бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Дск софия

Историята на ДСК София: От основаването до днес

ДСК София е една от водещите банки в България, която през годините се утвърждава като надежден и иновативен финансов институт. Основана през 1951 година, банката има дълга и впечатляваща история на успехи и развитие.

През първите години от създаването си, ДСК София се фокусира върху предоставянето на заеми за различни икономически сектори в страната. Това помага на много малки и средни предприятия да разрастват силно и да увеличат производството си. Банката успешно изпълнява своята роля като финансов партньор на бизнеса и предоставя надеждни финансови решения.

След преобразуването на ДСК София в акционерно дружество през 1997 година, банката започва да се разраства и да се развива в съответствие със съвременните икономически и банкови тенденции.

През 2000 година ДСК София става част от Корпоративна Банкова Група, която предлага и богата гама от банкови услуги за своите клиенти.

Днес ДСК София оперира с голямо количество отделения, разпределени по цялата страна, предлагайки наследството си от дългогодишен опит и надеждност на своите клиенти. Банката предлага разнообразие от банкови продукти и услуги, включително и различни видове кредити, депозити, кредитни карти, онлайн банкиране и други иновативни решения.

ДСК София също така активно подкрепя обществените инициативи и социалната отговорност, като участва в различни благотворителни дейности и проекти, които имат за цел подобряване на живота на хората в обществото. Банката се стреми да бъде активен участник в развитието на нашата страна и да допринася за по-доброто бъдеще на всички ни.

В заключение, историята на ДСК София е една от успех и развитие, която продължава да се разраства и да се приспособява към съвременните банкови икономически условия. Банката остава лидер в своя сектор и продължава да предоставя надеждни и иновативни банкови продукти и услуги на своите клиенти.

Услугите на ДСК София: Банкови продукти и финансови решения за клиентите

ДСК София предлага широка гама от банкови продукти и финансови решения, които отговарят на различните нужди на клиентите. Банката се стреми да предостави най-добрата услуга и опция за всеки един клиент.

Една от основните услуги, предлагани от ДСК София, са банковите продукти. Банката предлага различни видове кредити, които могат да бъдат използвани за различни цели – от покупка на имот до финансиране на бизнес проекти. Клиентите имат възможност да изберат оптимален кредит, който отговаря на техните специфични нужди и възможности.

ДСК София предлага и различни видове депозити, които са подходящи за клиенти с различни инвестиционни цели и рисков профил. Клиентите могат да изберат между краткосрочни и дългосрочни депозити, с фиксиран или променлив лихвен процент.

Това позволява на клиентите да управляват своите финанси по начин, който отговаря на техните индивидуални нужди и предпочитания.

ДСК София предлага и различни видове кредитни карти, като Visa и Mastercard. Клиентите имат възможност да изберат карта, която отговаря на техните нужди и предпочитания. Кредитните карти на ДСК София предлагат различни гъвкави условия и предимства, като ниска годишна такса, програми за натрупване на бонус точки или кешбек.

Освен това, ДСК София предлага и онлайн банкиране, което позволява на клиентите да управляват своите финанси лесно и удобно от всяко място и по всяко време. Чрез онлайн банкирането клиентите могат да проверяват баланса си, да превеждат пари, да плащат сметки и да получават информация за своите транзакции.

В заключение, ДСК София предлага разнообразни банкови продукти и финансови решения, които отговарят на нуждите и предпочитанията на клиентите. Банката се стреми да предостави най-добрата услуга и опция за всеки един клиент, като гарантира надеждност, иновации и удобство при управлението на финансите.

Обществена отговорност и социални инициативи на ДСК София

ДСК София се отличава не само със своите банкови продукти и услуги, но и със своята обществена отговорност и социални инициативи. Банката активно подкрепя различни социални и благотворителни проекти, с които се стреми да направи положителна промяна в обществото.

Една от важните социални инициативи на ДСК София е насочена към образованието. Банката активно подкрепя младите хора в техните образователни усилия, предоставяйки стипендии и насърчавайки тяхното развитие и кариерно напредване.

Това помага на младите таланти да реализират своя потенциал и да допринесат за развитието на обществото.

ДСК София също така подкрепя инициативи, свързани с опазването на околната среда и устойчивото развитие. Банката се ангажира с различни проекти и кампании, които насърчават екологичната осведоменост и отговорност. Това включва и финансиране на проекти за възобновяема енергия и енергийна ефективност.

ДСК София е активен участник в благотворителни и обществени инициативи.

Банката подкрепя различни области като здравеопазване, социално подпомагане, култура и спорт. Тя се стреми да помогне на хората в нужда и да подкрепи проекти, които имат положително въздействие върху обществото.

Социалната отговорност и социалните инициативи на ДСК София са отразени в цялостната философия на банката. Тя се стреми да бъде активен участник в развитието на обществото и да допринесе за благополучието на всички негови членове.

Банката се гордее със своите социални постижения и продължава да се ангажира с различни социални и благотворителни проекти.

В заключение, ДСК София не само предлага банкови продукти и услуги, но и демонстрира своята обществена отговорност чрез подкрепа на различни социални инициативи. Банката активно се ангажира с проекти, които имат положително въздействие върху обществото и помагат на хората в нужда. Тя се стреми да бъде активен участник в развитието на обществото и да допринесе за по-доброто бъдеще на всички нас.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq