бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

До 25 000 евро кредит за безработни

Како да добиете кредит до 25 000 евра, дури и ако сте безработни?

Како да добиете кредит до 25 000 евра, дури и ако сте безработни?

Добивање кредит за безработни може да биде тешко, но не е невозможно. Постојат алтернативни начини за добивање на кредит до 25 000 евра, дури и ако сте безработни. Еден од начините е да се пријавите за кредит со застапник.

Застапниците се компании кои работат со повеќе кредитни институции и можат да ви помогнат да го најдете најдобриот кредит за вас.

Друг начин е да се пријавите за кредит со поручител. Поручителот е лице кое ќе гарантира за вашата способност да го вратите кредитот. Ова може да биде пријател, член на семејството или бизнис партнер.

Трет начин е да се пријавите за кредит со залог. Залогот може да биде имот, автомобил или друга вредност. Кредитната институција ќе го користи залогот како гаранција дека ќе го вратите кредитот.

Но, пред да се пријавите за кредит, треба да ги исполните условите за добивање на кредит до 25 000 евра за безработни лица. Овие услови можат да варираат од кредитна институција до кредитна институција, но најчесто се бара доказ за приходи од друг извор, како што е изнајмување на имот или дивиденди од инвестиции. Треба да имате и добра кредитна историја и да не имате неплатени долгови.

Со овие совети, добивање на кредит до 25 000 евра за безработни не мора да биде тешко. Само треба да бидете подготвени и да ги исполните условите за добивање на кредит.

Услови за добивање на кредит до 25 000 евра за безработни лица.

Услови за добивање на кредит до 25 000 евра за безработни лица

Добивање на кредит до 25 000 евра за безработни лица може да биде тешко, но не е невозможно. Кредитните институции имаат одредени услови кои треба да ги исполните за да го добиете кредитот.

Првиот услов е да имате добра кредитна историја.

Кредитната институција ќе провери вашата кредитна историја за да види дали сте плаќале своите долгови во рокот и дали имате неплатени долгови. Ако имате лоша кредитна историја, можеби нема да го добиете кредитот или ќе морате да платите повисока камата.

Вториот услов е да имате доказ за приходи од друг извор. Кредитната институција ќе провери дали имате приходи од изнајмување на имот, дивиденди од инвестиции или друг извор на приходи.

Ова е важно за да се уверате дека ќе можете да го вратите кредитот.

Третиот услов е да имате поручител или залог. Ако немате доказ за приходи од друг извор, можеби ќе треба да имате поручител или залог.

Поручителот е лице кое ќе гарантира за вашата способност да го вратите кредитот, додека залогот е имот, автомобил или друга вредност која ќе ја користи кредитната институција како гаранција дека ќе го вратите кредитот.

Четвртиот услов е да имате добра финансиска состојба. Кредитната институција ќе провери дали имате добра финансиска состојба и дали сте во можност да го вратите кредитот.

Со овие услови, добивање на кредит до 25 000 евра за безработни не мора да биде тешко. Само треба да ги исполните условите за добивање на кредит и да имате добра кредитна историја, доказ за приходи од друг извор, поручител или залог и добра финансиска состојба.

Кои се алтернативни начини за добивање на кредит до 25 000 евра за безработни?

Кои се алтернативни начини за добивање на кредит до 25 000 евра за безработни?

Добивање на кредит до 25 000 евра за безработни може да биде тешко, но постојат алтернативни начини за добивање на кредит. Еден од начините е да се пријавите за кредит преку онлајн кредитни платформи.

Овие платформи работат со повеќе кредитни институции и можат да ви помогнат да го најдете најдобриот кредит за вас.

Тие обично имаат помалку строги услови за добивање на кредит, што ги прави погодни за безработни лица.

Друг начин е да се пријавите за кредит преку кредитни социјални мрежи. Овие мрежи работат на начинот на социјалните мрежи, каде што инвеститорите можат да инвестираат во кредити на безработни лица.

Трет начин е да се пријавите за кредит преку микрофинансиски институции. Овие институции обично работат со мали кредити и имаат помалку строги услови за добивање на кредит.

Четврти начин е да се пријавите за кредит преку програми за поддршка на безработни лица.

Овие програми обично нудат кредити со помалку строги услови за добивање на кредит и со помалку каматни стапки.

Со овие алтернативни начини, добивање на кредит до 25 000 евра за безработни може да биде поголемо. Само треба да ги истражите опциите и да ги исполните условите за добивање на кредит.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq