бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Заем за лица с лоша кредитна история

Како да добиете заем за лица с лоша кредитна история?

Како да добиете заем за лица с лоша кредитна история?

Заем за лица с лоша кредитна история може да биде тешко да се добие, но не е невозможно. Постојат опции за заеми кои можат да помогнат на лицата со лоша кредитна историја да добијат потребните пари. Една од опциите е да се аплицира за заем со лош кредитен резултат.

Ова може да биде тешко, но не е невозможно. Постојат компании кои се специјализираат за заеми за лица со лоша кредитна историја. Овие компании можат да помогнат на лицата да добијат заеми, но обично имаат повисоки каматни стапки и повисоки трошоци за обработка на заемот.

Друга опција е да се аплицира за заем со застрашување.

Ова значи дека ќе треба да се обезбеди нешто како залог за заемот. Ова може да биде имот, автомобил или друга вредност. Ако не се плаќа заемот, залогот ќе биде конфискуван.

Ова може да биде ризично, но може да биде и ефикасен начин за добивање на заем.

Трета опција е да се аплицира за заем со заеднички заемодавец. Ова значи дека ќе треба да се најде некој кој има добра кредитна историја и кој е спремен да биде заеднички заемодавец. Ова може да биде тешко да се најде, но ако се најде, може да биде ефикасен начин за добивање на заем.

Во секој случај, кога се аплицира за заем за лица со лоша кредитна историја, треба да се биде подготвен за повисоки каматни стапки и трошоци за обработка на заемот. Треба да се направи пресметка на трошоците и да се разгледаат сите опции пред да се одлучи за заем.

Кои се опциите за заем за лица с лоша кредитна история?

Кои се опциите за заем за лица с лоша кредитна история?

Кога станува збор за заеми за лица со лоша кредитна историја, постојат неколку опции кои можат да бидат достапни. Една од опциите е заемот со лош кредитен резултат. Ова е опција која може да биде достапна за лицата со лоша кредитна историја, но обично има повисоки каматни стапки и трошоци за обработка на заемот.

Ова може да биде еден начин за добивање на заем, но треба да се разгледаат и други опции пред да се одлучи за оваа.

Друга опција е заемот со застрашување. Ова е опција која може да биде достапна за лицата со лоша кредитна историја, но обично има повисоки каматни стапки. Ова е затоа што заемодавецот има повеќе ризик кога заемува на лица со лоша кредитна историја.

Застрашувањето може да биде имот, автомобил или друга вредност. Ако не се плаќа заемот, залогот ќе биде конфискуван.

Трета опција е заемот со заеднички заемодавец. Ова е опција која може да биде достапна за лицата со лоша кредитна историја, но треба да се најде некој кој има добра кредитна историја и кој е спремен да биде заеднички заемодавец.

Ова може да биде тешко да се најде, но ако се најде, може да биде ефикасен начин за добивање на заем.

Четвртата опција е заемот од поранешен заемодавец. Ако сте имале заем во минатото и го платиле во целост, можеби ќе можете да се обратите кај истиот заемодавец за нов заем. Ова може да биде ефикасен начин за добивање на заем, бидејќи заемодавецот веќе има ваша кредитна историја и знае дека сте платливи.

Во секој случај, кога се одлучува за заем за лица со лоша кредитна историја, треба да се разгледаат сите опции и да се направи пресметка на трошоците. Треба да се најде опција која е најдобра за вашата ситуација.

Како да подобрите својата кредитна историја за да добиете заем за лица со лоша кредитна историја?

Како да подобрите својата кредитна историја за да добиете заем за лица со лоша кредитна историја?

Ако имате лоша кредитна историја, можеби ќе биде тешко да добиете заем. Но, има начини да се подобри кредитната историја и да се зголемат шансите за добивање на заем. Еден начин е да се платат сите долгови во целост.

Ова може да биде тешко, но ако се платат долговите, кредитната историја ќе се подобри.

Друг начин е да се направи план за плаќање на долговите. Ова може да вклучува договор со заемодавците за плаќање на месечни рати или преговарање за намалување на каматните стапки. Ова може да помогне да се намали долгот и да се подобри кредитната историја.

Трет начин е да се провери кредитната историја и да се исправат грешките.

Понекогаш може да има грешки во кредитната историја кои можат да влијаат на кредитниот резултат. Ако се откријат грешки, треба да се контактира кредитната агенција и да се исправат.

Четвртиот начин е да се избегнуваат нови долгови. Ако имате лоша кредитна историја, можеби ќе биде тешко да добиете нов заем.

Затоа, треба да се избегнуваат нови долгови и да се платат постоечките долгови.

Петтиот начин е да се користи кредитната картичка со разум. Користењето на кредитната картичка може да помогне да се подобри кредитната историја, но треба да се користи со разум. Треба да се плаќаат месечните рати на време и да се избегнуваат купувањата кои не можат да се платат.

Во секој случај, подобрувањето на кредитната историја може да помогне да се зголемат шансите за добивање на заем за лица со лоша кредитна историја. Треба да се направи пресметка на трошоците и да се разгледаат сите опции пред да се одлучи за заем.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq