиране към вас в случай на настъпване на непредвидени обстоятелства, налагащи удължаване срока на кредита например.

Обикновено за фирмите с дълъг опит в сферата на бързите кредити може да се намери достатъчно надеждна информация в интернет пространството. В това число мнения и отзиви от техни предишни и настоящи клиенти по отношение качеството на предоставяните услуги, коректността и отношението към клиента. Преглеждайки подобни мнения и отзиви, ще бъдете много по-уверени, че съответната фирма за бързи кредити е подходящият партньор за вас и няма да ви поднесе неприятни изненади след вземането на кредита.  

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq