бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Дск бургас

Историја на ДСК Бургас

ДСК Бургас е местна банка, която е основана през 1954 година. Тя е започнала да функционира като кооперативна банка, която предлага услуги на хората в региона. С течение на времето банката се развива и се превръща в една от най-големите финансови институции в България.

Началото на работата на ДСК Бургас се свързва с промяната в живота на хората в региона. В този период старите търговски практики бяха заменени от нови начини на работа и това доведе до нуждата от финансова институция, която да предоставя услуги на местните жители. Така се роди ДСК Бургас.

В началото на своята история, ДСК Бургас предлагаше само основни банкови услуги.

Това включваше откриване на банкови сметки, плащания и трансфери. С течение на времето обаче, ДСК Бургас започна да предлага повече услуги на своите клиенти. Днес тя предлага кредити за жилищно и бизнес финансиране, инвестиционни продукти, кредитни карти и други услуги.

Основната цел на ДСК Бургас е да предоставя на клиентите си висококачествени и надеждни услуги, които да отговарят на техните нужди.

Това е постигнато благодарение на екипа от професионалисти, които работят в банката и са готови да помогнат на своите клиенти във всяка ситуация.

ДСК Бургас се гордее с традицията си и постоянното развитие, което я прави една от най-успешните банки в България. Тя има мрежа от офиси в цялата страна и предоставя услуги на милиони клиенти. Ако търсите надеждна банка, която да ви помогне да постигнете вашите финансови цели, не е нужно да търсите повече. ДСК Бургас е точно това, което ви трябва.

Услуги на ДСК Бургас

Услугите, които предлага ДСК Бургас, са много разнообразни и отговарят на нуждите на различни типове клиенти. Това е една от основните причини, поради които тя е една от най-предпочитаните банки в България. Ето някои от основните услуги, които можете да намерите в ДСК Бургас:

1.

Кредити за жилищно строителство – ДСК Бургас предлага широка гама от кредитни продукти за своите клиенти, които търсят финансиране за жилище. Кредитите са с различен период на погасяване, както и с различен тип лихва, която може да бъде фиксирана или променлива.

2. Кредити за бизнес – ДСК Бургас предлага и кредити за бизнес, които са подходящи за малки и големи предприятия. Кредитите могат да се използват за различни цели, като закупуване на суровини, машини и оборудване или разширяване на бизнеса.

3.

Кредитни карти – ДСК Бургас предлага различни видове кредитни карти, които могат да бъдат персонализирани според нуждите на клиента. Кредитните карти може да имат различни лимити и да предоставят различни привилегии, като например намаления или бонус точки.

4. Инвестиционни продукти – ДСК Бургас предлага и различни инвестиционни продукти, които могат да помогнат на клиентите да увеличат своята събрана сума.

Продуктите включват вложения в акции, облигации, фондове и други финансови инструменти.

5. Мобилно и онлайн банкиране – ДСК Бургас предлага и удобен начин за банкиране на дистанция – през мобилно или онлайн банкиране. Това позволява на клиентите да контролират своите финанси по всяко време и от всяко място.

Тези услуги са само част от това, което предлага ДСК Бургас. Банката постоянно разширява своите услуги и иновации, за да отговори на нуждите на своите клиенти. Ако търсите банка, която да ви предостави широк спектър от услуги, ДСК Бургас е точно това, което ви трябва.

Контактирајте ДСК Бургас за помош

ДСК Бургас е банка, която предлага на своите клиенти висококачествени услуги и надеждно обслужване. Ако имате нужда от помощ, за да разберете какви услуги предлага ДСК Бургас или по какъв начин можете да използвате тези услуги, можете да се свържете с банката.

Ето някои от начините, по които можете да контактувате ДСК Бургас за помощ:

1. Телефон – Можете да се обадите на телефонен номер на банката, който може да намерите на уебсайта на ДСК Бургас. Телефонният център на банката работи в работно време и на разположение е на своите клиенти.

2. Електронна поща – Можете да изпратите електронно писмо на адреса на ДСК Бургас.

Банката ще се постарае да ви отговори в рамките на няколко работни дни.

3. Офис – Ако предпочитате да се срещнете лично с представител на ДСК Бургас, можете да посетите един от офисите на банката. Там ще можете да получите консултация и помощ от опитни специалисти.

Независимо от начина, по който сте се свързали с ДСК Бургас, можете да очаквате професионално, надеждно и приятно обслужване. Екипът на банката е готов да отговори на всички ваши въпроси и да ви предложи най-подходящото решение за вашите нужди.

ДСК Бургас се гордее с качеството на обслужването си и се стреми да предоставя на своите клиенти оптимално решение за техните финансови нужди. Ако имате нужда от помощ или услуги, които ДСК Бургас предлага, не се колебайте да се свържете с банката.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq