бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Дск ипотечен кредит

Основни характеристики на Дск ипотечния кредит

Дск ипотечният кредит е един от най-популярните видове кредити, предоставяни от Държавна Стопанска Корпорация (Дск). Този вид кредит предоставя възможност на клиентите да финансират покупката на имот, като заложат недвижимото имущество в полза на банката.

Една от основните характеристики на Дск ипотечния кредит е, че предоставя възможност на клиентите да получат значителна сума пари, които да използват за покупката на своята мечтана недвижима собственост.

При този вид кредит, Дск предоставя до 80% от стойността на имота, като сумата може да бъде изплатена на клиента еднократно или на части, в зависимост от договорените условия.

Втората важна характеристика на Дск ипотечния кредит е свързана с лихвата и срока на погасяване на кредита. Обикновено лихвата за този вид кредит е по-ниска в сравнение с другите видове кредити, тъй като банката разполага със залог във формата на недвижимо имущество.

Срокът на погасяване на Дск ипотечния кредит може да бъде доста гъвкав, като клиентите имат възможност да изберат удобен за тях период от време, в рамките на който да върнат заемните си средства.

Важно е да се отбележи, че при получаване на Дск ипотечен кредит има и някои изисквания и условия, които трябва да бъдат спазени. Клиентите трябва да представят документи, свързани със собствеността на имота и своето финансово положение. Също така, трябва да имат достатъчен доход, който да гарантира, че ще могат да изплащат месечните вноски по кредита.

Важно е да се отбележи, че Дск ипотечният кредит е достъпен както за физически лица, така и за юридически лица.

В заключение, Дск ипотечният кредит представлява възможност за клиентите да финансират покупката на желаната от тях недвижима собственост. Този вид кредит се отличава със своята висока сума и ниска лихва, както и с гъвкавите условия за погасяване на заемните средства. Въпреки изискванията и условията, свързани с получаването на Дск ипотечен кредит, този вид финансиране остава предпочитан избор за мнозина.

Какво представлява Дск ипотечният кредит

Дск ипотечният кредит представлява финансов продукт, който предоставя възможност на клиентите да закупят недвижима собственост, като залогът за кредита е самият имот. Този вид кредит е предназначен за физически и юридически лица, които желаят да си осигурят жилище или комерсиален обект.

Дск ипотечният кредит е идеален за клиенти, които не разполагат с достатъчно средства за закупуване на имот или не желаят да изразходват цялата си наличност за тази цел. Кредитът предоставя възможност на клиентите да изплатят покупката на имота на части, чрез месечни вноски, което прави придобиването на недвижима собственост по-достъпно.

При Дск ипотечния кредит, клиентът има възможност да избере срока на погасяване на кредита, който може да бъде до 30 години. Това позволява на клиента да определи удобни месечни вноски, които да са в съответствие с неговите финансови възможности.

Освен това, клиентът може да използва Дск ипотечния кредит и за рефинансиране на вече съществуващ кредит, което може да доведе до намаление на месечните вноски или удължаване на срока на погасяване.

Една от предимствата на Дск ипотечния кредит е и ниската лихва, която се предлага. Това се дължи на факта, че банката разполага със залог във формата на имот, което намалява риска от неплащане. Освен това, клиентът може да избере застраховка на имота, която да го осигури в случай на непредвидени обстоятелства, като например загуба на работа или болест.

В заключение, Дск ипотечният кредит е изключително полезен финансов продукт, който предоставя възможност на клиентите да станат собственици на недвижима собственост, без да разполагат с цялата сума за закупуването я. Този вид кредит предлага гъвкави условия за погасяване, ниска лихва и възможност за рефинансиране. Дск ипотечният кредит е достъпен за широк кръг от клиенти и е предпочитан избор за мнозина.

Какви са основните условия и изисквания за получаване на кредит от Дск

За да получите кредит от Дск, има няколко основни условия и изисквания, които трябва да се спазят. Първо, клиентът трябва да представи документи, свързани със собствеността на имота, който ще бъде заложен. Тези документи включват нотариален акт за сключване на сделката, като купопродажната цена на имота трябва да бъде указана ясно.

Други документи, които се изискват, са кадастрална справка за имота, която доказва законността на собствеността, и акт за строеж, ако имотът е новоизграден. Клиентът трябва също да предостави документи за своето финансово положение, включително заплатени такси и задължения, както и доказателства за доходи.

Освен представянето на документи, клиентът трябва също да отговаря на определени финансови изисквания. Той трябва да има достатъчен доход, който да му позволява да изплаща месечните вноски по кредита.

Дск изисква клиентът да има стабилни доходи и да може да покрие разходите по кредита, без да оказва прекомерен натиск върху бюджета си. Освен доходите, друг фактор, който се взема предвид, е историята на кредитното поведение на клиента. Дск проверява кредитния рейтинг на клиента и дали той е имал предишни заеми или забавяния в плащанията.

Това помага на банката да оцени риска от неплащане на кредита.

Важно е да се отбележи, че Дск ипотечният кредит е достъпен както за физически, така и за юридически лица. За юридическите лица, освен документите, свързани със собствеността на имота, се изисква и документация за регистрацията и финансовото положение на фирмата. Получаването на Дск ипотечен кредит е процес, който изисква подготовка и представяне на необходимите документи. Спазването на условията и изискванията на банката е от съществено значение за одобряването на кредита и успешното закупуване на недвижимата собственост.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq