бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Дебитни карти

Видове дебитни карти и техните особености

Дебитните карти са безспорно едни от най-популярните банкови услуги, които се предоставят на клиентите от различни финансови институции. Те представляват специални пластмасови карти, които се използват за безконтактни или пин-кодови плащания. Дебитните карти са напълно свързани с трите основни банкови сметки – разплащателна, спестовна и кредитна, което ги прави много удобен начин за извършване на различни финансови транзакции.

Първият вид дебитни карти са ония, които са издадени от банки и са пряко свързани с разплащателна сметка.

Тези карти могат да се използват за плащане на стоки и услуги в магазини и ресторанти, както и за теглене на пари от банкомати. При тази разновидност дебитни карти, парите се теглят непосредствено от банковата сметка на клиента в момента на извършване на транзакцията.

Вторият вид дебитни карти са ония, които са свързани със спестовна сметка. Тези карти предоставят възможност на клиентите да използват средствата, които са депозирани на техните спестовни сметки.

При този вид дебитни карти, парите не се теглят непосредствено от банковата сметка, а се използват средствата, които са налични на спестовната сметка. Този вид дебитни карти се използва основно за плащания в онлайн магазини или при извършване на различни плащания по банков път.

В зависимост от конкретните нужди и предпочитания на клиента, банките предлагат различни типове дебитни карти. Някои от тях предлагат допълнителни функции като лоялитетни точки или защита при плащания, докато други се фокусират повече върху безопасността и удобството на използване.

Всички видове дебитни карти обаче имат едно и също предимство – те позволяват на клиентите да използват своите собствени средства по всяко време, без да се задлъжняват с кредити или да плащат лихви.

В заключение, видовете дебитни карти са разнообразни и отговарят на различните нужди и желания на клиентите. Те предоставят удобен начин за плащане и се свързват директно с банковите сметки на клиентите. Независимо от това, дали клиентът използва дебитна карта за плащане на стоки и услуги или за извършване на онлайн транзакции, той може да бъде сигурен, че ще има достъп до средствата си по всяко време. Дебитните карти са надежден и удобен начин за управление на финансите и избягване на задлъжняване.

Какво представлява дебитна карта и как се използва

Дебитните карти представляват важен инструмент за финансово управление и плащания в ежедневието на много хора. Те са изключително удобни и лесни за използване, особено в сравнение с тежките портфейли с налични пари или чекове.

Дебитната карта е свързана с банковата сметка на клиента и се използва за плащане на стоки и услуги. За да я използвате, просто я поставяте в посочената от магазина или ресторанта машина за плащане и въвеждате пин-кода си.

Транзакцията се извършва мигновено и парите се прехвърлят от банковата сметка на продавача.

Дебитните карти се използват широко както в магазини и ресторанти, така и онлайн. Те предлагат удобство и сигурност, като клиентите не носят със себе си големи суми пари и няма риск от губене или кражба. Освен това, използването на дебитна карта дава възможност за отслежване на финансовите транзакции и контрол върху личните разходи.

За да използвате дебитна карта, трябва да имате средства налични на банковата си сметка.

Това означава, че не можете да използвате повече пари, отколкото имате на разположение. Това е основната разлика между дебитните и кредитните карти. Докато дебитната карта използва своите собствени средства, кредитната карта предоставя на клиента временно заем от банката.

Едно от предимствата на дебитните карти е, че не е необходимо да се губи време за погашаване на дългове или плащане на лихви.

Всички плащания се извършват в реално време и няма риск от натрупване на дълг. Дебитната карта е идеална за хората, които искат да контролират своите разходи и да живеят в рамките на своите възможности.

В заключение, дебитните карти са удобен и сигурен начин за извършване на плащания в различни места и онлайн. Те предоставят контрол върху разходите и предотвратяват задлъжняването. Дебитните карти са несъмнено едни от най-полезните банкови инструменти, които съвременните клиенти могат да използват за управление на своите финанси.

Разликата между дебитни и кредитни карти

Разликата между дебитни и кредитни карти е основна и важна за разбирането на техните функции и предимства. Дебитните карти използват собствените средства на клиента, които са налични на банковата му сметка, докато кредитните карти предоставят временен заем от банката.

Една от ключовите разлики между дебитните и кредитните карти е начина на плащане. Дебитната карта позволява клиентът да плаща непосредствено със собствените си пари, докато кредитната карта предоставя възможност за плащане със заемен кредит от банката.

Това означава, че при използване на дебитна карта, клиентът трябва да има налични средства на банковата сметка, докато при кредитната карта може да изразходва пари, които фактически не притежава.

Друга разлика е в начина на задължаване. При използване на дебитна карта, клиентът не може да надвишава наличните си средства и няма риск от задлъжняване или плащане на лихви. Това дава по-голям контрол върху личните финанси и предотвратява натрупването на дългове.

Срещу това, кредитната карта позволява клиента да използва заемен кредит и да го погасява в рати, съпроводени от лихви.

Освен това, дебитните и кредитните карти имат различни функции и предимства. Дебитните карти са често свързани с трите основни банкови сметки – разплащателна, спестовна и кредитна, което ги прави удобни за извършване на различни финансови транзакции. Другата функционалност на дебитните карти е, че могат да бъдат използвани за теглене на пари от банкомати.

Кредитните карти, от друга страна, предлагат по-голяма гъвкавост и лимити за покупки.

Те са полезни, когато клиентът има нужда от временен заем или при специални покупки, които могат да бъдат разделени на месечни вноски. Освен това, кредитните карти предоставят различни привилегии и лоялни програми, които могат да бъдат използвани за натрупване на точки или получаване на награди.

В заключение, дебитните и кредитните карти имат съществени различия в начина на плащане, задължаване и функционалност. Дебитните карти използват собствените средства на клиента и не допускат задлъжняване, докато кредитните карти предоставят временен заем и по-голяма гъвкавост. В зависимост от нуждите и предпочитанията на клиента, може да се избере подходящата карта, която най-добре отговаря на личните финансови цели.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq