бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Заем до заплата

Заем до заплата – средства за покриване на спешни разходи и задължения

Заем до заплата е вид кредит, който се взема с идеята да бъдат покрити спешни разходи и задължения. Неслучайно той се нарича „заем до заплата“, тъй като на практика дава възможност на човек да се справи с финансовите предизвикателства, пред които е изправен в рамките на периода до вземането на следващата заплата. Получаването на такъв заем би ви позволило да покриете ежедневните си разходи за храна и транспорт, да платите своите битови сметки или да погасите дългове, чието отлагане във времето е невъзможно. Избирането на заем до заплата е подходяща опция, когато поради някаква причина работодателят е забавил изплащането на месечното ви възнаграждение или пък просто сте изпаднали във временно финансово затруднение и се нуждаете от свежи средства.

Заем до заплата – особености и характеристики 

Няколко са главните особености и характеристики на услугата „Заем до заплата“, които можем да обобщим. Обикновено става въпрос за сравнително малки суми, предназначени за бързо усвояване от страна на клиента. Процедурите за кандидатстване и одобрение са максимално опростени, така че периодът от подаване на заявлението за кандидатстване до превода на парите да се сведе до броени часове. Въпросните процедури е възможно да бъдат извършени изцяло по телефона или онлайн, за да не ви се налага да излизате от своя дом или офис.

Полезни съвети при вземане на заем до заплата

На първо място трябва да подберете внимателно фирмата, която ще ви предостави услугата „Заем до заплата“. Насочете се към фирми с добро име и репутация в бранша, за които могат да се открият доста положителни отзиви от предишни и настоящи клиенти. Уверете се, че въпросните фирми са способни да ви отпуснат заем до заплата при желаните от вас условия – кратки срокове за получаване на сумата, приемливи лихвени проценти и т.н. И накрая обърнете внимание на това дали в договора са налице някакви скрити такси или малки букви, които биха могли да доведат до неприятни изненади за вас.

След като вече сте избрали фирмата за вземане на заем до заплата, помислете какъв размер на сумата би бил най-удачен за вашите нужди и финансови възможности. Съответната сума трябва от една страна да ви позволява да покриете текущите си разходи и задължения, а от друга – да не е прекалено голяма и да можете впоследствие да я изплатите заедно с лихвите. След вземане на желания заем до заплата бъдете достатъчно отговорни и спазвайте необходимата финансова дисциплина. Не забравяйте, че всяко забавяне в изплащането му ще доведе до начисляване на повече лихви и допълнителни такси, което би ви ощетило във финансов аспект.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq