бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Давност на задължения към банка

Какво е Давност на задължения към банка и какви са нейните последици?

Давност на задължения към банка е термин, който се използва за да опишем периода от време, след който дадено задължение към банка става неплащаемо. Този период може да бъде различен в зависимост от законодателството на дадена държава и от типа на задължението.

В България, Давност на задължения към банка е обикновено 5 години за кредити и заеми, а за кредитни карти е 3 години. След изтичането на този период, банката вече няма право да изисква погасяване на дълга от заемополучателя.

Какви са последиците, когато не се плащат задължения към банка от известно време? Първо, заемополучателят вече не е задължен да плаща дълга си към банката.

Второ, банката няма право да налага никакви санкции или да предприема правни действия срещу заемополучателя.

Въпреки това, има някои ситуации, в които може да бъде прекъсната пълната изтичане на времето за изплащане на задълженията към банката.

Това може да се случи, ако заемополучателят направи плащане по дълга си или ако признае задължението си пред банката. Ако се случи това, новият период на изтичане на времето за задължения към банката започва от момента на последното плащане или признаване на дълга.

За да приключа, е важно да се обърне внимание на термина “Изтичане на срока на задълженията към банката”, който е от значение за всеки, който има такива задължения. Знанието за този термин може да помогне на заемополучателите да избегнат негативните последици от неплащане на дълговете си и да защитят своите права.

Как да се справим с Давност на задължения към банка и да избегнем негативните й последици?

Как да се справим с Давност на задължения към банка и да избегнем негативните й последици? Това е въпрос, който се задава от много хора, които имат задължения към банки.

Първата стъпка, която трябва да направите, е да се запознаете със законодателството на държавата, в която живеете, за да разберете каква е Давност на задължения към банка. Това ще ви помогне да разберете дали дългът ви е вече погасен или не.

Ако сте сигурни, че дългът ви е изтекъл, можете да се свържете с банката, за да потвърдите това. Това може да стане по телефона или лично в офиса на банката.

Ако дългът ви е изтекъл, но все още получавате известия за плащане от банката, можете да се обърнете към адвокат или към организация, която защитава правата на потребителите.

Те ще ви помогнат да защитите правата си и да се избегнат негативните последици от неплащане на задължения към банка.

Ако дългът ви не е изтекъл, но имате затруднения с плащането му, можете да се свържете с банката, за да се договорите за нови условия за плащане. Банките обикновено са готови да предложат различни опции за плащане, като например удължаване на срока за плащане или намаляване на месечните вноски.

Важно е да се има предвид, че неплащането на задължения към банка може да има сериозни последици за финансовото ви състояние и кредитната ви история. Затова е важно да се действа своевременно и да се търсят решения за плащане на дълговете.

В заключение, е важно да се разбира термина за периода, след който задълженията към банките стават неплащаеми, от всеки, който има такива задължения. Знанието за този термин може да помогне на заемополучателите да избегнат негативните последици от неплащане на дълговете си и да защитят своите права.

Какви са правата на потребителите при Давност на задължения към банка и как да ги защитим?

Какви са правата на потребителите при Давност на задължения към банка и как да ги защитим? Това е въпрос, който се задава от много хора, които имат задължения към банки.

Първо, потребителите имат право да проверят дали дългът им е изтекъл или не. Това може да стане чрез запитване към банката или чрез проверка на кредитната си история.

Ако дългът е изтекъл, потребителите имат право да откажат да плащат дълга си към банката. Те също имат право да поискат от банката да прекрати изпращането на известия за плащане и да прекрати всички правни действия, свързани с дълга.

Ако дългът не е изтекъл, но потребителите имат затруднения с плащането му, те могат да се свържат с банката, за да се договорят за нови условия за плащане.

Банките обикновено са готови да предложат различни опции за плащане, като например удължаване на срока за плащане или намаляване на месечните вноски.

Потребителите имат право да се жалят, ако смятат, че банката им е наложила неправомерни санкции или такси. Те могат да се обърнат към организации, които защитават правата на потребителите, за да получат съвет и помощ.

Важно е да се има предвид, че неплащането на задължения към банка може да има сериозни последици за финансовото ви състояние и кредитната ви история. Затова е важно да се действа своевременно и да се търсят решения за плащане на дълговете.

В заключение, е важно да се разбира термина за периода, след който задълженията към банките стават неплащаеми, от всеки, който има такива задължения. Знанието за този термин може да помогне на заемополучателите да избегнат негативните последици от неплащане на дълговете си и да защитят своите права.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq