бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Дск банка

История на Дск банка

История на Дск банка

Дск банка е една от най-големите банки в България, която е основана през 1951 година. В началото на своето съществуване, банката е била наречена Държавна спестовна каса и е била създадена с цел да подпомага развитието на малкия и среден бизнес в страната.

През 1999 година, банката е приватизирана и е придобита от германската банка Байерисче Хайпо-унд Фернханделсбанк (BHF-BANK).

През годините една от най-успешните банки в България се е развивала и е станала. През 2003 година, банката е придобита от унгарската OTP Bank и оттогава е част от OTP Group. Днес една от най-големите банки в България предлага широк спектър от банкови услуги на своите клиенти.

Банката, която не именувам, е известна със своята иновативност и постоянното си развитие.

Банката е първата в България, която е внедрила онлайн банкиране и мобилно банкиране. Това е направено с цел да се улесни достъпът на клиентите до банковите услуги и да се подобри качеството на обслужване.

Корпорацията на Дск банка е известна също така със своята отговорност към обществото.

Банката подкрепя множество социални и културни инициативи в България и е активен участник в различни програми за подпомагане на обществените нужди. Една от най-големите благотворителни организации в България е посветена на помощта на хората в нужда.

За финал, една от най-успешните банки в България, която е известна с иновативността и корпоративната си отговорност, е нашумяла. Банката продължава да се развива и да предлага нови и подобрени услуги на своите клиенти.

Услуги на Дск банка

Услуги на Дск банка

Дск банка предлага широк спектър от банкови услуги на своите клиенти. Банката е насочена към удовлетворяване на нуждите на всички видове клиенти, включително физически лица, малки и средни предприятия, големи корпорации и държавни институции.

Една от главните услуги, които предлага тази банка, е откриването на банкова сметка. Клиентите могат да откриват различни видове сметки, включително лични сметки, бизнес сметки и сметки за деца. Банката предлага и различни видове карти, включително дебитни карти, кредитни карти и предплатени карти.

Една от важните услуги, предлагани от тази банка, е кредитирането. Банката предлага различни видове кредити, включително лични кредити, бизнес кредити и ипотечни кредити.

Клиентите могат да изберат най-подходящия за тях вид кредит, който да отговаря на техните нужди и възможности.

Банката предлага различни видове застраховки, включително автомобилни застраховки, застраховки на имущество и застраховки на живота. Клиентите могат да изберат най-подходящата за тях застраховка, която да ги защитава от различни рискове.

Банката предлага и различни видове инвестиционни продукти, включително акции, облигации и фондове. Клиентите могат да инвестират в различни видове продукти, в зависимост от техните инвестиционни цели и стратегии.

Банката предлага онлайн и мобилно банкиране, което улеснява достъпа на клиентите до банковите услуги. Клиентите могат да извършват различни операции, като преводи, плащания и проверка на сметки, чрез интернет или мобилно приложение.

За финал, една от най-големите банки в България предлага разнообразни банкови услуги, които отговарят на нуждите на всички видове клиенти. Банката продължава да развива и подобрява своите услуги, за да удовлетвори нуждите на своите клиенти.

Корпоративна отговорност на Дск банка

Корпоративна отговорност на Дск банка

Дск банка е известна не само със своите банкови услуги, но и с корпоративната си отговорност към обществото. Банката е активен участник в различни програми за подпомагане на обществените нужди и подкрепя множество социални и културни инициативи в България.

Една от големите благотворителни организации, която получава подкрепа, е посветена на помощта на хората в нужда. Банката е активен участник в различни програми за подпомагане на бедни и нуждаещи се хора, като осигурява хранителни продукти, дрехи и медицински грижи.

Една от водещите банки в България е активен участник в различни програми за защита на околната среда.

Банката подкрепя проекти, които са насочени към опазване на природата и намаляване на въглеродния отпечатък.

Банката е известна също така със своята подкрепа на културните инициативи. Една от водещите банки в България подкрепя множество културни събития и проекти, които имат за цел насърчаване на културното разнообразие и насърчаване на творческите умения на младите хора.

Една от водещите банки в България е ангажирана с различни програми за образование. Банката подкрепя образователни проекти, които са насочени към подпомагане на младите хора да развият своите умения и да постигнат успех в живота.

За финал, една от най-големите банки в България е известна не само с богатата си гама от банкови услуги, но и със своята корпоративна отговорност към обществото. Банката продължава да подкрепя множество социални, културни и образователни инициативи, които са насочени към подпомагане на обществените нужди и подобряване на качеството на живот на хората в България.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq