бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Заеми с лоша кредитна история

Какво представляват заемите с лоша кредитна история и как да се справим с тях?

Заемите с лоша кредитна история са заеми, които се предоставят на хора, които имат нисък кредитен рейтинг или имат пропуски в изплащането на предишни заеми. Тези заеми са по-рискови за кредиторите и поради това обикновено имат по-високи лихвени проценти и по-строги условия.

Ако имате лоша кредитна история и се нуждаете от заем, има няколко начина, по които можете да се справите с тази ситуация.

Една опция е да потърсите заем от банка или друг традиционен кредитор, но трябва да бъдете готови да се справите с по-високи лихвени проценти и по-строги условия.

Втората опция е да разгледате алтернативни възможности за заеми с лоша кредитна история. Една такава възможност е микрокредитът, който е малък заем, предоставен от неправителствена организация или микрофинансова институция.

Микрокредитите са насочени към хора, които имат ниски доходи и лоша кредитна история и обикновено предлагат по-достъпни условия и по-ниски лихвени проценти.

Освен микрокредитите, има и други алтернативни опции за заеми с лоша кредитна история. Можете да потърсите заем от частни лица, които предлагат заеми без проверка на кредитната история.

Тези заемодавци обикновено имат по-гъвкави условия и по-ниски изисквания, но трябва да бъдете внимателни и да проверите надеждността на заемодавеца.

Важно е да помните, че заемите с лоша кредитна история са краткосрочни решения и не трябва да се разчита на тях като постоянен източник на финансиране. Вместо това, трябва да работите активно за подобряване на кредитната си история, за да получите по-добри условия за заеми в бъдеще. Основният начин за подобряване на кредитната история е своевременното изплащане на всички финансови задължения и поддържане на нисък кредитен баланс.

Така че, ако имате лоша кредитна история и се нуждаете от заем, има алтернативни възможности, които можете да разгледате. Независимо от опцията, която изберете, важно е да бъдете внимателни и да се уверите, че можете да изпълните всички задължения своевременно.

Алтернативни възможности за заеми с лоша кредитна история: микрокредити, заеми от частни лица и други опции.

Алтернативният път за получаване на заеми с лоша кредитна история включва микрокредити, заеми от частни лица и други опции. Микрокредитите са малки заеми, които се предоставят от неправителствени организации или микрофинансови институции.

Тези заеми се предоставят на хора с ниски доходи и лоша кредитна история, като обикновено имат по-достъпни условия и по-ниски лихвени проценти.

Една от предимствата на микрокредитите е, че те често са свързани със социални програми и подкрепа за предприемачи. Това може да включва обучение и менторство, които помагат на заемополучателите да развият своите бизнеси и да подобрят финансовото си положение. Тези програми имат за цел да помогнат на хората с лоша кредитна история да се измъкнат от затрудненията и да стъпят на краката си отново.

Освен микрокредитите, заеми от частни лица също могат да бъдат алтернативна опция за хора с лоша кредитна история.

Тези заеми се предоставят от индивидуални личности, които са готови да заемат пари без проверка на кредитната история. Въпреки това, трябва да бъдете внимателни при търсенето на такива заемодавци и да проверите тяхната надеждност и репутация.

Освен тези алтернативни възможности, има и други опции за заеми с лоша кредитна история.

Някои микрофинансови институции предлагат заеми на хора с лоша кредитна история, като изискват залози или поръчителства. Заемите от пиратски компании също могат да бъдат възможност за хора с нисък кредитен рейтинг, но трябва да се избягва тази опция поради високите лихвени проценти и рисковете, свързани с нелицензираните заемодатели.

Всички тези алтернативни опции за заеми с лоша кредитна история имат своите предимства и недостатъци. Важно е да се запознаете с условията и да прецените дали са подходящи за вашата конкретна ситуация. Трябва да помните, че тези заеми са краткосрочни решения и трябва да се стремите да подобрите кредитната си история, за да получите по-добри условия за заеми в бъдеще.

Как да подобрим кредитната си история и да получим по-добри условия за заеми в бъдеще?

За да подобрите кредитната си история и да получите по-добри условия за заеми в бъдеще, има няколко важни стъпки, които можете да предприемете. Първо, трябва да започнете с проверката на своята кредитна история. Това ще ви помогне да видите какви са проблемите и как можете да ги решите.

Можете да поискате безплатна копие на своята кредитна докладка от кредитните бюра и да проверите за грешки или неточности, които могат да навредят на вашата кредитна история.

След като сте проверили кредитната си докладка и сте открили грешки, трябва да ги оспорите и да ги коригирате. Това може да включва писане на оспорване към кредитните бюра и предоставяне на необходимата документация, за да подкрепите исканията си. Запазването на добра комуникация с кредитните бюра и бързата им реакция на вашите искания са от съществено значение за постигане на подобрения във вашата кредитна история.

Следващата стъпка е да изградите добра кредитна история, като изпълнявате своите задължения своевременно.

Това включва погасяване на всички текущи дългове и задължения, както и избягване на нови забавяния в плащанията. Поддържането на нисък кредитен баланс и използването на кредита със здрав разум също могат да помогнат за подобряване на вашата кредитна история.

Освен това, трябва да се стремите да създадете позитивна кредитна история, като получите и използвате кредит отговорно. Една от опциите е да откриете кредитна карта за хора с лоша кредитна история и да я използвате отговорно и своевременно.

Постепенното изграждане на платежна история с кредитната карта и доброто си управление на нея може да помогне за подобряване на вашата кредитна история.

Важно е да имате търпение и да бъдете настоятелни във вашия процес на подобряване на кредитната история. Понякога резултатите могат да отнемат време, но с упорство и управление на вашите финанси можете да постигнете подобрения. Следването на добрите финансови практики и стремежът към подобрение ще ви помогнат да получите по-добри условия за заеми в бъдеще, дори и с лоша кредитна история.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq