бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Заем за лица с лоша кредитна история

Какво представлява заемът за лица с лоша кредитна история?

Заемът за лица с лоша кредитна история е финансова възможност, предоставена на хора, които имат трудности в изплащането на предишни дългове или кредити. Това е вид заем, който се предлага от специализирани финансови институции или кредитори, които осигуряват финансова помощ на лица с нисък кредитен рейтинг или лоша кредитна история.

Тези заеми се предлагат срещу внасяне на така наречен залог, който може да бъде недвижимо имущество, автомобил или друга ценностна собственост. Този вид заеми се наричат и “заеми срещу обезпечение” или “заеми с гаранция”.

За разлика от традиционните банкови заеми, които изискват добра кредитна история, заемите за лица с лоша кредитна история позволяват на заемополучателите да получат достъп до финансиране, въпреки че техният кредитен профил може да бъде непривлекателен за другите финансови институции.

Тези заеми могат да бъдат полезни за хора, които се борят със затруднения в изплащането на текущи задължения или които нуждаят се от финансов ресурс за изпълнение на важни проекти или неотложни нужди.

Заемите за лица с лоша кредитна история предоставят възможност за рефинансиране на дългове, консолидация на текущи кредити или финансиране на специфични нужди, като ремонт на жилище или покриване на медицински разходи.

Това е една от достъпните финансови алтернативи за хората, които не могат да получат заеми от традиционни банкови институции, поради лош кредитен профил или недостатъчна кредитна история. Заемите за лица с лоша кредитна история могат да бъдат полезни, но е важно да се има предвид, че те обикновено са свързани с по-високи лихвени проценти и по-строги условия за възстановяване на заема. Всеки, който се интересува от този вид заеми, трябва да се запознае с всички условия и да ги сравни с другите налични финансови възможности, преди да вземе решение.

Как да получите заем, въпреки лошата ви кредитна история?

Заемите за лица с лоша кредитна история представляват финансова възможност за хора, които се сблъскват с трудности при получаването на заеми поради ниската си кредитна оценка. Въпреки това, има няколко начина, по които можете да получите заем, въпреки лошата си кредитна история.

Един от начините е да се обърнете към специализирани кредитори, които предлагат заеми именно за лица с лоша кредитна история. Тези кредитори разбират, че всеки може да се окаже в затруднение и имат по-гъвкав подход към кредитните си условия. Те могат да ви предоставят заем, въпреки лошата ви кредитна история, като вземат предвид и други фактори, като текущия ви доход и финансовата ситуация.

Друг начин е да потърсите косъмпараторни сайтове или онлайн платформи, които предлагат услуги за сравняване на заеми.

Тези сайтове ще ви помогнат да намерите кредитори, които специализират в заеми за лица с лоша кредитна история и ви предоставят най-добрите условия. Чрез тези платформи ще можете да получите предварителни оферти и да изберете най-добрата за вас опция.

Освен това, можете да поискате помощ от семейство или приятели, които могат да ви предоставят заем без да проверяват кредитната ви история. Това е по-неформален начин за получаване на заем, но трябва да се има предвид, че това може да доведе до смущения в личните отношения, ако не изпълните своите задължения по възстановяване на заема.

Необходимо е да бъдете реалистични и да имате предвид, че заемът за лица с лоша кредитна история обикновено е свързан с по-високи лихвени проценти и по-строги условия. Това е поради по-големия риск, който поемат кредиторите, когато предоставят заем на лица с лоша кредитна история. Затова е важно да прецените внимателно възможностите си и да се уверите, че ще можете да изпълните задълженията си по възстановяване на заема.

Какви са предимствата и недостатъците на заема за лица с лоша кредитна история?

Заемите за лица с лоша кредитна история имат както предимства, така и недостатъци, които трябва да се имат предвид при взимането на решение за финансиране.

Едно от предимствата на заема за лица с лоша кредитна история е, че предоставя възможност за финансова помощ на хора, които иначе нямат достъп до традиционни банкови заеми. Това може да бъде особено полезно в случаи, когато имате спешни нужди или когато искате да рефинансирате високо лихвен дълг.

Още едно предимство е, че заемът за лица с лоша кредитна история може да помогне за подобряване на вашата кредитна оценка. Ако изплащате заема в срок и по задълженията си, това може да укрепи вашия кредитен профил и да ви даде по-добри възможности за получаване на заеми с по-добри условия в бъдеще.

Въпреки това, има и няколко недостатъка, свързани с заема за лица с лоша кредитна история. Един от тях е по-високата лихва, която се налага в сравнение с традиционните заеми. Кредиторите, предоставящи тези заеми, поемат по-голям риск, което води до по-високи лихвени проценти.

Това може да направи възстановяването на заема по-трудно и да увеличи общите ви разходи.

Още един недостатък е по-строгите условия за заема. Кредиторите за лица с лоша кредитна история обикновено изискват по-голям залог или други форми на обезпечение. Това може да бъде ограничаващ фактор за много хора, особено ако нямат подходяща собственост за залог.

В заключение, заемът за лица с лоша кредитна история представлява възможност за финансова помощ, но идва със своите предимства и недостатъци. Ако сте в тази ситуация, трябва да се запознаете с всички условия и да прецените дали този вид заем е подходящ за вас. Изплащането на заема в срок и по задълженията си е ключов фактор за укрепване на вашата кредитна история и за по-добри финансови възможности в бъдеще.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq