бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Заем без трудов договор

Како да добиете заем без трудов договор?

Како да добиете заем без трудов договор?

Заем без трудов договор е вид на заем кој може да се добие без потребата од доказ за редовен приход. Ова е често решение за луѓе кои не работат на договор за работа или имаат нестабилен приход. За да добиете заем без трудов договор, треба да го следите следниот постапок:

1.

Пронајдете кредитен давател кој нуди заеми без трудов договор. Многу банки и кредитни институции не нудат овој вид на заеми поради ризикот од неплатени заеми.

2. Поднесете апликација за заем. Во апликацијата ќе треба да го наведете износот на заемот и периодот на враќање.

Треба да бидете внимателни при наведување на износот на заемот, бидејќи заемите без трудов договор имаат повисоки каматни стапки.

3. Доставете докази за приход. Иако не е потребен трудов договор, кредитниот давател ќе бара докази за приход.

Ова може да биде во вид на банков извод или доказ за приход од друг извор.

4. Почекајте на одобрување. Кредитниот давател ќе го проценува вашето барање и ќе ви го одобри или одбие заемот. Ако ви го одобри заемот, ќе треба да го потпишете договорот и да го вратите заемот во договорениот период.

Заем без трудов договор има свои предности и недостатоци, кои ќе ги разгледаме во следниот оддел.

Предности и недостатоци на заем без трудов договор

Предности и недостатоци на заем без трудов договор

Заем без трудов договор може да биде одлично решение за луѓе кои немаат стабилен приход или работат на фриленсерска основа. Овој вид на заеми има свои предности и недостатоци, кои треба да ги знаете пред да се одлучите за заем без трудов договор.

Предности:

1.

Брзина на одобрување – заемите без трудов договор можат да се одобрат многу побрзо од обичните заеми. Ова е поради тоа што нема потреба од доказ за редовен приход.

2. Флексибилност – заемите без трудов договор можат да бидат многу флексибилни.

Можете да го наведете износот на заемот и периодот на враќање кои најдобро ви одговараат.

3. Нема потреба од трудов договор – ако не работите на договор за работа, но имате друг извор на приход, заем без трудов договор може да биде одлично решение.

Недостатоци:

1.

Повисоки каматни стапки – заемите без трудов договор имаат повисоки каматни стапки поради ризикот од неплатени заеми.

2. Краток период на враќање – поради повисоките каматни стапки, периодот на враќање на заемот може да биде краток. Ова може да предизвика проблеми со враќањето на заемот.

3. Ризик од неплатени заеми – заемите без трудов договор имаат поголем ризик од неплатени заеми поради недостатокот на доказ за редовен приход.

Заем без трудов договор може да биде одлично решение за луѓе кои немаат стабилен приход, но треба да бидете свесни на предностите и недостатоците пред да се одлучите за овој вид на заем.

Како да избегнете проблеми со заем без трудов договор?

Како да избегнете проблеми со заем без трудов договор?

Заем без трудов договор може да биде одлично решение за луѓе кои немаат стабилен приход, но може да предизвика проблеми ако не го вратите во договорениот период. За да избегнете проблеми со заем без трудов договор, треба да го следите следниот совет:

1.

Планирајте го враќањето на заемот – кога ќе го земете заемот, треба да го планирате враќањето на заемот.

Ова вклучува да го одредите периодот на враќање и да го направите план како ќе го вратите заемот.

2. Не земајте повеќе од што може да си дозволите – заемите без трудов договор имаат повисоки каматни стапки, па треба да бидете внимателни при наведување на износот на заемот.

Не земајте повеќе од што може да си дозволите да го вратите во договорениот период.

3. Бидете внимателни при изборот на кредитен давател – кога ќе го изберете кредитниот давател, треба да проверите неговата репутација и да го проучите договорот за заемот.

Треба да бидете внимателни при наведување на условите на заемот и да ги разберете сите услови пред да го потпишете договорот.

4. Не заборавајте на роковите за враќање – кога ќе го земете заемот, треба да ги запомните роковите за враќање.

Не ги пропуштајте роковите за враќање, бидејќи ова може да предизвика проблеми со враќањето на заемот.

Заем без трудов договор може да биде одлично решение за луѓе кои немаат стабилен приход, но треба да бидете внимателни при враќањето на заемот. Следејќи ги овие совети, можете да избегнете проблеми со заем без трудов договор.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq