бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Давам пари на лихва без залог

Како да добиете пари на лихва без залог?

Давам пари на лихва без залог е опција која може да биде многу корисна во случаеви кога имате потреба од пари, но не сакате да заложите ништо како гаранција. Оваа опција е достапна кај многу кредитни институции и приватни заемодавци, но пред да се одлучите да земете заем на лихва без залог, треба да знаете некои важни работи.

Прво, треба да знаете дека овој вид на заем може да биде многу скап, бидејќи лихвата е обично повисока од таа на заемите со залог. Ова е затоа што заемодавците имаат поголем ризик, бидејќи немаат никаква гаранција дека ќе го добијат својот заем назад.

Второ, треба да знаете дека заемите на лихва без залог обично имаат краток рок на враќање.

Ова значи дека треба да бидете сигурни дека ќе можете да го вратите заемот во договорениот рок, бидејќи во спротивно ќе бидете изложени на дополнителни трошоци и казни.

Трето, пред да се одлучите за заем на лихва без залог, треба да го проучите пазарот и да ги споредите понудите на различните заемодавци. Треба да ги разгледате условите на заемот, лихвата, рокот на враќање и други фактори кои можат да влијаат на вашиот избор.

Конечно, треба да знаете дека заемите на лихва без залог можат да бидат многу корисни во случаеви кога имате потреба од пари за краткорочни потреби, но треба да бидете внимателни и да ги проучите сите опции пред да се одлучите за заем. Давам пари на лихва без залог е опција која може да ви помогне да ги реши вашите финансиски потреби, но треба да бидете сигурни дека ќе можете да го вратите заемот во договорениот рок.

Предности и недостатоци на заемање пари на лихва без залог

Предности и недостатоци на заемање пари на лихва без залог можат да бидат многу различни, и затоа е важно да ги проучите сите опции пред да се одлучите за заем.

Еве некои од најважните предности и недостатоци на овој вид на заем:

Предности:
– Не е потребно да заложите ништо како гаранција, што може да биде многу корисно ако немате имот или други активи кои можат да бидат заложени.
– Процесот на добивање на заемот е обично многу брз и едноставен, што значи дека може да ги добиете парите што ви се потребни во рок од неколку дена.
– Не е потребно да имате добра кредитна историја, што значи дека овој вид на заем може да биде достапен и за луѓе со лоша кредитна историја.

Недостатоци:
– Лихвата на заемот може да биде многу повисока од таа на заемите со залог, што значи дека ќе плаќате повеќе пари во долгорочен период.
– Рокот на враќање на заемот може да биде многу краток, што значи дека треба да бидете сигурни дека ќе можете да го вратите заемот во договорениот рок.
– Заемодавците можат да имаат скриени трошоци и казни, што може да го направи заемот многу скап.

Во секој случај, пред да се одлучите за заем на лихва без залог, треба да ги проучите сите опции и да ги разгледате предностите и недостатоците на секоја од нив. Давам пари на лихва без залог може да биде корисна опција, но треба да бидете внимателни и да го проучите пазарот пред да се одлучите за заем.

Како да изберете најбоља понуда за заем на лихва без залог?

Кога ќе одлучите дека заем на лихва без залог е најдобрата опција за вас, следниот чекор е да го проучите пазарот и да ги споредите понудите на различните заемодавци. Еве некои од најважните работи кои треба да ги разгледате кога ќе изберете најбоља понуда за заем на лихва без залог:

1. Лихвата – Треба да го разгледате процентот на лихва на заемот и да го споредите со другите понуди на пазарот.

Важно е да знаете дека лихвата може да биде многу повисока од таа на заемите со залог, затоа треба да бидете внимателни и да го проучите пазарот пред да се одлучите.

2. Рокот на враќање – Треба да го разгледате рокот на враќање на заемот и да бидете сигурни дека ќе можете да го вратите во договорениот рок. Важно е да знаете дека рокот на враќање може да биде многу краток, затоа треба да бидете внимателни и да го проучите пазарот пред да се одлучите.

3.

Скриени трошоци и казни – Треба да го разгледате дали заемодавецот има скриени трошоци и казни, и да го проучите детално условите на заемот. Важно е да знаете дека заемодавците можат да имаат скриени трошоци и казни, што може да го направи заемот многу скап.

4. Репутацијата на заемодавецот – Треба да го разгледате репутацијата на заемодавецот и да проверите дали имаат добра кредитна историја.

Важно е да знаете дека заемодавците со лоша репутација можат да имаат скриени трошоци и казни, затоа треба да бидете внимателни и да го проучите пазарот пред да се одлучите.

5. Услугите на заемодавецот – Треба да го разгледате дали заемодавецот има добри услуги и дали може да ви помогне со сите прашања и проблеми. Важно е да знаете дека добрите услуги можат да бидат многу корисни кога земате заем на лихва без залог.

Во секој случај, пред да се одлучите за заем на лихва без залог, треба да ги проучите сите опции и да ги разгледате предностите и недостатоците на секоја од нив. Давам пари на лихва без залог може да биде корисна опција, но треба да бидете внимателни и да го проучите пазарот пред да се одлучите за заем.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq