бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Дск банка софия

История на Дск банка София

Дск банка София е една от най-големите банки в България и е добре позната на мнозина. Тя е част от групата на UniCredit, която е международна банкова група, която предлага финансови услуги в над 50 държави по света. Историята на Дск банка София започва през 1951 година, когато е създадена като Държавна спестовна каса. През годините банката се развива и през 1991 година става частна банка.

През 2000 година Дск банка София се присъединява към UniCredit групата и оттогава продължава да се развива и да предлага разнообразни финансови услуги на своите клиенти.

Днес Дск банка София предлага широк спектър от финансови услуги на своите клиенти. Те могат да откриват различни видове сметки – текущи, спестовни, валутни, кредитни, инвестиционни и други. Банката предлага и различни видове кредити – за жилищно строителство, за покупка на автомобил, за консолидиране на дългове и други.

Клиентите на Дск банка София могат да използват и различни видове карти – дебитни, кредитни, предплатни и други. Банката предоставя и онлайн банкиране, мобилно банкиране и други услуги, които правят финансовото управление по-лесно и удобно за клиентите.

Клиентите на Дск банка София са много разнообразни – физически лица, малки и средни предприятия, големи корпорации и други. Банката предлага персонализирани финансови решения на своите клиенти, като се стреми да отговори на техните индивидуални нужди и изисквания.

Клиентите на Дск банка София са доволни от услугите, които получават, и много от тях са лоялни клиенти на банката в продължение на години.

В заключение, Дск банка София е една от водещите банки в България, която предлага разнообразни финансови услуги на своите клиенти. Банката има дълга история и много опит в сферата на финансите. Клиентите на Дск банка София са много доволни от услугите, които получават, и много от тях са лоялни клиенти на банката.

Услуги на Дск банка София

Дск банка София предлага широк спектър от финансови услуги на своите клиенти. Тези услуги включват различни видове сметки, кредити, карти, онлайн и мобилно банкиране и други. Ето някои от най-важните услуги, които предлага Дск банка София:

Първо, банката предлага различни видове сметки, които могат да отговарят на нуждите на различни видове клиенти.

Тези сметки включват текущи сметки, спестовни сметки, валутни сметки и други. Клиентите на Дск банка София могат да изберат сметка, която да отговаря на техните индивидуални нужди и изисквания.

Второ, Дск банка София предлага различни видове кредити. Тези кредити включват жилищни кредити, автомобилни кредити, кредити за консолидиране на дългове и други. Клиентите на банката могат да получат кредит с различен размер и срок на погасяване, който да отговаря на техните нужди.

Трето, Дск банка София предлага различни видове карти.

Тези карти включват дебитни карти, кредитни карти, предплатни карти и други. Клиентите на банката могат да използват карти за плащане на различни услуги и стоки, както и за теглене на пари от банкомати.

Четвърто, Дск банка София предоставя услуги за онлайн и мобилно банкиране. Тези услуги позволяват на клиентите на банката да управляват своите финанси от всяко място и по всяко време.

Клиентите могат да проверят баланса на своите сметки, да правят преводи, да плащат сметки и други чрез онлайн и мобилното банкиране.

Пето, Дск банка София предлага услуги за инвестиции и застраховки. Тези услуги позволяват на клиентите на банката да инвестират своите пари в различни финансови инструменти и да защитават своите активи с различни видове застраховки.

В заключение, Дск банка София предлага широк спектър от финансови услуги на своите клиенти. Тези услуги включват различни видове сметки, кредити, карти, онлайн и мобилно банкиране и други. Клиентите на Дск банка София могат да изберат услуга, която да отговаря на техните индивидуални нужди и изисквания.

Клиенти на Дск банка София

Клиентите на Дск банка София са много разнообразни и включват физически лица, малки и средни предприятия, големи корпорации и други. Банката предлага персонализирани финансови решения, които отговарят на индивидуалните нужди и изисквания на всеки клиент.

Физическите лица могат да откриват различни видове сметки в Дск банка София, като те могат да са текущи, спестовни, валутни, кредитни и други.

Клиентите могат да използват различни видове карти – дебитни, кредитни, предплатни и други. Те могат да получат кредити за жилищно строителство, за покупка на автомобил, за консолидиране на дългове и други. Клиентите на Дск банка София могат да използват и услуги за онлайн и мобилно банкиране, които правят финансовото управление по-лесно и удобно.

Малките и средни предприятия могат да се възползват от различни видове бизнес услуги, които предлага Дск банка София.

Банката предлага кредити за развитие на бизнеса, различни видове сметки за бизнеса, карти за бизнеса и други. Клиентите могат да получат консултации и съвети от специалисти в банката, които да им помогнат да вземат правилните решения за своя бизнес.

Големите корпорации също могат да се възползват от услугите на Дск банка София. Банката предлага различни видове корпоративни услуги, които да отговарят на нуждите на големите компании.

Тези услуги включват кредити за корпорации, сметки за корпорации, карти за корпорации и други. Банката предоставя и услуги за управление на ликвидността и управление на риска.

В заключение, клиентите на Дск банка София са много разнообразни и банката предлага персонализирани финансови решения, които отговарят на индивидуалните нужди и изисквания на всеки клиент. Банката предлага различни видове сметки, кредити, карти, онлайн и мобилно банкиране и други услуги, които правят финансовото управление по-лесно и удобно. Клиентите могат да получат консултации и съвети от специалисти в банката, които да им помогнат да вземат правилните решения за своя бизнес.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq