бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Денонощни заеми

Какво са денонощните заеми и как да ги получите?

Денонощните заеми са вид кредити, които могат да бъдат получени във всяко време на денонощието. Това означава, че ако имате нужда от пари в непредвиден момент, можете да се обърнете към този вид кредити. Заемите могат да бъдат получени онлайн или лично в банката.

За да получите денонощен заем, трябва да имате пълнолетие и да сте регистрирани в банката. Трябва да предоставите лични данни и да докажете своя доход. В повечето случаи, заемите се одобряват бързо и парите се превеждат на вашата банкова сметка в рамките на няколко часа.

Денонощните заеми са удобни, защото можете да ги получите във всяко време на денонощието.

Те са особено полезни, когато имате нужда от пари за спешни разходи, като например ремонт на дома или плащане на неочаквани сметки.

Въпреки това, трябва да имате предвид, че денонощните заеми имат по-високи лихви в сравнение с другите видове кредити. Това е заради риска, който банките поемат, като предоставят кредити във всяко време на денонощието.

Ако имате нужда от денонощен заем, трябва да се уверите, че можете да го погасите навреме. В противен случай може да се окажете в затруднение и да попаднете в дългове.

В следващите два раздели ще разгледаме предимствата на денонощните заеми пред другите видове кредити и как да изберете най-добрата оферта за денонощни заеми.

Предимствата на денонощните заеми пред другите видове кредити.

Денонощните заеми имат много предимства пред другите видове кредити. Ето някои от тях:

1. Бързо одобрение – Денонощните заеми се одобряват много бързо, защото банките разполагат с автоматизирани системи за проверка на кредитната история и доходите на кандидатите.

Това означава, че можете да получите парите си в рамките на няколко часа след като сте подали заявката си.

2. Необходими са минимални документи – За да получите денонощен заем, не са необходими много документи. Обикновено трябва да предоставите само личните си данни и да докажете своя доход.

3. Не е необходимо да имате добра кредитна история – Денонощните заеми са достъпни за хора с различни кредитни истории.

Това означава, че дори ако имате лоша кредитна история, все още можете да получите заем.

4. Удобство – Денонощните заеми са много удобни, защото можете да ги получите във всяко време на денонощието. Това означава, че не трябва да се притеснявате за работното време на банката или за графика на банковия служител.

5.

Гъвкавост – Денонощните заеми предлагат гъвкави условия за погасяване на кредита. Можете да изберете период на погасяване, който е удобен за вас и да изберете начина, по който ще погасите кредита.

Въпреки тези предимства, трябва да имате предвид, че денонощните заеми имат по-високи лихви в сравнение с другите видове кредити. Това е заради риска, който банките поемат, като предоставят кредити във всяко време на денонощието. Затова е важно да се уверите, че можете да погасите кредита навреме, за да избегнете допълнителни разходи и дългове.

Как да изберете най-добрата оферта за денонощни заеми?

Когато търсите най-добрата оферта за денонощни заеми, трябва да обърнете внимание на няколко фактора. Ето някои от тях:

1. Лихви – Лихвите са един от най-важните фактори, които трябва да вземете предвид при избора на денонощен заем.

Трябва да сравните лихвите на различните банки и да изберете тази, която предлага най-ниски лихви.

2. Годишен процент на разходите – Годишният процент на разходите (ГПР) е друг важен фактор, който трябва да вземете предвид. Той включва всички разходи, свързани с кредита, като лихви, такси и други разходи. Трябва да изберете банката, която предлага най-нисък ГПР.

3.

Срок на погасяване – Срокът на погасяване е друг важен фактор, който трябва да вземете предвид. Трябва да изберете период на погасяване, който е удобен за вас и който можете да си позволите.

4. Допълнителни разходи – Трябва да проверите дали има допълнителни разходи, свързани с кредита, като такси за обработка на заявката или такси за ранно погасяване на кредита.

Трябва да изберете банката, която предлага най-малко допълнителни разходи.

5. Репутация на банката – Репутацията на банката е важен фактор, който трябва да вземете предвид. Трябва да изберете банка, която е надеждна и има добра репутация.

Когато изберете най-добрата оферта за денонощен заем, трябва да се уверите, че можете да погасите кредита навреме. В противен случай може да се окажете в затруднение и да попаднете в дългове. Трябва да изберете период на погасяване, който е удобен за вас и да изберете начина, по който ще погасите кредита.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq