бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Дск банка контакти

Основни контакти на ДСК банка

Основният контакт на ДСК банка е на разположение на клиентите, които имат нужда от информация, съвети или помощ. Те могат да се свържат с банката по телефон или по имейл. За тези, които предпочитат личен контакт, има и възможност за посещение на някоя от филиалите на банката.

За да се свържете с ДСК банка по телефон, можете да използвате следните номера: 0700 10 000 за вътрешни клиенти и 02 801 91 91 за външни клиенти. Операторите на банката са на разположение всеки работен ден от 8:00 до 20:00 часа и в събота от 9:00 до 17:00 часа. При телефонни разговори е важно да имате под ръка необходимата информация и личните си данни, за да може операторът да ви помогне бързо и ефективно.

Ако предпочитате да се свържете с ДСК банка по имейл, можете да изпратите съобщение на адрес dsk@dskbank.bg.

При изпращане на имейл е важно да посочите ясно въпроса или проблема си и да добавите личните си данни, за да може банката да ви отговори.

За клиентите на ДСК банка, има отделен номер, на който могат да се обадят и да получат информация или помощ. Този номер е 0700 10 000 и е на разположение за вътрешни клиенти. Операторите са на разположение всеки работен ден от 8:00 до 20:00 часа и в събота от 9:00 до 17:00 часа.

Възможността за лично посещение на някоя от филиалите на ДСК банка е още един начин за контакт с банката.

Филиалите са разположени в различни градове в страната и предлагат разнообразни услуги и консултации. Можете да намерите информация за най-близкия до вас филиал на ДСК банка на уебсайта на банката или да се свържете с тях по телефон или имейл за допълнителна информация.

В заключение, ДСК банка предлага различни начини за контакт с клиентите си – по телефон, имейл или лично посещение в някой от филиалите. Клиентите могат да изберат най-удобния начин за тях и да получат необходимата им информация или помощ от банката. ДСК банка контакти са на разположение на всички, които имат нужда от тях.

Как да се свържем с ДСК банка

За да се свържете с ДСК банка, имате няколко опции. Една от тях е да се обадите на телефонния номер, предоставен от банката. ДСК банка контакти са на разположение на всички клиенти, както и на потенциални клиенти, които имат въпроси или се нуждаят от помощ.

Операторите на банката са обучени да отговорят на различни въпроси и да предоставят съвети. Телефонният номер за вътрешни клиенти е 0700 10 000, а за външни клиенти – 02 801 91 91. Те са на разположение всеки работен ден от 8:00 до 20:00 часа и в събота от 9:00 до 17:00 часа. При обаждане е важно да бъдете подготвени с необходимата информация и личните си данни, за да може операторът да ви помогне бързо и ефективно.

Освен телефонния номер, можете да се свържете с ДСК банка и по имейл.

Адресът за контакт по имейл е dsk@dskbank.bg. Изпращането на имейл е удобен начин да изложите въпроса или проблема си и да получите отговор. Важно е да посочите ясно съдържанието на съобщението и да добавите личните си данни, за да бъде възможно операторите на банката да ви отговорят.

Ако предпочитате личен контакт, имате възможност да посетите някой от филиалите на ДСК банка.

Филиалите са разположени в различни градове в страната и предлагат разнообразни услуги и консултации. Преди да посетите филиала, е добре да се свържете с тях по телефон или имейл, за да се уверите, че ще получите необходимата помощ или информация.

В заключение, за да се свържете с ДСК банка, можете да използвате телефонния номер за вътрешни или външни клиенти, да изпратите имейл на посочения адрес или да посетите някой от филиалите на банката. Всички тези контактни възможности са на разположение на клиентите, за да им предоставят необходимата информация и помощ. ДСК банка контакти са само на един разговор или едно съобщение далече.

Контактна информация за клиенти на ДСК банка

ДСК банка се грижи за своите клиенти и предлага различни начини за контакт и поддръжка. Контактната информация за клиенти на ДСК банка е от съществено значение, за да могат клиентите да получат необходимата помощ и информация от банката.

Един от начините за контакт с ДСК банка е телефонният номер, предоставен за вътрешни и външни клиенти.

ДСК банка контакти са на разположение на всички, които имат нужда от помощ или информация. Телефонният номер за вътрешни клиенти е 0700 10 000, а за външни клиенти – 02 801 91 91. Операторите са на разположение всеки работен ден от 8:00 до 20:00 часа и в събота от 9:00 до 17:00 часа. Те са обучени да отговорят на различни въпроси и да предоставят съвети.

Освен телефонния номер, клиентите на ДСК банка могат да се свържат и по имейл.

За контакт по имейл, клиентите могат да изпратят съобщение на адреса dsk@dskbank.bg. Изпращането на имейл е удобен начин да изложите въпроса или проблема си и да получите отговор. Важно е да посочите ясно съдържанието на съобщението и да добавите личните си данни, за да бъде възможно операторите на банката да ви отговорят.

За удобство на клиентите, ДСК банка предлага и онлайн услуги.

Клиентите могат да използват интернет банкирането, за да получат достъп до своите банкови сметки и да извършват различни операции. Онлайн услугите на ДСК банка предоставят удобство и бързина на клиентите, които могат да извършват банкови операции от вкъщи или от всяко друго място.

В заключение, контактната информация за клиенти на ДСК банка е от голямо значение за клиентите, които имат нужда от помощ или информация. ДСК банка контакти включват телефонен номер, имейл адрес и онлайн услуги. Клиентите могат да използват тези начини за контакт, за да получат необходимата им помощ и информация от банката.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq