бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Дск софия

История на Дск София

Дск софия е банка, която е основана през 1951 година. Тя е една от най-старите банки в България и има богата история. От самото си начало Дск софия има за цел да предоставя качествени финансови услуги на своите клиенти. Банката е имала множество промени през годините, но това, което е останало непроменено, е ангажиментът ѝ към клиентите.

През миналото София е била популярна по-специално сред малките и средни предприятия, като предлага специализирани продукти и услуги за тях. Днес банката предлага разнообразни финансови решения за всички видове клиенти – от физически лица до големи корпорации.

Най-голямата промяна в историята на ДСК столицата бе през 2003 година, когато стана част от италианската финансова група Уникредит. Това донесе нови възможности за развитие на банката и по-добри финансови решения за клиентите ѝ.

Историята на Софийска детска къща е свързана с редица значими събития, като издаването на първата й депозитна сметка, първият ипотечен кредит, въвеждането на нови технологии и множество други. Днес банката продължава да бъде водеща на българския финансов пазар и предлага иновативни и качествени услуги на своите клиенти.

Услуги на Дск София

Дск софия предлага множество финансови услуги за своите клиенти. Банката има разнообразни продукти, които покриват нуждите на физически и юридически лица.

Ето някои от услугите, които предлага Дск софия:

1. Депозити – банката предлага широка гама от депозитни продукти, като депозити с фиксирана лихва, депозити с възможност за допълнително плащане и други.

2. Кредитите на ДСК са на разположение на клиентите им за всякакви нужди – от ипотечни до потребителски, за автомобили и други.

3.

Карти – банката предлага разнообразни видове карти – дебитни, кредитни, предплатени и други.

4. Клиентите на Дск София имат възможност да открият и използват разнообразни видове сметки като текущи, сейфове, валутни и други.

5.

Инвестиции – банката предлага възможности за инвестиране в различни финансови инструменти, като акции, облигации и други.

6. Онлайн услугите на банката Дск в София предлагат удобни решения като онлайн банкиране, мобилно банкиране и други.

7. Застраховки – банката предлага разнообразни видове застраховки, като застраховки на имуществото, застраховки на живота и други.

Целта на компанията е да предоставя висококачествени финансови услуги на своите клиенти и да отговаря на техните нужди. Банката има присъствие в цялата страна и предлага удобни услуги за всички интересуващи се клиенти.

Филиали на Дск София

Дск София има мрежа от филиали в цяла България, които предлагат удобни финансови услуги за клиентите им. В следващите редове ще разгледаме някои от филиалите на Дск София.

1. Филиал “Цариградско шосе” – този филиал на Дск София се намира на Цариградско шосе 108 и предлага различни видове финансови услуги.

2.

Филиал “Сердика” – този филиал на Дск София е разположен в центъра на София, на булевард “Витоша” 37. Той е удобен за всички, които търсят финансова помощ в града.

3. Филиал “Пловдив” – този филиал на Дск София се намира в центъра на Пловдив, на булевард “6-ти Септември” 149.

Той е удобен за всички жители на града, които търсят финансова помощ.

4. Филиал “Варна” – този филиал на Дск София е разположен в град Варна на булевард “Владислав Варненчик” 53. Той предлага разнообразни видове финансови услуги на жителите на града и околните населени места.

5.

Филиал “Бургас” – този филиал на Дск София се намира в град Бургас на улица “Цар Симеон” 25. Той е удобен за всички жители на града и околните населени места.

В Дск София са ангажирани да предоставят на клиентите си удобни и качествени финансови решения, независимо от това къде живеят те. Банката има мрежа от филиали в цялата страна и постоянно работи за удовлетворяване на нуждите на своите клиенти.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq