бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Дск кредити

ДСК Банк е един от най-големите банки в България, която предлага широк спектър от финансови услуги и продукти, включително кредити, кредитни карти, депозити, застраховки и други. Компанията има дългогодишен опит и репутация на пазара на кредити в България и е известна с конкурентните си условия и гъвкавост.

Кредитите на ДСК Банк са подходящи за различни нужди и цели. Компанията предлага както потребителски, така и бизнес кредити, които се предоставят срещу различни видове залози. В зависимост от вида кредит, кредитната история на клиента, доходите и други фактори, условията за кредитиране могат да се различават, но ДСК Банк предлага много гъвкави условия, които отговарят на нуждите на всеки клиент.

Една от големите предимства на кредитите на ДСК Банк е, че те могат да бъдат използвани за различни цели. Компанията предоставя кредити за покупка на имоти, коли, домашни потреби, образование, лечение и други. Освен това, ДСК Банк предлага и кредити за студенти и млади хора, които имат специални условия и намалени лихви.

ДСК Банк предоставя много гъвкави условия за получаване на кредити. Те могат да бъдат издадени както на място в офисите на банката, така и онлайн. За да получите кредит, трябва да подадете заявка, която да съдържа информация за вашия доход, кредитната история и други фактори, които могат да влияят на одобрението на кредита. След като банката одобри вашата заявка, ще получите кредитните си средства в рамките на няколко дни.

Кредитните карти на ДСК Банк са важна част от портфолиото на финансови продукти, които компанията предлага на клиентите си. Кредитните карти на ДСК Банк предоставят удобство, гъвкавост и множество привилегии на потребителите, които могат да използват картичката си за различни нужди и цели.

ДСК Банк предлага различни видове кредитни карти, които са насочени към различни групи потребители. Най-популярните кредитни карти на ДСК Банк са “Мастъркард Стандарт”, “Мастъркард Голд” и “Мастъркард Бизнес”. Всички тези карти предлагат множество предимства и привилегии на клиентите.

“Мастъркард Стандарт” е най-разпространената кредитна карта на ДСК Банк. Тя предоставя лимит на кредита, който може да бъде използван за покупки или за теглене на пари от банкомат. Карта дава възможност на клиентите да правят онлайн покупки, да използват услугите на лоялностни програми и да получават намаления и бонуси от партньорите на банката.

“Мастъркард Голд” е кредитна карта за по-висок клас потребители, които имат по-високи изисквания за привилегии и услуги. Тя предлага по-висок лимит на кредита, както и по-широка гама от привилегии, включително международно пътуване и покритие на медицински разноски, застраховка на превозни средства, покритие на загубени или откраднати карти и други.

“Мастъркард Бизнес” е кредитна карта, която е насочена към бизнес потребители. Тя предлага лимит на кредита, който може да се използва за разходи на бизнеса, включително за покупки на материали, оборудване и други разходи. Карта предлага много гъвкави условия за управление на разходите на бизнеса.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq