бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Дигитален портфейл уникредит

Како да отворите Дигитален портфейл уникредит?

Дигитален портфейл уникредит е нова услуга, която предлага банката Уникредит на своите клиенти. Тази услуга позволява на клиентите да използват своята мобилна апликация, за да управляват своята банкова сметка и да извършват различни финансови операции.

Ако искате да отворите Дигитален портфейл уникредит, трябва да следвате няколко стъпки.

Първо, трябва да свалите мобилната приложение на банката Уникредит от Google Play Store или App Store. След това трябва да се регистрирате в приложението, като въведете своите лични данни и банковата си информация.

След като завършите регистрацията си, можете да започнете да използвате електронния портфейл на Уникредит. Тази услуга ви позволява да извършвате бързи и лесни плащания, да проверявате баланса на своята банкова сметка и да преглеждате историята на транзакциите си.

Предоставянето на електронен портфейл от Уникредит има много ползи за клиентите на банката. По-конкретно, тази услуга ви позволява да избягвате определени глоби и такси, които биха ви били наложени при използване на традиционните методи за плащане. Освен това, можете да извършвате плащания по всяко време и на всяко място с помощта на Уникредит дигиталния портфейл.

Но как да гарантираме, че използването на електронен портфейл на Уникредит е безопасно? За да гарантираме безопасността на нашите клиенти, банката Уникредит използва най-съвременните технологии за защита на данните и финансовите транзакции. Кроме того, клиентите могат да използват двойна автентикация за да се уверят в сигурността на своята банкова сметка.

В крайна сметка, Уникредит предлага много полезна услуга на своите клиенти с Дигитален портфейл. Тя ви позволява да управлявате своята банкова сметка по-лесно и бързо, като в същото време ви осигурява безопасност и надеждност. Ако все още не сте изпробвали електронния портфейл на Уникредит, сега е моментът да го направите!

Предности на користење Дигитален портфейл уникредит

Дигитален портфейл уникредит е изключително полезна услуга, която може да спести време и усилия на клиентите на банката. Ето някои от главните предимства на използването на тази услуга:

Първо, Дигитален портфейл уникредит ви позволява да извършвате бързи и лесни транзакции, без да трябва да посещавате банката лично. Това е особено удобно, когато сте заети и нямате време да посетите банката. С помощта на електронния портфейл на Уникредит можете да извършвате плащания по всяко време и на всяко място.

Второ, електронният портфейл на Уникредит е много удобен за хората, които често пътуват. С помощта на тази услуга можете да извършвате транзакции от всяка точка на света, където имате достъп до интернет. Това ви позволява да управлявате своята банкова сметка, докато сте на път, без да се притеснявате за безопасността на вашите пари.

Трето, можете да следите вашите финанси по лесен и удобен начин с нашия дигитален портфейл.

С помощта на тази услуга можете да проверите баланса на своята банкова сметка, да видите историята на вашите транзакции и да получите известия за нови транзакции. Това ви позволява да бъдете винаги в курс за вашите финанси и да избягвате нежелани разходи.

Четвъртото предимство на портфейла на Уникредит е, че можете да избегнете разнообразни такси и глоби. Когато използвате традиционните методи за плащане, може да ви бъдат наложени различни такси и глоби.

С помощта на електронния портфейл на Уникредит можете да избегнете тези разходи и да спестите пари.

В крайна сметка, управлението на банкова сметка може да бъде много полезно и удобно с услугите на Уникредит, като дигиталния портфейл, който осигурява бързина и сигурност. С помощта на тази услуга можете да извършвате бързи и лесни транзакции, да следите вашите финанси и да избягвате различни разходи и глоби. Ако все още не сте изпробвали нашата услуга за електронен портфейл, е време да го направите и да се насладите на всички предимства, които предлагаме.

Како да безбедно користите Дигитален портфейл уникредит?

Когато използвате Дигитален портфейл уникредит, е важно да следвате някои прости стъпки, за да гарантирате сигурността на вашата банкова сметка. Ето някои от най-важните начини да защитите своята банкова информация при използване на услугата на Уникредит:

Първо, трябва да използвате сигурна парола за вход в приложението на банката. Изберете парола, която е трудна за отгатване от други хора, и не я споделяйте с никого.

Винаги използвайте различни пароли за различни онлайн сметки, за да намалите риска от злоупотреба.

Второ, трябва да избягвате да въвеждате лична информация, като например номера на вашата банкова карта или личния ви идентификационен номер (ЛИН), когато сте свързани с непознати Wi-Fi мрежи. Тези мрежи могат да бъдат небезопасни и да позволят на злоумишленици да получат достъп до вашата банкова информация.

Трето, трябва да избягвате да изпращате лична информация по електронна поща или чрез онлайн форми.

Винаги използвайте защитени канали за комуникация, когато предавате лична информация.

Четвърто, трябва да използвате двойна автентикация, за да защитите своята банкова информация. Това означава, че трябва да въведете допълнителен код или парола, за да потвърдите вашата самоличност, когато влизате в приложението на банката.

Пето, трябва да редовно проверявате вашата банкова сметка и да следите за нежелани транзакции. Ако забележите някакви нередности, трябва да се свържете с банката веднага и да я уведомите за проблема.

В крайна сметка, Дигитален портфейл уникредит е много удобна и полезна услуга, която може да ви спести време и усилия при управлението на вашата банкова сметка. Въпреки това, е важно да следвате някои прости стъпки, за да гарантирате сигурността на вашата банкова информация. Следвайки тези препоръки, можете да се наслаждавате на всички предимства на услугата на Уникредит, като в същото време да се чувствате спокойни и сигурни, че вашите пари са защитени.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq