бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Дск кредитен калкулатор

DSK Bank е една от водещите банки в България и предлага широка гама от кредитни продукти за физически лица и бизнес клиенти. Един от най-популярните продукти, предлагани от банката, е ипотечният кредит, който може да бъде изчислен чрез DSK кредитен калкулатор.

DSK кредитният калкулатор е онлайн инструмент, който позволява на потенциалните клиенти на банката да изчислят ежемесечните вноски, необходими за погасяване на ипотечния им кредит. Инструментът е достъпен на уебсайта на банката и може да бъде използван безплатно. DSK кредитен калкулатор е много удобен и лесен за използване и предоставя бърза и точна оценка на месечните вноски.

За да изчислите вноските за вашия ипотечен кредит с DSK кредитен калкулатор, трябва да въведете няколко данни, като сумата на кредита, лихвата, срока на кредита и графикът на погасяване на кредита. След като въведете тези данни, инструментът ще изчисли ежемесечните вноски, необходими за погасяване на кредита. Калкулаторът може да изчисли и различни видове ипотечни кредити, като кредити за купуване на жилище, кредити за строителство и др.

DSK кредитен калкулатор предлага много гъвкавост и възможности за настройка на вашия кредит. Можете да изберете периода на графика на погасяване на кредита, както и датата на започване на кредита. Можете също така да промените размера на кредита и да изберете типа на лихвата. Това ви дава възможността да изберете най-подходящата опция за вашите нужди.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq