бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Заеми срещу ипотека

Какво представляват заемите срещу ипотека?

Заемите срещу ипотека са вид кредити, които се предоставят срещу залог на имот. Това означава, че ако не успеете да изплатите заема, кредиторът има право да използва заложения имот, за да покрие дълга ви. Тези заеми са често използвани за финансиране на големи проекти, като купуване на имот или ремонт на къща.

Заемите срещу ипотека могат да бъдат предоставени от банки, кредитни институции или частни инвеститори. Обикновено те предлагат по-ниски лихвени проценти в сравнение с други видове кредити, тъй като заемът е осигурен с имот.

Това прави заемите срещу ипотека по-достъпни за хората, които имат имот, който да заложат.

Заемите срещу ипотека могат да бъдат предоставени както за краткосрочни, така и за дългосрочни нужди. Кредиторите обикновено изискват да имате добра кредитна история и да имате достатъчен доход, за да можете да изплащате заема. Те също така ще извършат оценка на имота, който ще заложите, за да се уверят, че стойността му е достатъчна, за да покрие заема.

Заемите срещу ипотека могат да бъдат полезни за хората, които имат нужда от големи суми пари за финансиране на проекти, като купуване на имот или ремонт на къща. Те могат да бъдат по-достъпни от други видове кредити и да предлагат по-ниски лихвени проценти. Въпреки това, трябва да бъдете внимателни при избора на заема и да се уверите, че можете да изплащате месечните вноски, за да избегнете загуба на имота си.

Как да изберете най-добрия заем срещу ипотека?

Когато търсите заем срещу ипотека, има няколко неща, които трябва да вземете предвид, за да изберете най-добрия заем за вас. Ето някои от тези неща, които трябва да имате предвид:

1. Лихвен процент – Това е главният фактор, който трябва да вземете предвид при избора на заема. Трябва да сравните лихвения процент на различните кредитори, за да намерите най-добрата оферта за вас.

Важно е да имате предвид, че по-ниският лихвен процент не винаги е най-добрият избор, тъй като може да има скрити такси и условия.

2. Срок на заема – Трябва да изберете срок на заема, който е подходящ за вас. Ако изберете по-дълъг срок на заема, месечните вноски ще бъдат по-ниски, но ще платите повече лихва за целия период на заема. Ако изберете по-кратък срок на заема, месечните вноски ще бъдат по-високи, но ще платите по-малко лихва за целия период на заема.

3.

Такси и условия – Трябва да се запознаете с различните такси и условия, свързани със заема. Това може да включва такси за обработка на заявката, такси за оценка на имота, такси за ранно погасяване на заема и други. Трябва да се уверите, че разбирате всички такси и условия, преди да подпишете договора за заем.

4. Кредитен рейтинг – Вашият кредитен рейтинг може да повлияе на възможността ви да получите заем срещу ипотека и на лихвения процент, който ще платите.

Ако имате добър кредитен рейтинг, може да получите по-нисък лихвен процент. Ако имате лош кредитен рейтинг, може да се наложи да платите по-висок лихвен процент или да бъдете отказани за заема.

5. Кредитор – Трябва да изберете кредитор, който е надежден и има добра репутация. Трябва да проверите референции и да прочетете отзиви за кредитора, преди да подпишете договора за заем.

Изборът на най-добрия заем срещу ипотека може да бъде труден, но ако вземете предвид горепосочените фактори, ще можете да изберете оферта, която е подходяща за вас.

Какви са предимствата и недостатъците на заемите срещу ипотека?

Заемите срещу ипотека имат своите предимства и недостатъци, които трябва да имате предвид, преди да вземете решение за тяхното използване. Ето някои от тези предимства и недостатъци:

Предимства:

1. По-ниски лихвени проценти – Заемите срещу ипотека обикновено предлагат по-ниски лихвени проценти в сравнение с други видове кредити.

Това прави заемите срещу ипотека по-достъпни за хората, които имат имот, който да заложат.

2. Големи суми пари – Заемите срещу ипотека могат да бъдат предоставени за големи суми пари, което ги прави подходящи за финансиране на големи проекти, като купуване на имот или ремонт на къща.

3. Дългосрочен заем – Заемите срещу ипотека могат да бъдат предоставени за дългосрочен период, което прави месечните вноски по-ниски и по-лесни за изплащане.

Недостатъци:

1. Риск от загуба на имота – Ако не успеете да изплатите заема, кредиторът има право да използва заложения имот, за да покрие дълга ви.

Това може да доведе до загуба на имота ви.

2. Допълнителни такси и условия – Заемите срещу ипотека могат да имат допълнителни такси и условия, които трябва да имате предвид. Това може да включва такси за обработка на заявката, такси за оценка на имота, такси за ранно погасяване на заема и други.

3.

Дългосрочен заем – Въпреки че дългосрочният заем може да бъде предимство, той може да бъде и недостатък. Ако изберете по-дълъг срок на заема, ще платите повече лихва за целия период на заема.

4. Кредитен рейтинг – Вашият кредитен рейтинг може да повлияе на възможността ви да получите заем срещу ипотека и на лихвения процент, който ще платите. Ако имате лош кредитен рейтинг, може да се наложи да платите по-висок лихвен процент или да бъдете отказани за заема.

Заемите срещу ипотека могат да бъдат полезни за хората, които имат нужда от големи суми пари за финансиране на проекти, като купуване на имот или ремонт на къща. Въпреки това, трябва да бъдете внимателни при избора на заема и да се уверите, че можете да изплащате месечните вноски, за да избегнете загуба на имота си.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq