бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Депозити пощенска банка

Видове депозити пощенска банка

Депозити пощенска банка са една от най-популярните инвестиционни възможности в България. Те предлагат различни видове депозити, които могат да отговорят на нуждите на всеки клиент.

Един от видовете депозити, които предлага пощенска банка, е фиксиран депозит.

Този вид депозит предлага гарантиран доход за определен период от време. Клиентите могат да изберат период от 1 месец до 5 години, като по-дългият период обикновено предлага по-висок процент на лихвата.

Друг вид депозит, който предлага пощенска банка, е депозит с възможност за добавяне на средства. Този вид депозит позволява на клиентите да добавят допълнителни средства към своя депозит по всяко време.

Това е полезно за клиентите, които искат да инвестират постепенно, но все пак да получат гарантиран доход.

Още един вид депозит, който предлага пощенска банка, е депозит с месечно начисляване на лихва. Този вид депозит позволява на клиентите да получават месечен доход от лихвата, която се начислява върху техния депозит.

Това е полезно за клиентите, които искат да получават редовен доход от своите инвестиции.

Всички видове депозити пощенска банка предлагат гарантиран доход и са защитени от гаранционния фонд на Българската народна банка. Това прави депозитите на пощенска банка една от най-сигурните инвестиционни възможности в България.

В следващият оdlomak ще разгледаме предимствата на депозитите пощенска банка.

Предимства на депозити пощенска банка

Депозитите пощенска банка имат много предимства, които ги правят една от най-добрите инвестиционни възможности в България.

Едно от големите предимства на депозитите пощенска банка е, че те предлагат гарантиран доход. Клиентите могат да бъдат сигурни, че ще получат доход от своите инвестиции, без да се притесняват за риска от загуба на пари.

Още едно предимство на депозитите пощенска банка е, че те са много лесни за откриване и управление. Клиентите могат да открият депозит в пощенска банка в близка пощенска станция или онлайн, като не им е нужно да посещават банката лично. Освен това, клиентите могат да управляват своите депозити по всяко време, като ги променят или затворят, ако е необходимо.

Депозитите пощенска банка предлагат и конкурентни лихви.

Клиентите могат да получат по-висок процент на лихвата, отколкото при други инвестиционни възможности. Това прави депозитите пощенска банка много привлекателни за хората, които искат да получат гарантиран доход от своите инвестиции.

Още едно предимство на депозитите пощенска банка е, че те са защитени от гаранционния фонд на Българската народна банка.

Това означава, че клиентите могат да бъдат сигурни, че техните инвестиции са защитени и че ще получат обезщетение в случай на фалит на банката.

В крайна сметка, депозитите пощенска банка са една от най-добрите инвестиционни възможности в България. Те предлагат гарантиран доход, конкурентни лихви и са защитени от гаранционния фонд на Българската народна банка. Клиентите могат да открият и управляват своите депозити лесно и удобно, като не им е нужно да посещават банката лично.

Как да откриете депозит в пощенска банка

Откриването на депозит в пощенска банка е много лесно и удобно. Клиентите могат да открият депозит в близка пощенска станция или онлайн, като не им е нужно да посещават банката лично.

За да откриете депозит в пощенска банка, трябва да имате лична карта и да посетите близка пощенска станция.

Там ще ви бъде предоставена информация за различните видове депозити, които предлага пощенска банка, и ще можете да изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди.

След като изберете вид депозит, трябва да попълните кратка анкета и да депозирате сумата, която желаете да инвестирате. След като завършите тези стъпки, депозитът ви ще бъде открит и ще можете да го управлявате по всяко време.

Ако предпочитате да откриете депозит онлайн, можете да посетите уебсайта на пощенска банка и да следвате инструкциите за откриване на депозит. Това е много удобен начин за откриване на депозит, който ви позволява да го управлявате от вкъщи или от където и да е другаде.

При откриване на депозит в пощенска банка, клиентите могат да изберат период от 1 месец до 5 години, като по-дългият период обикновено предлага по-висок процент на лихвата.

Клиентите могат да добавят допълнителни средства към своя депозит по всяко време или да го променят, ако е необходимо.

В крайна сметка, откриването на депозит в пощенска банка е много лесно и удобно. Клиентите могат да открият депозит в близка пощенска станция или онлайн, като не им е нужно да посещават банката лично. След като откриете депозит, можете да го управлявате по всяко време и да добавяте допълнителни средства или да го променяте, ако е необходимо.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq