бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Заеми от банки

Видове заеми от банки

Заемите от банки се предлагат в различни форми и за различни цели. Те могат да бъдат потребителски заеми или ипотечни заеми, като всеки вид има своите специфики и изисквания.

Потребителските заеми от банки са най-честите и достъпни видове за заемане на пари. Те са предназначени за физически лица и могат да се използват за различни цели като покупка на електроуреди, почивки, ремонти или дори покриване на неотложни разходи. Заемите от банки са съобразени със специфичните нужди на клиентите и предлагат различни срокове за връщане на заема, както и различни лихвени проценти.

Ипотечните заеми от банки са предназначени за финансиране на покупка на недвижими имоти. Те са по-големи по сума и имат по-дълъг срок за връщане.

Ипотеките предоставят възможност за покупка на жилище или имот, като заемът се осигурява със самия имот. Това означава, че ако заемополучателят не изпълни задълженията си и не изплаща заема, имотът може да бъде изпълнен и продаден, за да се покрият задълженията към банката.

Заемите от банки са важен инструмент за финансиране на различни нужди и цели. Всеки вид заем има своите предимства и недостатъци, които трябва да се вземат под внимание при избора на най-подходящия за конкретната ситуация. Преди да се вземе заем от банка, е важно да се проучат различните възможности, да се анализират условията и да се разберат задълженията на заемополучателя.

Потребителски заеми от банки

Потребителските заеми от банки са един от най-популярните видове заеми, предлагани от финансовите институции. Тези заеми са насочени към физически лица, които имат нужда от финансови средства за различни лични цели. Заемът може да се използва за покупка на автомобил, обзавеждане на дома, финансиране на почивка или други лични нужди.

Потребителските заеми от банки се предлагат с определен срок за погасяване и се лихвени проценти, които се начисляват върху заемната сума. Лихвите могат да бъдат фиксирани или променяеми, в зависимост от предлаганите условия от банката.

При кандидатстване за потребителски заем от банка, клиентът трябва да представи документи, които да потвърдят неговата финансова стабилност и възможност за погасяване на заема. Банките обикновено проверяват кредитната история на заемополучателя, както и неговите текущи приходи и задължения.

Заемите от банки са полезни за клиентите, които имат нужда от бързи и лесни средства за изпълнение на личните си цели. Те позволяват на хората да финансират покупките си и да ги разплащат на по-удобни за тях условия. Въпреки това, при избора на потребителски заем от банка, клиентът трябва да бъде внимателен и да сравни различните предложения, за да намери най-изгодните условия за себе си.

Ипотечни заеми от банки

Ипотечните заеми от банки предоставят възможност за финансиране на покупка на недвижим имот. Този вид заеми е насочен към клиенти, които желаят да придобият собствен дом или имот и се нуждаят от допълнителни средства за тази цел.

Заемите от банки могат да покрият до определен процент от стойността на имота, като останалата част трябва да се покрие със собствени средства или други източници на финансиране. Ипотеките имат по-дълъг срок за връщане в сравнение с потребителските заеми и обикновено предлагат по-ниски лихвени проценти.

При кандидатстване за ипотечен заем от банка, клиентът трябва да представи различни документи, които да потвърдят неговата финансова способност да изплаща заема.

Това включва доказателства за приходите му, както и информация за текущите му задължения и кредитна история. Банките обикновено извършват оценка на имота, за да установят неговата стойност и да определят максималната сума, която могат да предоставят като ипотечен заем.

Ипотечните заеми от банки предоставят възможност за собственици на имоти или хора, които искат да станат такива, да финансират своите жилищни нужди. Те са подходящи за хора, които планират да живеят в имота за дълъг период и имат стабилни приходи, които могат да покрият възможните месечни вноски. При избора на ипотечен заем от банка, клиентът трябва да вземе под внимание не само лихвените проценти, но и други такси и условия, свързани със заема.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq