бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Дск банка софия

История и развитие на ДСК Банка София

ДСК Банка София е една от водещите банки в България и има дълга история на развитие и успешно функциониране. Банката е основана през 1951 г. и през годините е преживяла няколко промени и преструктуриране.

От своето създаване, ДСК Банка София е фокусирана върху предоставянето на банкови услуги на клиентите си, като им осигурява гъвкави и иновативни решения за техните финансови нужди. Банката е изградила стабилна репутация и заслужено се смята за надежден и професионален финансов партньор.

През годините ДСК Банка София е развила широка мрежа от клонове и отделения в цялата страна, което прави достъпа до банковите услуги по-лесен за своите клиенти. Банката е също така внедрила съвременни технологии и дигитални решения, които позволяват на клиентите да използват услугите на банката по всяко време и от всяко място.

През годините ДСК Банка София е успяла да се превърне във водеща банка в България и е известна със своите иновативни продукти и услуги.

Банката предлага широка гама от финансови услуги като кредити, депозити, карти и много други. Клиентите на ДСК Банка София могат да се възползват и от изгодни оферти и специални програми, които им помагат да постигнат своите финансови цели.

ДСК Банка София също така има силна корпоративна отговорност и социална ангажираност. Банката активно подкрепя различни обществени и културни инициативи, като се стреми да бъде положителна сила за обществото. Това допринася за нейната добра репутация и я прави предпочитан финансов партньор от много хора.

Със своето дългогодишно съществуване и успешно развитие, ДСК Банка София продължава да бъде водеща банка в България и е готова да отговори на финансовите нужди на своите клиенти. Банката продължава да иновира и развива своите услуги, за да отговори на съвременните предизвикателства и да предостави на клиентите си най-доброто в областта на финансовите услуги.

Продукти и услуги на ДСК Банка София

Продуктите и услугите на ДСК Банка София са разнообразни и включват широк спектър от финансови решения, които отговарят на нуждите на различни групи клиенти. Банката предлага различни видове кредити като ипотечни кредити, потребителски кредити и бизнес кредити. Тези кредити са предназначени да помогнат на клиентите да осъществят своите финансови цели, като покупка на имот, оборот на дейността или лични нужди.

ДСК Банка София предлага и широк спектър от депозитни продукти, които дават възможност на клиентите да спестят и увеличат своите финансови средства. Тези депозити включват различни опции като срочни депозити и сметки за спестявания с различни лихвени проценти.

Освен това, ДСК Банка София предлага различни видове карти, които осигуряват удобство и сигурност при плащанията.

Картите на банката включват дебитни карти, кредитни карти и презареждаеми карти, които могат да се използват както в страната, така и в чужбина.

Банката предлага и други финансови услуги като онлайн и мобилно банкиране, които позволяват на клиентите да управляват своите финанси бързо и лесно. Тези услуги предоставят възможност за преводи, заплащане на сметки, проверка на салда и много други операции, които могат да се извършват от вкъщи или в движение.

ДСК Банка София се стреми да бъде на разположение на своите клиенти и да им предоставя най-добрите финансови решения. Банката създава и развива продукти, които отговарят на индивидуалните нужди и предпочитания на клиентите. С постоянно разширяващия си портфейл от продукти и услуги, ДСК Банка София успява да се утвърди като водеща банка в България.

Корпоративна отговорност и социална ангажираност на ДСК Банка София

ДСК Банка София е ангажирана с корпоративна отговорност и социална ангажираност към обществото. Банката осъществява различни инициативи и дарения, които имат за цел да подкрепят образованието, здравеопазването, културата и околната среда.

ДСК Банка София активно подпомага образованието чрез различни програми и стипендии за студенти.

Банката осигурява възможности за обучение и развитие на младите хора, което им помага да изградят успешна кариера в бъдеще. Освен това, банката предлага специални програми и кредити за студенти, които им помагат да финансират своето образование.

ДСК Банка София също така е активен поддръжник на здравеопазването и се стреми да подпомага и подобрява здравната система в страната. Банката осигурява финансова подкрепа за медицински и здравни инициативи, които имат за цел подобряване на здравословното състояние на населението.

Културното наследство е също важна област, към която ДСК Банка София проявява голям интерес и подкрепа.

Банката финансира различни културни проекти и събития, които са насочени към запазване и насърчаване на българската култура и традиции. Тези инициативи помагат да се създаде благоприятна обстановка за развитие на културния сектор в страната.

ДСК Банка София също така е ангажирана с опазването на околната среда.

Банката извършва различни екологични инициативи, които имат за цел намаляване на екологичното натоварване и опазване на природата. Тези инициативи включват енергоспестяващи мерки, рециклиране и подкрепа на проекти за опазване на биоразнообразието.

ДСК Банка София съчетава своята корпоративна отговорност и социална ангажираност със своите финансови услуги и продукти. Банката има за цел да бъде добър финансов партньор за клиентите си, като същевременно допринася за благото на обществото и околната среда. Това прави ДСК Банка София предпочитан избор за много хора, които търсят не само професионализъм и качество в финансовите услуги, но и ангажираност и отговорност към обществото.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq