бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Заеми с лоша кредитна история

Как да получите заеми с лоша кредитна история?

Не е невъзможно да се получат заеми с лоша кредитна история, но може да бъде трудно.Имайки лоша кредитна история, може да се чувствате отчаяно и безнадеждно, но има няколко начина да получите заем, дори ако имате лоша кредитна история.Да потърсите заем от онлайн заемодавци е първият начин.Могат да предложат заеми с лоша кредитна история тези заемодавци, които обикновено не изискват кредитна проверка. Въпреки това, трябва да бъдете внимателни, когато избирате онлайн заемодавец, защото има много измамници, които се опитват да измамят хора с лоша кредитна история.

Вторият начин е да потърсите заем от кредитен съюз. Кредитните съюзи обикновено имат по-ниски лихвени проценти и по-гъвкави условия за заеми, дори и за хора с лоша кредитна история.

Те също така могат да ви помогнат да подобрите кредитната си история, като ви предоставят кредитни карти или заеми с по-малки суми.

Третият начин е да потърсите заем от приятел или член на семейството. Това може да бъде най-лесният начин за получаване на заем, но трябва да бъдете внимателни, за да не нарушите връзката си с този човек.

Преди да потърсите заем от приятел или член на семейството, уверете се, че можете да го върнете навреме и със задълженията, които сте поели.

В крайна сметка, ако имате лоша кредитна история, трябва да се опитате да я подобрите. Това може да ви помогне да получите по-добри условия за заеми в бъдеще. Започнете като погасите всички дългове, които имате, и се опитайте да не вземате нови заеми, докато не подобрите кредитната си история. Това може да отнеме време, но ще се изплати в бъдеще, когато имате нужда от заем.

Какви са опциите за заеми с лоша кредитна история?

Когато имате лоша кредитна история, може да се чувствате безнадеждни, но има няколко опции за заеми, които можете да използвате. Ето някои от тях:

Първата опция е заем от банка. Въпреки че банките обикновено изискват добра кредитна история, все още може да имате възможност да получите заем, ако имате стабилни доходи и добър план за възстановяване на дълга.

Трябва да бъдете готови да заплатите по-високи лихвени проценти и да имате по-строги условия за заем, но това може да бъде една от най-добрите опции за заеми с лоша кредитна история.

Втората опция е заем от онлайн заемодавци. Тези заемодавци обикновено не изискват кредитна проверка и могат да предложат заеми с лоша кредитна история. Те обаче могат да имат по-високи лихвени проценти и по-кратки срокове за възстановяване на дълга.

Трябва да бъдете внимателни, когато избирате онлайн заемодавец, защото има много измамници, които се опитват да измамят хора с лоша кредитна история.

Третата опция е заем от кредитен съюз. Кредитните съюзи обикновено имат по-ниски лихвени проценти и по-гъвкави условия за заеми, дори и за хора с лоша кредитна история. Те също така могат да ви помогнат да подобрите кредитната си история, като ви предоставят кредитни карти или заеми с по-малки суми.

Четвъртата опция е заем от приятел или член на семейството.

Това може да бъде най-лесният начин за получаване на заем, но трябва да бъдете внимателни, за да не нарушите връзката си с този човек. Преди да потърсите заем от приятел или член на семейството, уверете се, че можете да го върнете навреме и със задълженията, които сте поели.

В крайна сметка, има много опции за заеми с лоша кредитна история, но трябва да бъдете внимателни, когато избирате опцията си. Изберете опцията, която е най-подходяща за вас и която ще ви помогне да възстановите кредитната си история.

Как да подобрите своята кредитна история, за да получите по-добри условия за заеми?

Ако имате лоша кредитна история, може да бъде трудно да получите заем с добри условия. Въпреки това, има няколко начина да подобрите кредитната си история, за да получите по-добри условия за заеми в бъдеще. Ето някои от начините, които можете да използвате:

Първият начин е да погасите всички дългове, които имате.

Това може да включва кредитни карти, заеми и други видове дългове. Ако имате забавени плащания, опитайте се да ги погасите възможно най-бързо. Това ще ви помогне да подобрите кредитната си история и да получите по-добри условия за заеми в бъдеще.

Вторият начин е да използвате кредитни карти отговорно. Ако имате кредитна карта, опитайте се да я използвате само за необходимите разходи и да я погасите навреме всеки месец.

Това ще ви помогне да подобрите кредитната си история и да получите по-добри условия за заеми в бъдеще.

Третият начин е да не вземате нови заеми, докато не подобрите кредитната си история. Ако имате много дългове, опитайте се да ги погасите преди да вземете нов заем. Това ще ви помогне да подобрите кредитната си история и да получите по-добри условия за заеми в бъдеще.

Четвъртият начин е да проверите кредитната си история и да я коригирате, ако има грешки.

Възможно е да има грешки в кредитната ви история, които да ви вредят. Проверете кредитната си история и ако откриете грешки, свържете се с кредитната агенция, за да ги коригирате.

В крайна сметка, подобряването на кредитната си история може да отнеме време, но ще ви помогне да получите по-добри условия за заеми в бъдеще. Опитайте се да погасите дълговете си, да използвате кредитните карти отговорно и да не вземате нови заеми, докато не подобрите кредитната си история. Това ще ви помогне да получите по-добри условия за заеми и да постигнете финансова стабилност.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq